Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
ενταξει ευχαριστω πολυ
=============== Δεκ 27th 2016, 1:30am ===============
εχω mi λογαριασμο , εστειλα και μνμ και μου εστειλαν κωδικο για να το ξεκλιδωσω και το εκανα εγω κολλαω σε αυτο εδω το βημα
1. Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας.
Σε περίπτωση που το κινητό έχει ήδη:
Official China Developer rom
Official China Stable rom
Official Global Developer rom
τότε προχωράτε απευθείας στο βήμα 2
Πηγαίνετε στην εφαρμογή Updater (Αναβάθμιση) της MIUI, πατήστε στις τρεις κουκίδες στο επάνω στην δεξιά γωνία, και επιλέξτε <Επιλέξτε το πακέτο ενημέρωσης>.
Επιλέξτε το αρχείο zip που μόλις βάλετε στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου. Η ενημέρωση θα διαγράψει όλα τα δεδομένα χρήστη, παρακαλούμε να κάνετε αντίγραφα ασφαλείας εκ των προτέρων.
κατεβαζω κανονικα την ROM την βαζω στο κινητο απλα μου βγαζει το μνμ σφαλαματος που σας ειπα, πρεπει να κανω κατι αλλο πριν απο αυτο ? -
-
παιδια εγω προσπαθω να βαλω στου αδερφου μου(redmi note 3 mtk ) μια official rom μεχρι να ερθει η απαντηση για το ξεκλειδωμα του bootloader και δεν γινεται απλα κανει restart το κινητο και ειναι με την ιδια rom..
-
-
την κατεβασα απο το xiaomi offcial forum αυτος ειναι ο συνδεσμος και κατεβασα την stable en.miui.com/download-301.html#440
-
-
.
Αυτή εχει -
You may think you can fly - but you better not try
-
Ναι και μπήκα στον οδηγό για ξεκλειδωμα και βήμα πρώτο λέει να βάλουμε official και τον τρόπο το κάνω και δεν...
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H kouvou έγραψε:
Ναι και μπήκα στον οδηγό για ξεκλειδωμα και βήμα πρώτο λέει να βάλουμε official και τον τρόπο το κάνω και δεν...
Μετά μπορείς να βάλεις την official με sp flash tool. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα