Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ευχαριστώ όταν το προσπαθήσω θα ενημερωσω με το αποτέλεσμα!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μια απορία έχω σχετικά με το ξεκλείδωμα.
Αν ξεκλειδώσω ένα κινητό ενός φίλου, με τον δικό μου λογαριασμό που είχε πάρει έγκριση και ξεκλείδωσα ήδη το δικό μου κινητό, θα μπορεί μετά να βάλει τον δικό του λογαριασμό MI στην συσκευή του, ή πρέπει να είναι ο λογαριασμός που έχει έγκριση? -
Μπορεί ναι αρκεί να έχει περάσει μήνας από το δικό σου ξεκλείδωμα ,καλό είναι όμως να πάρετε έγκριση και για το δικό του γιατι εάν του ξανά κλειδώσει θα έχετε θέμα .
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H allakis έγραψε:
πέρασαν 4 μήνες από όταν ξεκλείδωσα το δικό μου και πρέπει να κάνω αίτηση για επαναενεργοποίηση της άδειας ξεκλειδώματος
-
Καλησπερα παιδες και καλη χρονια, δεν ξερω αν εχει απαντηθει σε προηγουμενα σχολια αλλα μετα τοσα πολλα ειναι δυσκολο να το ψαξω. Εχω official develloper rom και προσπαθω να ξεκλειδωσω το κινητο αλλα το mi pc suite δεν αναγνωριζει το κιν μου οσες φορες και αν προσπαθησα να περασω drivers. Eχετε να προτεινετε τιποτα γι αυτο το θεμα??
-
@labros674
Πρέπει να κατεβάσεις τα παρακάτω αν δεν το έχεις κάνει:
Miflash 28.10.2015 Miflash20151028.exe - Google Drive
Miflash 6.8.30 api.bbs.miui.com/url/MiFlash αν δεν λειτουργεί εδώ MiFlashSetup.msi - Google Drive
τα κάνεις εγκατάσταση ως διαχειριστής και δες και αυτόν τον οδηγό
Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64
Windows 10: Οδηγός Εγκατάστασης Drivers -
Επειδη ειμαι από κινητό και δεν μπορώ να δω το κινητό έχει ο φίλος, αν είναι καποιο που έχει marshmallow το MiPcSuite δεν το αναγνωρίζει
-
Ναι εχω marshmallow . Μου ειχαν πει εδω στο φορουμ οτι δε θα το αναγνωρισει αρχικα αλλα μετα μου ειπαν οτι πλεον υπαρχει επιτυχεια και σε κινητα με marshmallow.
=============== Ιαν 3rd 2017, 2:33pm ===============
Εφοσον εχω official stable θα πρεπει να συνεχισω απο το βημα 2 αλλα για την ωρα αντιμετοπιζω το προβλημα με το Mi PC Suite. Καμια ιδεα?? -
-
Εχω φαει τοσες ωρες και πριν μερικους μηνες τα ειχα καταφερει με επιτυχια αλλα τωρα δεν μπορω με τιποτα...
Μου εφεραν 2 note 3 pro (kenzo) απο κινα (το πιο μοντελο ειναι το βρηκα με τη βοηθεια παιδιων απο εδω)
εκανα αιτηση .. και σημερα πηρα permissions για να ξεκλειδωσω bootloader
Παω να ξεκινησω με τα βασικα να βαλω δηλαδη τη μαμα κινεζικη ρομ dev ... αλλα δεν την παιρνει , δηλαδη την περναω στην εσωτερικη μνημη, παταω να βρω το αρχειο , οκ , update και προβλημα ...
απογοητευτηκα με τις τοσες ωρες που εχω φαει και αποφασισα να του βαλω μια global μονο και μονο να εχει ελληνικα να ξεμπερδευω να τα δωσω πισω ... ελα ομως που δεν μπαινουν παλι προβλημα και εκει ... τι να κανω ρε παιδια ;
στο Mi unlock , κανω login κανει checking mi persmissions και μετα βγαζει your device isn't supported by mi unlock
εχω φαει πολλες ωρες και με τους οδηγους αλλα δυστηχως χανομαι ... εκει που παει κατι να γινει παμε αλλου κι αλλου
κατεβασα ολες τις ρομ απο εδω en.miui.com/download-301.html#439
μηπως και πετυχω αυτη που πρεπει παλι αποτυχια ειχαμε ... μας τα εχει κανει η xiaomi να μη πω σαν τι ...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα