Παιδια αυτη ειναι η εγκριση για ξεκλειδωμα , χρειαζεται καποιος κωδικος και που τον βρισκω αν χρειαζεται?
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, δοκίμασε να ξεκλειδώσεις εάν έχεις Official Rom. Κατεβάζεις το Mi Unlock tool και ξεκλειδώνεις σε fastboot mode.
-
Μετα το ξεκλειδωμα τι ακριβως κανουμε?
-
-
Παιδια επειδη εμενα για καποιο λογο απορριψανε το αιτημα για unlock εκανα ποστ στο forum του miui στα complaints. Ξερει κανεις ποσο καιρο κανουν για να κοιταξουν το αιτημα ;
-
-
Καλησπέρα, έχω και γω ενα θέμα με το ξεκλείδωμα. Καταρχάς μου στείλαν sms οτι μπορώ πλέον να ξεκλειδώσω αλλα το ID είναι του 2ου λογαριασμού μου που σημαίνει ότι κάπου μπερδεύτηκαν. Αφου συνδεθώ απο το κινητό στο mi account που μου δωσαν την επιβεβαίωση για να ξεκλειδώσω πάω να ξεκλειδώσω και στο 50% σταματάει και μου λέει:
Couldn't verify device
Current account is different from the account info in the device
Τι μπορώ να κάνω τώρα? Το κινητο φοράει official china stable. -
-
Όταν ήρθε είχε την V8.0.3.0.MCCCNDI China Stable, τώρα του περνάω την 7.1.5 China Developer μπας και ξεκλειδώσει. Το πρόβλημα απ οτι κατάλαβα ειναι οτι μπερδεύτηκαν αυτοί στην Xiaomi και μου δώσαν δικαίωμα ξεκλειδώματος σε άλλο ID με άλλο αριθμό τηλεφώνου.
-
Καλησπέρα σας, εχω μπει κι εγω στη διαδικασια να ξεκλειδωσω το REDMINOTE 3. Ακολουθω τα βηματα λοιπον όμως όταν το βαζω να κανει install το update για να εγκαταστησω την κινεζικη dev ROM μου γραφει "can t verify update" οποτε δεν γινεται ποτε η εγκατασταση. Επισης ενω έχω παρει εγκριση απο την xiaomi για ξεκλειδωμα της συσκευης οταν παταω UNLOCK απο το προγραμματακι κι ενω εχω συνδεδεμενα υπολογιστη με το κινητο σε κατασταση fastboot, κολλαει στο 50% του verifying και μου γραφει "Current account is different from the account info on the device", πραγμα που δεν καταλαβαινω γτ και με το κινητο στο ιδιο account ειμαι συνδεδεμενος. Καμια βοηθεια πριν το σπασω εξωτερικα κι οχι εσωτερικα?
-
-
Σε βοηθα ξαθολου?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-