Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H EGW4321 έγραψε:
συνηθως μετα απο δυο τρεις μερες εχει εγκριθει οποτε δοκιμασε τοτε και βλεπεις.
Ο/H takisfrag έγραψε:
Συνήθως κάνει 2 με 3 μέρες το πολύ να σου έρθει η έγκριση μην ανησυχείς για την wind στους περισσότερους έρχεται το μύνημα
από αντιγραφέας, πρώτος....από ορθογραφέας.....
μύνημα με υ & η!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
@geotsil εδώ είσαι
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Καλησπέρα σας, πατάω πάνω στο Updater και μου βγάζει αυτό με αποτέλεσμα να μη μπορώ να συνεχίσω για να κάνω unlock τον bootloader (Mi Note Pro)
-
Γειά σας παιδιά, έχω διαβάσει όλα τούς οδηγούς γενικά αλλά για ένα πράγμα δεν είμαι σίγουρος και προτιμώ να ρωτήσω. Έχει η κοπέλα μου το Mi Note με κλειδωμένο το bootloader και με rom gtv 6.3.31. Θέλω να της περάσω την καινούργια xtrv απλά δεν ξέρω πως να ξεκινήσω την διαδικασία. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
-
-
@spideman3
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Μία τελευταία ερώτηση, δεν είναι χρήσιμο να έχει ξεκλείδωτο το bootloader? -
Αυτά δεν είχαν τέτοια κόλπα. Εδώ και 16 μήνες τα υιοθέτησε η Xaiomi.
-
καλημερς..σημερα μου ηρθε μηνυμα για ξεκλειδωμα σε χιαομι μι4 . το συνδεω σε φαστβοοτ με το πς ανοιγω το τοολ και φτανει μεχρι το 50%.. δεν ολοκληρωνεται το ξεκλειδωμα.. τι σκατα παιζει παλι..?? εγω τον ιδιο λογαριασμο στο κινητι και στο τοολ εννοειται.. εχω την καρτα σιμ μεσα...
μου γραφει couldnt verify device cant get info , connect again..!! -
-
Άψογος οδηγός! Ευχαριστούμε!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες