Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Bootloader Unlock - Solution for Redmi 4 Pro/Prime (unlocking stuck at 50%) - Redmi 4/Prime/4A - Xiaomi MIUI Official Forum
2nd method
(You need to be on latest china dev to follow these steps)
1. Factory reset the phone
2. Don't set up the Wireless network and Mi Account on first boot
3. After initial setup turn on Developer options, then turn on USB debugging and OEM unlocking
4. Reboot the phone
5. Set up the wireless network
6. Go to Developer options > Mi Unlock status and click on Add account and device then set up Mi Account using account Id (accept every pop-up)
7. Reboot into fastboot and try to unlock your phone
KAI NAIAIAIAIAIAIAIAIAI ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ
αφιερωνω αυτο το ξεκλειδωμα, στη μαμα μου, τον μπαμπα μου...
=============== Φεβ 7th 2017, 4:04pm ===============
Ο/H stamatisv έγραψε:
Βεβαιώσου οτι στο miui.com/unlock/apply.php βλέπεις το Download Mi Unlock και όχι κάτι άλλο.
Δες *αν* υπάρχει επιλογή Settings -> additional settings -> Developer options -> OEM Unlock κάντο ΟΝ (φαντάζομαι το usb debugging το έχεις ΟΝ ήδη)
Δες αν το account id στο account.xiaomi.com πάνω αριστερά συμβαδίζει με το account id στο mi account στο κινητό.
Δες αν στο approval sms που έλαβες συμβαδίζει με τo παραπάνω.
Δοκίμασε το κινέζικο unlock MiFlashUnlock_latest.zip .
Δες αν στο Developer Options έχει Mi Unlock status και κάνε add account με το account id
Κάνε ένα sign out απο το mi account στο κινητό και ξανακάνε login.
Ενεργοποίησε το find device στο mi account
Διάλεξε το device σου στο Device κομμάτι Message - Xiaomi MIUI Official Forum
Δες αν στο 我的小米云服务 σου εμφανίζει την συσκευή connected πάνω αριστερά.
Δες αυτά που γράφει ο τύπος εδώ: en.miui.com/forum.php?mod=redi…t&ptid=425058&pid=7967588
Αν φτάσεις μέχρι εδώ χωρίς επιτυχία...
Φώναξε τον παπά που λέει και ο φίλος μας ο @pechr
Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό -
-
Για θυμάστε μου το site που κάνουμε την αίτηση για το ξεκλείδωμα, έχω φάει τον κόσμο και δεν το βρίσκω. (να δείτε που είναι μπροστά στα μάτια μου και δεν το βλέπω).
-
γραψε mi unlock στον θείο γουγλη!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
δεν αντέχεται αυτό το, πάντα 2ος, ε Σταμάτη.....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
απλά σταματάω να απαντάω:)
-
-
-
Καμμια βοήθεια πήρα νέο redmi pro και δεν αναγνωρίζει μέσω bootloader το κινητό στο miunlock φοράει developer china και έχω κωδικό ξεκλειδώματος αλλά δεν το βλέπει το κινητό.. win 10 με περασμένους drivers| Founder & CEO at Onesmart Promotion
| Innovative solutions for successful businesses
| Certified Partner Google & Yandex Direct
| Web: Onesmart Promotion -
Έχεις απενεργοποίησει την ψηφιακή υπογραφή ; Έχεις ανοιχτό το usb debbuging ; Είσαι σίγουρος ότι έχουν περαστεί σωστά οι drivers ; Δοκίμασες άλλη θύρα ; Άλλο καλώδιο ;
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα