Καλησπέρα, για να ξεκλειδώσω πρέπει να είμαι στην τελευταία official dev. ή μπορώ και με προγενέστερη;
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
Καλησπέρα, έχοντας την fastboot 5.9.1 από εδώ : xiaomi-miui.gr/community/wsif/…/6040-FastBoot-ROM/#files
Με "fastboot oem lock" και mi acc με άδεια, ξεκλειδώνω επίσημα ή πρέπει να περάσω κάποια rom από αυτές που ξεκίνησε να εφαρμόζει και μετά η xiaomi το κλείδωμα; -
-
Ο/H teddukos94 έγραψε:
όλα καλά, απλά μου λέει ότι πρέπει να περιμένω 72 ώρες...
δοκίμασα και παλαιότερη εκδοση αλλα δεν με αφήνει πάλι..
Mi 11i 8/256 -
@trifos
Το νέο mifunlock tools δυστυχώς πρεπει να περιμένουμε 72 ώρες. Για αυτό λένε οι γνωρίζοντες το άθλημα να κατεβάσουν ποιο παλιά έκδοση γιατί παρακάμπτει τον περιορισμό των 72 ωρών. Το πρόβλημα είναι ότι κάποιες καινούργιες συσκευές πχ Mi6 η παλιές εκδόσεις miunlock tool δεν αναγνωρίζουν την συσκευή.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@spideman3 σε περιπου μια ωρα εχω το δικαιωμα να ξεκλειδωσω κατεβασα το τελευταιο unlock με αυτο δεν πρεπει να ξεκλειδωσω; και να ενεργοποιησω το ΟΕΜ ξεκλειδωμα που δεν το ειχα κανει; επισης στο oem device info εγραψε: (bootloader) Verity mode: true σε ολα τα αλλα false.Mi 11i 8/256
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Mi 11i 8/256 -
-
Μόλις ξεκλειδώσεις πρώτα twrp και μετά Ελληνική. Εδώ το recovery
TWRP 3.1.X.X για συσκευές XIAOMI
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Κατι binding time to short less than 6 hours? με λεει...... αφηστε που ακομα τραβιεμαι να δει τοκινητο το mipcsuite.....
οποιος εχει ορεξh ας στειλει pm
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα