Δοκίμασε να ξεκλειδώσεις με μια προγενέστερη έκδοση του Mi unlock tool. Θα βρεις στο τρίτο Link της υπογραφής μου.
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Και να το θαυμα!!!!! αχαχαχαχα μακαρι να μπορουσα να εχω screen shot. δε ξερω αν το εκανα με παλιοτερη version του miunlock αλλα το ξεκλειδωσα.....
=============== Ιουν 16th 2017, 6:46pm ===============
Τελικα χωρις την υπερπολιτη βοηθεια του Χρηστου, ακα @derveni , ειτε μεσα απο εδω ειτε τηλεφωνικα τελικα το εφτιαξε ο ανθρωπος, εντος ολιγου θα συνδεθω για πρωτη φορα στο forum μεσο κινητου. πολιτισμος
Ευχαριστω επισης και τον @zt654 , που αμμεσως ετρεξε στο πρωτο μηνυμα για βοηθεια. -
Να'σαι καλά φίλε μου. Συγχαρητήρια παιδιά.
-
Παιδιά γειά σας κι απο εμένα νέος με το νοτε 3 προ και δυσκολεύομαι. Ακολουθώ τον οδηγο στην πρώτη σελίδα, άλλα εκεί που πρέπει να κατεβάσω την τελευταία dev κολλάω γιατί το δικό μου φοράει την τελευταία global stable. Ποιά πρέπει να κατεβάσω;
-
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?
-
Version: V8.2.4.0.MHOMIDL (MIUI8) Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, νομιζω τα κατάφερα, πρχώρησα κατευθείαν στο βήμα 2 και το ξεκλείδωσα.
Τώρα θέλω οδηγό να περάσω την τελευταία δικιά μας stable . Κάποιο λινκ;
-
-
Ναί αυτό έχω, είστε φοβεροί ευχαριστώ
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Η λειτουργία αυτή απαιτεί την εγκατάσταση των αναλογων drivers στον η/υ σας ***
" Γεωπόνος”
-
Δες εδώ => Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86
Android Phone => Android Bootloader Interface -
Εχω κανει τα παντα και δεν λεει να αναγνωρισει το κινητο στο Mi Suite....εχουν γινει κανονικα εγκατασταση οι οδηγοι, και οταν το συνδεω ολα ειναι κανονικα στο device manager, αλλα στο suite τιποτα..Καπου διαβασα οτι μπορω να κανω unlock και την Global stable που εχω, η δικια μου ειναι 8.1.2.0 MAAMIDI. Καμια συμβουλη??
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα