Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Εγινεε επιτελουςςς ευχαριστω παρα πολυυ
=============== Ιουν 24th 2017, 12:00pm ===============
δεν θελει να ξεκλειδωσει το bootloader αληθεια...τωρα βγαζει Couldn't Unlock biding time is too short. Less than 72 Hours!!!! -
-
δοκιμασα 1.0 1.1 και λεει κανω αναβαθμιση το unlock tool
-
Νέα τερτίπια της xiaomi.. Μέχρι πρότινος μπορούσες να ξεκλειδώσεις και με προγενέστερη έκδοση. Τώρα υποψιάζομαι ότι την έκοψε αυτή τη δυνατότητα, και αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένεις.
-
έχουν κολλήσει γατοπιγκίαση και αυτοί εκεί στην xiaomi...της χειρότερης μορφής...μου ρχεται να γράψω πως είναι πολύ τραγικοί!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
Λογικά, όταν παρέλθουν αυτές οι 5 ώρες, θα μπορείς να ξεκλειδώσεις. Δεν είναι ανάγκη να συμπέσει το ξεκλείδωμα με το ακριβές χρονικό διάστημα που σου ζητάει το Mi unlock tool.
-
Ο/H pavkarip έγραψε:
Η Rom σου ειναι οντως global official. Το mi suite απ' οτι ξερω δεν αναγνωριζει συσκευες marshmallow. Τι θες να κανεις να ξεκλειδωσεις?
Ναι να ξεκλειδωσω τον boot loader. Τρεχω το Μι unlock 1.1 και με λεει Your device isn't supported by Mi Unblock. Μπηκα στην σελιδα τους εβαλα και το κινητο μου και περιμενω να με στειλουν τον κωδικο. Το θεμα ειναι ποτε θα τον στειλουν και αν μπορω να τον βαλω αμεσα.. -
-
Καλησπέρα σε όλη την παρέα!! Αφορά το redmi pro της γυναίκας μου. Αφού ταλαιπωρήθηκα αρκετές μέρες κατάφερα να βάλω σωστά τους drivers, έχω ήδη πάρει έγκριση για ξεκλείδωμα από την xiaomi, κατέβασα την τελευταία china developer rom, την κάνω αποθήκευση στην εσωτερική μνήμη του κινητού, πηγαίνω μέσω updater και όταν επιλέγω το αρχείο .zip μου βγάζει μήνυμα:
"αδυναμία επαλήθευσης πακέτου ενημέρωσης"
Καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό;;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα