Πωωω καταλαβα!! Ευχαριστω πολυ παιδια..!!!!
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Καλησπέρα, έχω redmi pro. Έχω κατεβάσει την Official China Developer rom και όταν πάω να κάνω update επιλέγοντας το zip miui_HMPro_7.6.10_23a1e657f8_6.0.zip μου βγάζει "Can't verify update" "Couldn't verify update package".
H rom μου είναι unofficial.
Και ο bootloader κλειδωμένος.
Προσπάθησα να βάλω και παλιότερες εκδόσεις developer rom και έβγαλε τα ίδια.
Τι να κάνω;;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
-
Ευχαριστώ.
OffTopicΤα screenshots μου γιατί δεν ανεβαίνουν; -
Παιδια εχω ενα προβλημα. Εχω το redmi note 3 pro το οποιο μ ηρθε με unofficial Rom. Τλπ με τα πολλα περναω την china developer με σκοπο να περασω την ελληνικη ρομ. Δεν μπορω ομως με τπτ να κανω unlock το bootloader. Ενψ εχω παρει αδεια και βαζω σωστα τους κωδικους σταματαει στο 50 % και μ λεει οτι δν μπορει ν κανει verify την συσκευη μου. Τι μπορει να φταιει?
-
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?
-
Και μενα δεν ξεκλειδωνε ενα RN 3 pro με κανενα τροπο, κατεβασα το τελευταιο εργαλειο και ξεκλειδωσε.Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
καλησπερα παιδια.ειχα note 3 pro και ειχα κωδικο κ ειχα ξεκλειδωσει κανονικα τον bootloader και ολα καλα.τωρα πηρα ενα note 4x mtk κ ειδα οτι εχει κλειδωμενο bootloader.βαζω τους κωδικους μου κ παω να το ξεκλειδωσω κ σταματαει στο 99% κ μου λεει current is not bound to this device.πρεπει να ζητησω αλλους κωδικους?
-
Η άδεια ακολουθεί τον mi λογαριασμό σου όχι την συσκευή οπότε θεωρητικά εάν έχει ισχύ η άδεια σου δεν χρειάζεσαι άλλη ,απλά μπορεί όπως σε πολλούς να την έχουν ανακαλέσει
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα σας, για το REDMI PRO, η είσοδος για το ξεκλείδωμα του BootLoader γίνεται με το πλήκτρο Power και Volume -? Γιατί τα πατάω ταυτόχρονα αλλά δεν κάνει κάτι, απλώς ανοίγει κανονικά.
-
Power και Volume - με το τηλέφωνο κλειστό, είτε ταυτόχρονα, είτε πρώτα το power κ ελάχιστα μετά το volume -, είτε πρώτα το vol - κ ελάχιστα μετά το power.
Με κάποιον από τους τρεις συνδυασμούς, αν επιμείνεις λίγο, θα τα καταφέρεις...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τον λογαριασμό τον έχεις βάλει στην συσκευή ?
Αν ναι, κλείσε το wifi/data από την παλιά συσκευή και δοκίμασε ξανά
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα