Σε edl από ότι κατάλαβα φλάσαρες China stable μια που έχεις κλειδωμένο bootloader με το mi flash σωστά; Δοκίμασε να ξεκλειδώσεις bootloader όπως είσαι τώρα.
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
ειχα την xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.5.2.0 Είπα να αλλάξω και πέρασα μέσω twrt xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRV_Stable_V8.5.2.0 αλλά δεν ανοίγαν οι ρυθμίσεις, οποτε ρωτησα και μου ειπαν να περασv μεσω miflash την τελευτεα Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Stable Version και αυτην εχω τωρα με κλειδωμενο bootloader και χωρις twrt
-
Καλημέρα. Δεν μπορείς να πας από Global Stable σε China Developer μέσω updater.
Δοκίμασε να ξεκλειδώσεις με τη ROM που έχεις. -
Αφού είχες gtv σημαίνει ότι είχες ήδη ξεκλειδώσει νόμιμα στο παρελθόν bootloader , άρα συνδέεις όπως είσαι το κινητό και ξεκλειδώνεις χωρίς τις 72ώρες αναμονή.
-
Καλησπέρα σας, είμαι στο τέλος απο την αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader , μου έρχεται ο κωδικος στο κινητό , τον πληκτρολογω στην πλατφόρμα και μου βγάζει στα κινεζικα ενα μηνυμα που στην μεταφραση που το αναζητησα λεει : Ο αριθμός των αιτημάτων IP που έχετε υπερβεί . και δε μπορω να ολοκληρωσω την αίτηση τι κάνω?
-
Αύριο το πρωί ξανά, έχουν κολλήσει οι σέρβερ τώρα
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπερα. Εχω το redmi note 4 και εδω και μια εβδομαδα οτν προσπαθω μα ξεκλειδώσω μου βγαζει αυτο
=============== Σεπ 15th 2017, 10:57pm ===============
Current account is not bound to this device. -
Μέσα στα developer options κάνε bound τον λογαριασμό σου και εάν εχει και oem unlock άνοιξε το
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπερα. Εχω το redmi note 4 και εδω και μια εβδομαδα οτν προσπαθω μα ξεκλειδώσω μου βγαζει αυτο
Εχω ενεργοποιήσει το oem unlock[,
bound τον λογαριασμό ? Τι εννοείς -
Στα developer options θα πας στο mi unlock status και εκεί θα κάνεις bound τον λογαριασμό σου
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H takisfrag έγραψε:
Μέσα στα developer options κάνε bound τον λογαριασμό σου και εάν εχει και oem unlock άνοιξε το
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα