Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Προχώρα κανονικά.
τωρα ποια απο τα twrp που εχω ή μου εστειλαν τα τα παιδια να βαλω?live every day as it was the last day of your life!! -
Αυτό που πρέπει τη συσκευή σου...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
twrp_hydrogen_3.1.0-0_miui-hellas
Αυτό που έχουν δουλέψει όλοι με mi max και δεν είχαν θέμα, @demakhs το παιδί έχει κάνει συλλογή με πενήντα twrp. -
παιδια μαλλον τα παραταω με αυτο το mimax...πραγματικα δεν καταλαβαινω τι συμβαινει τελικα...
φλασαρα και αλλη fastboot rom hydrogen_images_7.8.17_20170817.0000.00_7.0_cn_0cce280110 και αφου περασε επιτυχως ξαναδοκιμασα να φλασαρω twrp απο τα οποια ειναι για το μοντελο μου ειτε απο το site εδω ειτε απο αυτα που μου προτεινε ο @geoanto555 και παλι τπτ...κανει ακριβως τα ιδια...ειτε κανει reboot εχωντας το vol + πατημενο ειτε καποια στιγμη εμφανιζεται το logo του TWRP για λιγο και ξαναμπουταρει... δινω και καποιες αλλεσ πληροφοριες παρακατω μηπως και εχει καποιος καποια αλλη ιδεα...δαν τελευταια μου λυση λεω να βαλω την τελευταια official stable η οποια εχει ελληνικα και ασ πουμε οτι παιζει καπως καλυτερα για την ωρα..τι αλλο να πω?? δε ξερω? απογοητευτικα..
παντως μετα απο τοσες δοκιμες δεν νομιζω οτι κανω κατι λαθος..αυτα..
σας ευχαριστω θερμα..
Υ.Γ το μονο που θελω ειναι απλα σε περιπτωση πυ τελικα δεν βρω λυσει ας μου θυμισει καποιος στην φαση που ειμαι με china rom πως να βαλω την official..
και να πω οτι εξακολουθει και ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος
live every day as it was the last day of your life!! -
-
live every day as it was the last day of your life!!
-
@geoanto555 είναι το μικρό το 2gd ram 16gb rom , μήπως παίζει καμία σημασία;
Ναι μεν δουλεύει την hydrogen rom για mi max αλλά μήπως πρέπει να τροποποιηθεί το twrp; -
-
CPU γράφει στο κουτί snapdragon 650; @akantzis ;
@geoanto555 δες μόνος σου
Xiaomi has not officially announced the new variant. GizmoChina reports that the Mi Max 16GB variant sold by vendors in China is powered by a 1.8GHz Qualcomm Snapdragon 650 hexa-core SoC paired with 2GB of RAM. All the other specifications remain the same. -
-
Εάν δεν βγάλουμε άκρη το γυρίζεις με fastboot mode , fastboot rom και mi flash σε global rom , περίμενε όμως μπας και βρει την άκρη ο Γιώργος με το twrp.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα