Μία απο τα ίδια και εγώ... το ίδιο κινητό το ίδιο μήνυμα μου βγάζει.. πέρασα developer rom και τώρα υποχρεωτικά πρέπει να περιμένω 72 ώρες?
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
Υπάρχει όμως κάποιος μετρητής κάτι που βλέπεις πόσες ώρες πρέπει να περιμένεις μέχρι να ξανά προσπαθήσεις?
-
Μια λύση είναι να υπολογίσεις 3 ακριβώς μέρες, από τη στιγμή που σου έβγαλε τις 72 ώρες (είναι 3x24).
Αν θες οποιαδήποτε στιγμή να δεις τι μένει, χωρίς να υπολογίσεις, σύνδεσε το κινητό ξανά και προσπάθησε να ξεκλειδώσεις. Θα σου δείξει τις ώρες που απομένουν. -
-
Ωραία κάτι έχω κάνει λάθος... δεν μου έβγαλε πουθενά ώρες... Προσπάθησα πάνω απο 5 φορές με το miunlock 2 φορές με την rom την stable πειράζοντας τα (enable oem unlock, enable usb debbuging) έβαλα developer rom κ δοκίμασα άλλες 2-3 φορές πειράζοντας πάλι τα (enable oem unlock, enable usb debbuging) κόλες μα όλες τις φορές μου έβγαζε την εικόνα που ανέβασε και ό stefos ( Current account is not bound to this device).
-
-
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Το mi3w έχεις που έχεις στο Profil σου; Εάν ναι , έχει ξεκλείδωτο bootloader από την μαμά xiaomi.
-
Για κάνε ένα find device από mi cloud στον υπολογιστή και μόλις το βρεί , ξαναδοκίμασε να ξεκλειδώσεις.
-
Έκανα το find divece μέσω του micloud μία χαρά εμφανίζονται και οι δύο συσκευές ξανά προσπάθησα να το κάνω unlock αλλά ακόμι τα ίδια...( και δεν βλέπω πουθενά να μου δίχνει ώρες που μπορεί να χρειάζονται για να ξαναπροσπαθήσω..)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα