Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Κινέζικη λοταρία!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ωχχχχχ...οι τρελοί Κινέζοι φαίνεται πως διπλασίασαν τον χρόνο αναμονής κ ακόμα παραπάνω...72+72=144+17=161!!
Εμ, άμα πουλάνε ένα εκατομμύριο συσκευές τον... μηνα στην Ινδία, που να αντέξουν οι σερβερς τους...στους 4μηνες θα τον πάνε τον χρόνο αναμονής ξεκλειδώματος!!!
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πολύ πιθανό να είναι κάποιο bug στην όλη διαδικασία, κάντε και ένα ποστ στο αγγλικό φόρουμ σχετικά να το δουν ---> Xiaomi MIUI Official Forum
-
-
special for u!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Οι φίλοι μας οι Κινέζοι επανέφεραν τις 10 ημέρες για την άδεια έλεος.
-
Μα δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό , απλά λέει. Ότι εάν δεν σου έρθει η έγκριση σε 10 μέρες να κάνεις παράπονο στο επίσημο φόρουμ , εμένα σε δύο λογαριασμούς ενώ είχε εγκριθεί δεν μου ήρθε μύνημα απλά μπήκα και ξεκλειδωσα κανονικά
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τώρα με άφησε να κατεβάσω το unlock tools. Άλλες 64 ώρες υπομονή. Ευχαριστώ παιδιά @NasDriver , @takisfrag
-
-
Για αυτό ανέβασα και αυτό το screenshot είναι σε fastboot. Στο laptop το βλέπει κανονικά θα το διορθώσω. Thank you @George Kaggelaris
-
Στο m1a1 ξεκλειδωσα κ έκανα ρουτ για να περάσω την gcam πειράζοντας το build prop. Αν τώρα σβήσω αυτό που έγραψα στο build prop κ κάνω unroot από το su θα πάρει το νέο update?κοινώς θέλω να ξερουταρω να αναβαθμίσω κ βλέπουμε μετά.
=============== Νοε 22nd 2017, 8:42pm ===============
Κάθε βοήθεια δεκτή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα