Αυτή είναι, global 8.5 σταθερή 8.5.7.0 (MHOMIED)
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Άλλο καλώδιο δοκίμασες;
Δώσε screenshot από device manager στον υπολογιστή, με κινητό σε fastboot. -
έχω αλλάξει τρία καλώδια, το ένα xiaomi, το πρώτο screenshot είναι από device manager και το δεύτερο απο το miunlock
-
-
Αν συνδέεις τη συσκευή σε usb3 θύρα (αυτή που είναι μπλέ μέσα), δοκίμασε να τη συνδέσεις σε usb2.
-
το έχω έχω συνδέσει και στις 2 usb2 θύρες που έχω και σε usb3, παίζει να έχει πρόβλημα το εργαλείο; και στο official forum έχω δει παρόμοια προβλήματα...
-
Μπορεί να είναι και πρόβλημα των windows, δοκίμασε μία επανεκκίνηση του υπολογιστή και εάν δεν δουλέψει ίσως θα έπρεπε να δοκιμάσεις σε άλλο pc
-
Έχω κάνει κάμποσες... κάτι είχα ακούσει για τα windows 10 ότι υπάρχουν προβλήματα αλλά νόμιζα ότι εγώ με τα 7 θα ήμουν οκ, το μόνο άλλο pc που υπάρχει είναι ένα laptop με την ίδια ακριβώς έκδοση windows, άσε που αυτό είναι προβληματικό απο μόνο του...
-
Μπορείς να κάνεις αυτόν τον έλεγχο να δούμε έκδοση driver και ημερομηνία; Τι δίνει εκεί;
Go to device manager. Expand "Android Phone", right click "Android Bootloader Interface" and click properties. Click on "Driver" tab. See if the driver provider is "Xiaomi Technology, Inc." -
ίσως να πιάσαμε κάτι εδώ... κατέβασα drivers απο εδώ και απο αυτή τη σελίδα xiomiGeek. Αυτό που βγάζει είναι το εξής:
-
Λοιπόν δοκίμασε το εξής:
Δεξί κλικ στο android bootloader interface και κλικ στο update driver και κάνε κλικ στο "Browse my computer for driver..." μετά "Let me pick from a list ...". Ξετσέκαρε "Show compatible hardware", κλικ "Xiaomi Technology, Inc." αριστερά και "Android Bootloader Interface" από δεξιά και κλικ στο next.
Το παραπάνω βήμα παίζει σε win10, δεν ξέρω αν θασαι οκ σε 7, αλλά κάντο αν έχεις τις επιλογές.
Μετά πήγαινε στο φάκελο που ξεζίπαρες το miunlock και μέσα στο φακελο driver/xp-win7-win8, κάνε δεξί κλικ στο android_winusb.inf και διάλεξε Install. Θα σου βγάλει αν έγινε με επιτυχία.
Κάνε ένα restart καλού κακού, ξαναδές αν άλλαξε η έκδοση driver, πήγαινε στο φάκελο του unlock, τρέξε το πρόγραμμα σαν administrator... και ας ελπίσουμε ότι αυτό ήταν -
Δυστυχώς... οι επιλογές ήταν όπως τις περιέγραψες και τις έκανα, το μόνο που δεν έγινε είναι το τελευταίο (όταν επιλέγω Install στο android_winusb.inf μουβγάζει ότι το αρχείο inf δεν υποστηρίζει αυτή τη μέθοδο εγκατάστασης) το αποτέλεσμα παραδόξως είναι το ίδιο ακριβώς
Πάντως σ' ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα