Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Καλησπέρα παιδιά,
Αλλος ένας με πρόβλημα στη διαδικασία ξεκλειδώματος. Εχω εγκαταστήσει την τελευταία κινέζικη stable Rom του κινητού μου (Xiaomi Redmi 2 TD 2014813), έχω ζητήσεις και έχω πάρει άδεια για unlock του bootloader, έχω κάνει γενικά όλες τις διαδικασίες αλλά δεν μου βγάζει την επιλογή για να συνδέσω το λογαριασμό μου με το συγκεκριμένο κινητό στις επιλογές για προγραμματιστές και έχω κολλήσει σε αυτό. Παραθέτω και κάποιες εικόνες. Αν το έχει αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος ας βοηθήσει.
Ευχαριστώ
-
Το Redmi 2 επειδή είναι παλιά συσκευή δεν έχει κλειδωμένο bootloader, οπότε περνάς όποια ρομ θες, όποτε θες
-
Αμ δε, έχει σίγουρα κλειδωμένο bootloader. Εκανα την διαδικασία και τον βγάζει κλειδωμένο. Συν του ότι δεν μπορώ να περάσω τις Ελληνικές rom της κοινότητας.
-
O Chuck Norris των XIAOMI!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Είναι όπως τα λέει ο @NasDriver αλλά ανέβασε τότε αφού επιμένεις μια φωτογραφία από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε την rom
-
Ο @NasDriver μπορεί να έχει δίκιο αλλά για κάποιο λόγο να κλείδωσε κάποια στιγμή. Το θέμα είναι οτι τώρα είναι κλειδωμένος. Δεν φαίνεται η Rom στην 1η φωτό derveni;
-
Καρντάση είμαι στην δουλειά και από κινητό δεν την είδα την φωτογραφία μηχανικά απαντάω(αν εννοείς αυτές της δυο φωτογραφίες δεν βλέπουμε έτσι τον bootloader)
-
Ο/H derveni έγραψε:
Καρντάση είμαι στην δουλειά και από κινητό δεν την είδα την φωτογραφία μηχανικά απαντάω(αν εννοείς αυτές της δυο φωτογραφίες δεν βλέπουμε έτσι τον bootloader)
Παρόλ' αυτά μπορώ να ξανακάνω την διαδικασία που φαίνεται κλειδωμένος και να στείλω εικόνα αν υπάρχει αμφιβολία.
-
Για τον bootloader ρωτάω και αυτό θέλω να δω πως το δείχνει σε adb
=============== Δεκ 11th 2017, 6:05pm ===============
Διάβασε λίγο αυτόν τον οδηγό σε παρακαλώ και κάνε ότι λέει xiaomi-miui.gr/community/index…λειδωμένος-ή-ξεκλείδωτος/ -
Ο/H derveni έγραψε:
Για τον bootloader ρωτάω και αυτό θέλω να δω πως το δείχνει σε adb
=============== Δεκ 11th 2017, 6:05pm ===============
Διάβασε λίγο αυτόν τον οδηγό σε παρακαλώ και κάνε ότι λέει xiaomi-miui.gr/community/index…λειδωμένος-ή-ξεκλείδωτος/
-
Έχεις δίκιο είναι κλειδωμένος
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα