Παιδιά κανένας με καμιά ιδέα για το δικό μου πρόβλημα;Ο/H FlyingMenace έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά,
Αλλος ένας με πρόβλημα στη διαδικασία ξεκλειδώματος. Εχω εγκαταστήσει την τελευταία κινέζικη stable Rom του κινητού μου (Xiaomi Redmi 2 TD 2014813), έχω ζητήσεις και έχω πάρει άδεια για unlock του bootloader, έχω κάνει γενικά όλες τις διαδικασίες αλλά δεν μου βγάζει την επιλογή για να συνδέσω το λογαριασμό μου με το συγκεκριμένο κινητό στις επιλογές για προγραμματιστές και έχω κολλήσει σε αυτό. Παραθέτω και κάποιες εικόνες. Αν το έχει αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος ας βοηθήσει.
Ευχαριστώ
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Το Redmi 2 επειδή είναι παλιά συσκευή δεν έχει κλειδωμένο bootloader, οπότε περνάς όποια ρομ θες, όποτε θες
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H NasDriver έγραψε:
Το Redmi 2 επειδή είναι παλιά συσκευή δεν έχει κλειδωμένο bootloader, οπότε περνάς όποια ρομ θες, όποτε θες
-
Διάβασε τα τότε όλα ξανά...
Δοκίμασε να περάσεις την ελληνική ρομ και σου βγάζει λάθος ? Αν ναι, τι λάθος ? Μπορείς να βάλεις φώτο με το λάθος ? -
Οπως αναφέρω το δοκίμασα. Οσο για το λάθος θα το στείλω μόλις φτάσω σπίτι.
-
-
Άσχετο...νέα ρομ έχουμε σήμερα??δεν έχει έρθει mail..
-
Καλησπέρα και πάλι.
Κατάφερα να ξεκλειδώσω τον bootloader στο mi note 3 αλλά τώρα έχω άλλο πρόβλημα.
Θέλω από china stable να περάσω την global stable με το mi flash tool.
Αφού έκανα την διαδικασία και στο mi flash μου έγραψε οτι ολοκληρώθηκε επιτυχώς, η συσκευή έκανε επανεκκίνηση αλλά κόλλησε στο mi logo με το android και τις 3 τελίτσες από κάτω. Το άφησα 1 ώρα και κάτι, αλλά τίποτα.
Δοκίμασα να ξαναπεράσω την ρομ πάλι τα ίδια.
Δοκίμασα να περάσω την china dev (η οποία bootαρε κανονικά) και μετά να περάσω την global stable αλλα και πάλι κολλάει στο ίδιο σημείο...
Μήπως ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω? -
Δοκίμασε να περάσεις μια παλιότερη global stable μήπως είναι εκεί το πρόβλημαWinners find a way, losers find an excuse
-
Από την στιγμή που ξεκλείδωσες έπρεπε να στην κάνει εγκατάσταση. Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα από τις ρυθμίσεις ή μπες σε mi recovery και κάνε wipe all. Μετά μπες σε fastboot λειτουργία. Κάνε την fastboot rom εγκατάσταση με το Miflash tools και κάτω αριστερά επιλογή clean all.
-
Εγώ που θέλω να περάσω την XTRV, θα πρέπει να βάλω πρώτα κάποια Developer ROM ώστε να κάνω unlock τον bootloader;
Έχω το Redmi Note 4 (nikel) με Global 8.5.6.0
Αν βάλω κάποια Dev θα γίνουν τα πάντα delete λογικά. Σωστά;
Άλλος τρόπος για unlock πιο άμεσσος υπάρχει; -
Όχι δεν υπάρχει άλλος άμεσος και επίσημος τρόπος. Προσπάθησε να ξεκλειδώσεις με αυτήν που έχεις, ίσως θα μπορέσεις
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα