στο wifi το κινητο ειναι συνδεμενο κανονικα γιατι απο τισ πολλεσ φορεσ που του εβαλα τον κωδικο μετα μου εβγαζε και ενα ταμπελακι επαληθευσης να βαζω απο κατω, με δεδομενα τι ενοεισ?
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
μηπωσ εχει καποιο εργοστασιακο κωδικο μεσα? γιατι εκει που βαζω τον κωδικο απο πανω εχει εναν κρυμενο με αστερισκουσ.
-
Όχι, μάλλον έχεις δύο λογαριασμούς, έναν με ρμσιλ και έναν με αριθμό κινητού ή με δεύτερο εμαιλ.
Από υπολογιστή όταν μπαίνεις στο mi cloud, δες εάν το id πάνω δεξιά, ταιριάζει με αυτό στο κινητό. -
Και ο τεχνικός χωρίς mi password δεν θα κάνει δουλειά, δες αυτό που σου γράφει ο Nas , εάν υπάρχει ένας λογαριασμός τότε ξανά factory reset και πάμε πάλι....
-
Πολύς κόσμος την έχει πατήσει έτσι, είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις νέο λογαριασμό με τον αριθμό του κινητού αντι για το email σου χωρίς να το καταλάβεις. Θέλει πολύ προσοχή.Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
παιδια να εξηγησω οτι το κινητο ειναι εντελωσ καινουριο ουτε καρτα σιμ δεν εχω βαλει μεσα ,το πηρα σαν προσφορα απο wind λογο συνδεσησ που εκανα, και μεχρι να ενεργοποιηθει η γραμμη το ειχε η κορη μου και επαιζε ,και επειδη μου το ειχε γεμιση παιχνιδια ειπα να του κανω ενα ρεσετ να το καθαρισω και εμπλεξα, τωρα αυτο το νουμερο που μου βγαζει με τουσ αστερισκουσ δεν ξερω που το βρηκε
-
Αυτό το νούμερο είναι το id ενός λογαριασμού mi.
Μάλλον η κόρη σου έκανε λογαριασμό μόνη της όσο το είχε.
Δες εδώ τι μπορείς να κάνεις: !HELP! ΑΛΛΟ ΕΝΑ BRICKARISMA ΘΕΛΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ [SOLVED] -
δεν παιζει τετοιο θεμα φιλε 11 χρονων ειναι, το μονο που μου το ειχε γεμισει με παιχνιδια απο το play store ,τελοσ παντων ευχαριστω οσουσ απαντησαν θα το παω σε ενα καταστημα που ασχολειται με σερβις κινητων αν μπορουν να κανουν κατι καλωσ
-
Αφού το έχεις πάρει από wind είναι από infoguest, μην το πας σε τρίτους, μπορεί να στα κάνουν χειρότερα... καλύτερα να το γυρίσεις πίσω για να μην χάσεις και την εγγύηση.
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΧΩ ΤΟ ΜΙ 8 ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΑΩ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ Η ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ??
-
Ο/H Errikos έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΧΩ ΤΟ ΜΙ 8 ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΑΩ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ Η ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ??
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα