To playstore μπαίνει και κατευθείαν από το app store της συσκευής. Γράφεις στο search Google και σου βγάζει από κάτω ότι δεν βρήκε κάτι αλλά αν θες να κοιτάξεις σε δύο άλλες επιλογές. Επιλέγεις την πρώτη και σου βγάζει ένα σήμα παρόμοιο του playstore. Το πατάς και ξεκινά η εγκατάσταση διάφορων εφαρμογών της google και τελικά και του Playstore στα Αγγλικά.
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ευχαριστώ για την απάντηση παιδια! Και αφου δεν ειναι official, αυτο φταιει που δεν μπορω να περασω απευθειας την developer απο τον updater? Και αν ναι και πρεπει να βαλω official πρωτα, πρεπει να ακολουθησω την διαδικασια με τα 14-15 βηματα που περιεγραψε ενας φιλος μερικα σχολια πιο πανω?
-
@Stathis B Ναι φίλε μου αυτή την διαδικασία πρέπει να ακολουθήσεις για να βάλεις πρώτα την Official Stable και μετά πας και περνάς την Dev . Την έχει γράψει πολύ αναλυτικά και είναι εύκολο , άσε που γελάς με αυτά που γράφει γιατί τα έχει γράψει με χιούμορ !
-
OffTopic@hajis καταλαβα, ευχαριστω πολυ! ΜΟλις μου κανουν unlock το bootloader θα τα κανω ολα μαζι και ελπιζω να μην εχω κανενα "τουβλο"
-
παιδια θελω βοηθεια γιατι εχω κολλησει.οποιος μπορει ας μου πει
-
Προς mod-admin
Ο οδηγός που έγραψε ο ninjamoz πιο πίσω καλό θα ήταν να μπει στους οδηγούς ή έστω στη πρώτη σελίδα σε λινκ για πέρασμα με fastboot(ή όπως αλλιώς λέγεται τουλάχιστον)!
Όπως επίσης και το πέρασμα του play store!
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ?
-
-
-
Καταρχήν σε παρακαλώ γράφε με μικρά!
Πρέπει να είναι στα κινεζικα (με Google μετάφραση φυσικά).
Το κινητό όπως έρχεται μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά,και βέβαια μπορείς να βάλεις άλλες rom όχι όμως την Ελληνική που κάνουν εδώ τα παιδιά.
Θα σου πρότεινα να κατσεις να διαβάσεις λίγο εδώ μέσα και θα είσαι μια χαρά με την βοήθεια των παιδιών εδώ!
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
αρχικα προσπαθω να κανω την αιτηση και δεν στελνει το μνμ επαληθευσης επειδη μαλλον ο κωδικος ειναι +30 και οχι 30.οταν εννοω αχρηστο οχι ως προς την λειτουργεια του(τηλ -μνμ-κτλ) αλλα αν μπορω να εγκαταστησω PLAY STORE και να βγουν τα πιο πολλα κινεζικα.
-
Ο/H iliaspsi έγραψε:
TO ONOMA ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΛΘΟΥΝ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ?Η ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΛΛΗ ROM?
Λοιπόν προφανώς το κινητό σου δεν είναι άχρηστο. Κανονικά το χρησιμοποιείς. Τώρα εαν δε μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με την αγγλική γλώσσα τότε μάλλον είναι άχρηστο για σένα.
Φαντάζομαι οτι δεν είχες miaccount πριν οπότε τώρα θα φτιάξεις ένα με το οποίο και θα κάνεις την αίτηση. Καλό θα ήταν να το κάνεις με το κινητό σου γιατί στο ζητάει με την αίτηση. Account φτιάχνεις ΕΔΩ.
Αφού τον φτιάξεις τότε κάνεις την αίτηση. Στο όνομα θα βάλεις το όνομα σου στα αγγλικά ή στα κινέζικα (χρησιμοποίησε το google translate).
Μετά βάζεις το κινητό σου (να έχεις φτιάξει miaccount με το κινητό σου).
Και απο κάτω θα βάλεις τον λόγο για τον οποίο θέλεις να ξεκλειδώσεις τον bootloader. Δες τα πρώτα σχόλια του thread για πληροφορίες.
Αφού κάνεις την αίτηση περιμένεις λίγες μέρες για να το εγκρίνουν και μετά είσαι έτοιμος να περάσεις την πλήρως ελληνική rom.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα