Ευχαριστώ φίλε μου για την βοήθεια. Πάω κατευθείαν για την αναβάθμιση αλλά και για πληκτρολόγιο.Ο/H ktsak έγραψε:
1. Δεν υπάρχει περίπτωση.2. Να κανεις κανονικά την αναβάθμιση, δεν παίζει ρολοΟ/H kynegeiros έγραψε:
Ερωτήματα πριν προσπαθήσω να πάω για ξεκλείδωμα του bootloader.
1. Υπάρχει περίπτωση να είναι ήδη ξεκλείδωτο; Αν ναι πώς μπορώ να το ελέγξω;
2. Η ROM που φοράει είναι η Miui 7.0 stable 7.0.19.0. (LHNCNCJ) . Ελέγχοντας για updates μου βγάζει διαθέσιμη την Miui 7.0 stable 7.1.6.0 (LHNCNCK). Μου προτείνετε να κάνω την αναβάθμιση τώρα ή καλύτερα να περιμένω το ξεκλείδωμα;
3. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να περάσω Ελληνικό πληκτρολόγιο; Γίνεται μέσα από το μενού των ρυθμίσεων ή πρέπει να κατεβάσω πληκτρολόγιο από το playstore;;
Βαλτε ένα χεράκι παιδιά μήπως και καταφέρω να το στρώσω γιατί είναι πολύ καλό τηλέφωνο....:)![]()
Ευχαριστώ
3. Να κατεβάσεις από Play Store
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά αν κατάλαβα καλά η ...πρώτη πρώτη ενέργεια που πρέπει να κάνω πριν ακόμη καν να κατεβάσω την αγγλοκινέζικη developer rom και πριν κατεβάσω κι εγκαταστήσω στον υπολογιστή μου το mi flash unlock tool είναι να ζητήσω άδεια ξεκλειδώματος σύμφωνα με την παρακάτω οδηγία:
2. Οι χρήστες μπορούν να αιτηθούν για άδεια ξεκλειδώματος στο: http://www.miui.com/unlock/
Φαντάζομαι πως θα πρέπει για να προβώ στο αίτημα να έχω φροντίσει να υπάρχει στον υπολογιστή μου σε αρχείο txt σε κινέζικα η αιτιολόγηση του αιτήματός μου όπως μας την έχει δώσει ο φίλος στην αρχή αυτού του οδηγού.
Ερώτημα
Έχω δύο αριθμούς στο τηλ. μου με δύο sim.
Έχω ήδη φτιάξει δύο λογαριασμούς mi.
Φαντάζομαι πως μπορώ να κάνω το αίτημα με οποιονδήποτε από τους δύο λογαριασμούς.
Σωστά; -
Ο/H kynegeiros έγραψε:
Φαντάζομαι πως μπορώ να κάνω το αίτημα με οποιονδήποτε από τους δύο λογαριασμούς.
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H kynegeiros έγραψε:
ΘΑ το εχω υπ οψιν μου.
wish me luck.... -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H kynegeiros έγραψε:
OK...Bodai....
ΘΑ το εχω υπ οψιν μου.
wish me luck.... -
Νεο ερωτημα
ΜΕΧΡΙ να καταφερω να ξεκλειδωσω τον bootloader και να περασω την ελληνικη ρομ...... πειραζει να απεγκαταστησω ολες τις κινεζικες εφαρμογες με τις οποιες ειναι φορτωμενο το κινητο μου;
Υπαρχει περιπτωση να κανω καποιο λαθος και να απεγκαταστησω κατι σημαντικο; -
καλησπερα παιδια,
απο προχθες προσπαθω να κανω την αιτηση και ενω ολα πανε καλα και στελνει μνμ επιβαιβεωσης κολλαει στο τελος.εχω δοκιμασει τα παντα απ τα αναγραφομενα.μπορει καποιος να βοηθησει απ το pc του?
ευχαριστω -
Ο/H kynegeiros έγραψε:
Νεο ερωτημα
ΜΕΧΡΙ να καταφερω να ξεκλειδωσω τον bootloader και να περασω την ελληνικη ρομ...... πειραζει να απεγκαταστησω ολες τις κινεζικες εφαρμογες με τις οποιες ειναι φορτωμενο το κινητο μου;
Υπαρχει περιπτωση να κανω καποιο λαθος και να απεγκαταστησω κατι σημαντικο;
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H kynegeiros έγραψε:
Νεο ερωτημα
Υπαρχει περιπτωση να κανω καποιο λαθος και να απεγκαταστησω κατι σημαντικο;
Πώς θα το κάνω; Μέσω υπολογιστή ή μπορώ να το κάνω και από την διαχείριση αρχείων του κινητού; -
Ο/H kynegeiros έγραψε:
Πώς θα το κάνω; Μέσω υπολογιστή ή μπορώ να το κάνω και από την διαχείριση αρχείων του κινητού;
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H kynegeiros έγραψε:
Πώς θα το κάνω; Μέσω υπολογιστή ή μπορώ να το κάνω και από την διαχείριση αρχείων του κινητού;
Δεν το ηξερα αυτο.
Βεβαια οι εφαρμογες ετσι δεν απεγκαθιστανται. Απλα τις μαντρωνεις καπου και δεν σου την σπανε. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα