Διαφήμιση

Ξεκλείδωμα του Bootloader.

• Οδηγός
  • Xiaomi
  • Ξεκλείδωμα του Bootloader.

Δοκιμάστε να κάνετε και δεύτερο complain τότε στο φόρουμ μπας και κάνει διαφορά.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
  • Ο/H PeterPanious έγραψε:

Δοκιμάστε να κάνετε και δεύτερο complain τότε στο φόρουμ μπας και κάνει διαφορά.

και απ αυτο καναμε και αν δεις ολο ελληνες εχει μεσα.χαχαχαχα
  • Ο/H efkolo έγραψε:

όταν στείλεις πολλές φορές απαίτηση για το μήνυμα καταλήγεις να είσαι μπλοκαρισμένος για 24 ώρες.
    Σου προτείνω να έχεις ανοιχτές δύο σελίδες unlock
    να διαβάζεις από την μεταφρασμένη αλλά να συμπληρώσεις την κινέζικη γιατί παρατηρήθηκαν λάθη στον κωδικό της χώρας. (χάνει το + στο +30)
    Αφού συμπληρώσεις τα πάντα πατάς μια φορά μόνο και περιμένεις. Συνήθως το μήνυμα κάνει πολύ λίγο αλλά πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον 5 λεπτά πριν ξαναζητήσεις κωδικό.
    Παίρνεις το sms με τον κωδικό που είναι μόνο αριθμοί τον περνάς μέσα και πατάς το πράσινο.

καλή τύχη
    Η τελευταία μου προσπάθεια έγινε στις 00.00 το βράδυ. Λες δηλαδή πως πρέπει να περιμένω μέχρι το βράδυ για να ξαναπροσπαθήσω?
    Μα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως...ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ.....!!! ΠΠάτησα μια φορά το πλήκτρο και περίμενα αρκετή ώρα αλλά τίποτε. Δεν ήρθε το μήνυμα. Μια από τις φορές που ζήτησα resend ...τελικά μου έστειλε....το έβαλα στο πλαίσιο και πάτησα το πράσινο πλήκτρο...αλλά μου έβγαλε το μήνυμα στα κινέζικα που ανήρτησα πιο ψηλά. Αγανάκτησα ρε γμτ. Απελπισία σκέτη.....!!!
    Λες ....το κινέζικο μήνυμα που μου έβγαλε να σημαίνει πως το αίτημά μου ελήφθη και πως θα πρέπει να περιμένω απάντηση? (δεν το φαντάζομαι)
    Μόλις έλαβα ειδοποίηση από τον λαγαριασμό της miui στο facebook πως εργάζονται πάνω στην δημιουργία της σελίδος ξεκλειδώματος στα αγγλικά και πως ακόμη δεν είναι έτοιμη. Ας ελπίσουμε σύντομα να είναι έτοιμη.
  • Διαφήμιση
  • Επανέρχομαι με νεώτερη ενημέρωση για την διαδικασία ξεκλειδώματος.
    Η παρακάτω σελίδα περιέχει ολόκληρο τον οδηγό για την διαδικασία αιτήματος ξεκλειδώματος και είναι αναλυτική επεξηγώντας το τι πρέπει να βάλουμε σε κάθε πλαίσιο κειμένου όταν μπούμε στην σελίδα miui unlock. Νομίζω πως χρήσιμο θα είναι να την διαβάσουν όσοι ενδιαφέρονται για αίτημα ξεκλειδώματος.

en.miui.com/thread-210153-1-1.html

Αν τελειώσω και βρω χρόνο, (κι εφ' όσον δεν βγάλουν σελίδα μεταφρασμένη στα αγγλικά).....θα προσπαθήσω να φτιάξω έναν οδηγό που να περιέχει και φωτογραφίες με το τι ζητάει το κάθε πλαίσιο κειμένου της κινέζικης ιστοσελίδας ......για περισσότερη ευκολία (Για τους αρχαρίους ...όπως εγώ)
  • Ερωτημα
    Μιας κι ειμαι μπλοκαρισμενος για 24 ωρες λογω των πολλων resend....γιατι να μην δοκιμασω να κανω το αιτημα με τον δευτερο λογαριασμο mi που διαθετω;
    Υπαρχει κατι που με εμποδιζει;

Από ότι καταλαβαίνω όχι, μιας και κάθε λογαριασμός έχει δικό του αίτημα ξεκλείδωματος, προσωπικά θα δοκίμαζα.

• Διαφήμιση

Από ότι καταλαβαίνω όχι, μιας και κάθε λογαριασμός έχει δικό του αίτημα ξεκλείδωματος, προσωπικά θα δοκίμαζα.

οκ θα δοκιμασω τοτε.
    Πρεπει αραγε να εχω την καρτα sim της συνδεσης μεσα στο τηλεφωνο;
    εγω δεν εχω τοποθετησει ακομη τις καρτες sim. Λες να παιζει ρολο αυτο;
    χρησιμοποιω ακομη το παλιο μου τηλεφωνο.

Verify το mail και το τηλέφωνο σου να κάνεις πάντως.
    Για την κάρτα SIM δεν γνωρίζω είναι αλήθεια.

Verify το mail και το τηλέφωνο σου να κάνεις πάντως.
    Για την κάρτα SIM δεν γνωρίζω είναι αλήθεια.

ναι αυτο το ξερω.
    Ομως πρεπει να.μαθω αν.πρεπει να εχω μεσα την καρτα σιμ.
    ΑΝ ξερει καποιος ας μας πει.
  • εαν κανω προσπαθεια να ξεκλειδωσω το bootloader χωρις να εχω κωδικο υπαρχει κινδυνος να μπλοκαρω τπτ την συσκευη?γτ οσες προσπαθειες κανω δεν μπορω να ολοκληρωσω την διαδικασια.μου βγαζει το μηνυμα που βγαζει και στον @kynegeiros.εκτος αν μπορει καποιος να βοηθησει
  • Διαφήμιση
  • Παιδιά καλησπέρα και καλή εβδομάδα !
    Λοιπόν και εγώ εχω πρόβλημα με την αίτηση ξεκλειδωματος που εκανα πριν 13 μέρες. Δεν μου έχει έρθει ακόμα sms και μπηκα στο Mi account και ειχε το εξής μήνυμα :
    "Αίτηση έχει υποβληθεί με επιτυχία, παρακαλώ να είστε υπομονετικοί με την αναθεώρηση του ελέγχου, θα σας ειδοποιήσουμε μέσω SMS. Αν ο έλεγχος πάνω από 10 ημέρες, δεν είχε περάσει, πάμε φόρουμ - Καταγγελίες περιοχή χειρισμού δημοσιεύτηκε ένα ερώτημα στο φόρουμ για να δείτε"
    το site είναι εντελώς κινεζιά, και θέλω να ρωτήσω , έχει κανείς άλλος παρόμοιο μήνυμα ; Σημαίνει ότι απέρριψαν την αίτηση μου και πρέπει να κάνω έφεση (στα Κινέζικα !!$%&*!!)
    όποιος μπορεί να βοηθήσει ...
    Ευχαριστώ !
    Images
    • IMG-20160125-WA0001.jpg

47,06 kB, 449×800, viewed 59 times