Διαφήμιση

Ξεκλείδωμα του Bootloader.

• Οδηγός
  • Xiaomi
  • Ξεκλείδωμα του Bootloader.

Δεν ξέρω αν δεν το έγραψα καλά ώστε να γίνω κατανοητος αλλά εγώ στο SMS της επιβεβαίωσης κατά την διαδικασία της αίτησης αναφερόμουν. Αυτό είναι που κολλούσε σε κάποιους.

Σε εσάς που αργεί η έγκριση δύο πράγματα μπορώ να φανταστώ ότι είτε δεν κάνατε καλή μετάφραση στα κινέζικα είτε δεν τους άρεσε η παρουσία σας στο forum τους.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
  • Για όσους έχουν πρόβλημα με το SMS... να προσέξουν να μην κάνουν χρήση της αυτόματης μετάφρασης μέσο Chrome γιατί εκεί την ακούει και δεν παίζει (δεν στέλνει sms)
  • Η Xiaomi ειναι απαραδεκτη, αυτο εχω να πω εγω. Μου εκαναν reject την αιτηση επειδη ο λογαριασμος μου ειναι νεος... Θα τον ανεβασω level μονο κραζοντας τους , δεν ειναι πραγματα αυτα...
    Images
    • xiaomi.PNG

18,86 kB, 813×564, viewed 77 times
  • Διαφήμιση

Ο κλειδωμένος bootloader γίνεται για λόγους ασφαλείας.

Ένας νέος λογαριασμός που δεν έχει κίνηση πιο πολύ παραπέμπει σε ένα τυχαίο άτομο πάρα σε έναν χρήστη που θέλει να ψαχτει με το κινητό του. Αυτή υποθέτω είναι η άποψη τους.

Δεν νομίζω ότι επιδιώκουν σε κάτι ιδιαίτερο σε ότι αφορά την δραστηριότητα του κάθε χρήστη στο φόρουμ τους πάρα μερικά ουσιαστικά post και συμμετοχή σε κανένα διαγωνισμό ή σε κάποια ψηφοφορία. Τουλάχιστον από την ημέρα κατάθεσης της αίτησης και μέχρι την έγκριση της, μάλλον θα ήταν καλό να έχετε καθημερινή παρουσία.

• Καθε μερα ειχα, απαντουσα σε polls, σχολια κλπ κλπ. Και δεν πιστευω οτι αυτη η δραστηριοτητα οφελει σε τιποτα ως προς το ποσο βοηθαει καποιον που θελει να rootαρει το κινητο, περα απο τα αμτιστοιχα posts.

Κοίτα και εγώ υποθέσεις κάνω, προσωπικά ακολούθησα τις ίδιες οδηγίες με όλους εδώ μέσα και ενώ σε εμένα ξεκλειδωσε πολλοί ακόμα περιμένουν.

Νομίζω ότι μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε ως προς τι θα επιταχύνει την διαδικασία εκτός και αν βρει κάποιος κάτι πιο χειροπιαστο και μας το πει.

• Ενταξει... αυτο ειναι απ τα απιστευτα...
    εχω κανει εδω και 2 εβδομαδες περιπου αίτηση για ξεκλειδωμα. Μπαινω το πρωι, ακομα στην αναμονη.
    Κανω post στο thread των παιδιων απο πανω, διαβασα και εδω τα τελευταια μηνυματα περι ενεργοτητας στο φορουμ, οποτε εκανα και μερικα post στο επισημο φορουμ.
    Μπαινω οποτε τωρα και τι να δω?
    Sorry, your application has been rejected.
    Ελεος δηλαδη...
    Τωρα? Τι κανουμε? Νεο λογαριασμό?
  • Διαφήμιση
  • Εν αναμονή παραλαβής ενός redmi note 3 θα ήθελα να ρωτήσω τους φίλους που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία το εξής:

Το account (της αδερφής μου που θα το πάρει) έγινε register με mail και όχι τον αριθμό του κινητού.
    Αν πάω τώρα στα settings στο en.miui.com δεν προσθέτει τον αριθμό (κάτι βρίσκει λάθος).

Θα δημιουργήσει πρόβλημα αυτό στην αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader?
  • Ο/H iliaspsi έγραψε:

Μετα απο πολλες φορες προσπαθειας περασε η αιτηση επιτυχως.τελικα ηθελε Internet explorer.

και μας που εχει περασει εδω και 13 μερες ... νομιζω εχει αρχισει να εξαντλειται η υπομονη μου
  • Μαγκες μη το ψαχνετε και κυρίως μη περιμένετε να σας ξεκλειδώσουν τον bootloader... Το πρόβλημα είναι παγκόσμιο και όσο περνάνε οι μέρες οι περισσοτεροι θα δείτε οτι οι αιτήσεις σας θα απορρίπτονται. Μόλις εκανα ποστ για να μου το ξεκλειδώσουν μου απέρριψαν την αίτηση γιατί δεν έχω λέει ενεργό λογαριασμό!!
    Απευθυνω λοιπόν παράκληση στα παιδιά της κοινότητας ΑΝ μπορούν να κάνουν κάτι για να φτιάξουν μια ρομ για κλειδωμένο bootloader (όπως αυτή η ευρωπαϊκή) γιατί όπως φαίνεται το χάνουμε το ζήτημα...
  • Διαφήμιση
  • Ο/H KostasVR21 έγραψε:

Μαγκες μη το ψαχνετε και κυρίως μη περιμένετε να σας ξεκλειδώσουν τον bootloader... Το πρόβλημα είναι παγκόσμιο και όσο περνάνε οι μέρες οι περισσοτεροι θα δείτε οτι οι αιτήσεις σας θα απορρίπτονται. Μόλις εκανα ποστ για να μου το ξεκλειδώσουν μου απέρριψαν την αίτηση γιατί δεν έχω λέει ενεργό λογαριασμό!!
    Απευθυνω λοιπόν παράκληση στα παιδιά της κοινότητας ΑΝ μπορούν να κάνουν κάτι για να φτιάξουν μια ρομ για κλειδωμένο bootloader (όπως αυτή η ευρωπαϊκή) γιατί όπως φαίνεται το χάνουμε το ζήτημα...

ευχαριστα τα νεα δηλαδη. και τι θα κανουμε μετα θα φλασαρουμε σε καθε update
    μολις μπηκα και μου εγραψε οτι η αιτηση αποριφθηκε. πρεπει να το παρω αποφαση οτι δεν προκειται να δω ελληνικη ρομ