Ειναι ακόμα νωρίς για να έχεις σίγουρη ένδειξη για την απόδοση της μπαταρίας. Απο αύριο και μετά ..Ο/H emilmx έγραψε:
Ή κατανάλωση της μπαταρίας ήταν διπλάσια
Ένα χρόνο έχω το κινητό σε 12 ώρες δεν άδειασα ποτέ μπαταρία και σήμερα ίσα που πρόλαβα να γυρίσω σπίτι
[GTV-6.1.7/11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 14/1 19:40)
- ROM
- Ενημερώθηκε
-
-
Καλησπερα και να στε καλα παιδια για την συνεχη προσπαθεια σας!
Τωρα επεσε στα χερια μου ενα MI4 64αρι που ηρθε με Carbon rom, πολυ ωραια αλλα εγω Θελω την εδω παντα!!
Το τηλ. ειναι rooted δεν ξερω αν εχει custom recovery....αν εχει απλα κατεβαζω απο το 1ο ποστ και μετα τα απαραιτητα wipes φλασαρω κανονικα μεσα απο recovery?
Σωστα?
Αν δεν εχει custom-twrp recovery ας μου δωσει καποιος ενα λινκ του img ωστα να το φλασσαρω με Flashify....
Ευχαριστω. -
Ο/H vasilisgs έγραψε:
Το τηλ. ειναι rooted δεν ξερω αν εχει custom recovery
-
Γεια σας. Εχω mi4c σε 6.1.7 ελληνική. Επειδή δεν θέλω να κάνω καμία... Θα μπορούσε να μου προτείνει κάποιος πως να προχωρησω από εδώ και πέρα; Τις ROM τις πέρναγα με twrp. Σορρυ αν επαναλαμβάνομαι αλλά μπορώ να κάνω αίτημα για ξεκλειδωμα του bootloader με την 6.1.7 πάνω; Εντομεταξυ διαβάζω ότι οι περισσότεροι δεν έχουν καταφέρει να πάρουν κωδικούς ακόμα.
-
Ο/H alfaromeomito2010 έγραψε:
Γεια σας. Εχω mi4c σε 6.1.7 ελληνική. Επειδή δεν θέλω να κάνω καμία... Θα μπορούσε να μου προτείνει κάποιος πως να προχωρησω από εδώ και πέρα; Τις ROM τις πέρναγα με twrp. Σορρυ αν επαναλαμβάνομαι αλλά μπορώ να κάνω αίτημα για ξεκλειδωμα του bootloader με την 6.1.7 πάνω; Εντομεταξυ διαβάζω ότι οι περισσότεροι δεν έχουν καταφέρει να πάρουν κωδικούς ακόμα.
-
Καλησπέρα. Έχω στην διάθεση μου ένα mia4c για λίγους μήνες. Είναι το πρώτο μου xiaomi κινητό. Μέχρι τώρα ομολογώ δεν είχα αλλάξει το λογισμικό σε κανένα κινητό. Οπότε λιγοστές οι γνώσεις μου. Ομολογώ ότι αυτό το φόρουμ με έκανε να το τολμήσω. Διαβάζω όμως τώρα για κλείδωμα του bootloader και ολόκληρη διαδικασία αναμονής για το ξεκλείδωμα του. Με συγχωρείτε που θα ρωτήσω, εάν το έχετε κάπου εξηγήσει, αλλά σε περίπτωση που κλειδώσουν το bootloader εμείς που μέχρι τώρα εγκαθιστούσαμε την ελληνική ROM κάθε εβδομάδα και θέλουμε να εξακολουθήσουμε να το κάνουμε τι πρέπει να κάνουμε; Την εγκατάσταση μέχρι τώρα την έκανα με twrp όπως λέει ο οδηγός στο φόρουμ.
Την επόμενη ROM 6.1.14 την περνάω όπως και τις προηγούμενες και μετά θα έχω κλειδωμένο bootloader; Και αν ισχύει το παραπάνω μετά κάνω την διαδικασία του Unlock;
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Το θέμα είναι ότι μας είπαν πως τα κλειδώνουν για να μη γοράζουμε απομιμήσεις και έρχονται τώρα και μας κλειδώνουν και τα δικά μας που μπορεί να είναι και 2 χρονών κινητά...
Δεν μας τα λεν καλά εκεί στη Σιαόμι. Σε κάτι άλλο αποσκοπούν αυτοί
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ναι βρε απλά να σου πω τι σκέφτομαι?
Εσύ τώρα και άλλοι 4-5 (ήρωες) κάνετε όλη τη δουλειά.
Εμφανίζεται τώρα το note 3, καπάκι και το redmi 3 και έρχεται και το mi5 (αμήηηηηηηηηηην) και μέσα σε όλο αυτό τον πανικό που προκλήθηκε τον τελευταί καιρό με το κλείδωμα του note 3 σκέφτου ότι έρχονται τα άλλα 2 και εσείς τώρα οι 4-5 θα πρέπει να κάνετε Ρομ σε όλα αυτά τα κινητά και.......... μας κλειδώνουν και τα υπόλοιπα.
Φυσικά αυτό θα έπρεπε να σε νοιάζει εσένα 10 φορές περισσότερο από εμένα και μπορεί και να το σκέφτηκες πολύ περισσότερες φορές.
Απορία μετά από όλη αυτή τη σκέψη: Πως ισχυροποιούν το site? Δεν θα συμβεί το αντίθετο? Δηλαδή δεν θα φτάσετε στο λίμιτ σας?
Σας λυπάμαι ειλικρινά και δεν μπορώ και να βοηθήσω...
Ήρωες λέμε
Ψυχραιμία βρε!!! Αυτό που ανακοίνωσαν περι boot-loader και root access ήταν γνωστό στους beta tester από τον Νοέμβριο του 15. Εκτός και αν έρθει ο ουρανός ανάποδα, οι δικές μας ROM αλλά και του xiaomi.eu θα είναι κανονικές όπως και πριν για πολύ καιρό ακόμαΕκτός φυσικά από τις official ΑγγλοΚινέζικες που έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα μια που θα μπορείτε σε αυτές να κατεβάσετε το αρχείο που απαιτείται για root access (su) μέσα από την Εφαρμογή Security (Κέντρο Ασφαλείας). Το πολύ πολύ να χρειαστείτε σύνδεση με proxy πχ με το MobiProxy γιατί μερικές φορές είναι αδύνατο να κατέβει το αρχείο εκτός Κίνας. Έτσι αποφεύφουν οι Κινέζοι την εγκατάσταση εξωτερικών εφαρμογών για root access με την οποία εγκατάσταση έπαιρναν αρκετοί το κινητό στο χέρι
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H vasilisgs έγραψε:
Το τηλ. ειναι rooted δεν ξερω αν εχει custom recovery
Ας δωσει καποιος παρακαλω το img απο TWRP recovery να το περασω. -
Ο/H vasilisgs έγραψε:
Ας δωσει καποιος παρακλαω το img απο TWRP recovery να το περασω.
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H vasilisgs έγραψε:
-
Ο/H vasilisgs έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H vasilisgs έγραψε:
Τι ειναι παλι ετουτο, πρωτη φορα μου τυχαινει.
Ξαναεκανα wipe-factory reset-clean cache συνεχεια τα ιδια, καμια ιδεα? Μηπως δεν εκατσε καλα η rom?
Ps οποια rom περναμε την φλασσαρουμε επανω στο system1 active? η στο system 2? -
Γύρνα την γλώσσα του συστήματος στα αγγλικά και ξαναδοκίμασε.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Αμα εισαι Γιατρος να εισαι!!!
Ευγε αυτο ητανε.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα