Διαφήμιση

Xiaomi redmi note 2

• Xiaomi redmi note 2

1-Καλησπερα και καλη Κυριακη, ποιες ρυθμισης να κανω για να αποθηκευονται π.x οι φοτωγραφιες μου η καποιο αλλο αρχειο στην sdcard....
      2-Το κινητο οταν το συνδεσω με το pc , μου βγαζει phone storage και sdcard , εψαξα ολο το κινητο ενα ενα αρχειο φοτωγραφιες που εχω βγαλει δεν της βρισκω , οθτε εχει κανενα αρχειο camera ..
      3-Το ανοιγω με ενα file manager ,βρισκη τα αρχεια εκονες (και κινητο και sdcard) - picture ν sd card ......της τσεκαρω για να της μεταφερω στην sdcard ....μου βγαζει δεν μπορεισ να τα μεταφερεις
      4-κατεβαζω το προγραμμα appMgr III (App 2 SD) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ BACKUP στην sdcard.....και μου βγαζει ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΣΚΕΥΗ METAKINHSH STHN SDCARD συνηθως ο κατασκευαστης εχει αφαιρεση αυτην την δυνατοτητα η δεν εχεις καρτα sd.

Φορτωνοντας την νεα ρομ stable καναμε κανενα λαθος η θελει καποια ρυθμιση ? η πρτεπει να πεταξω το κινητο στα σκουπιδια , γιατι κουραστηκα εγω και εσεις πιο πολυ ....... <3 <3 <3 <3
    • Καλή Κυριακή και σε εσένα...εμείς δεν κουραστήκαμε :)

Δεν μπορώ να σου δώσω πλήρη απάντηση γιατί ακόμα περιμένω την δικιά μου SD να έρθει και δεν μπορώ να αναπαράγω το πρόβλημα :/

Αν πίνεις καφέ, φτιάξε ένα καφεδάκι, χαλάρωσε στον καναπέ ή στην καρέκλα και θα βρεθεί λύση
    • Γεια σου NasDriver , σ'ευχαριστω πολυ , αλλα ρε παιδακι μου πολλα προβληματα , ειμαι ετοιμος να το σπασω ειχα το samsung s4 και δεν ειχα κανενα προβλημα το μετανιωσα που το εδωσα .Παλαιο Φαληρο αν θες κερναω και cafe και φαγητο
    • Διαφήμιση
    • Ο/H alkinos έγραψε:

Γεια σου NasDriver , σ'ευχαριστω πολυ , αλλα ρε παιδακι μου πολλα προβληματα , ειμαι ετοιμος να το σπασω ειχα το samsung s4 και δεν ειχα κανενα προβλημα το μετανιωσα που το εδωσα .Παλαιο Φαληρο αν θες κερναω και cafe και φαγητο
      Θα το δεχτώ αυτό που λες, τα πολλά προβλήματα αλλά σκέψου ότ έχεις ένα κινητό που μπορείς να κάνεις "ΕΣΥ" πολλά με αυτό και όχι "ΑΥΤΟ" ότι σου επιτρέπει.

Τα περισσότερα προβλήματα είναι σαν "παιδικές ασθένειες", εμφανίζονται...λύνονται εύκολα...ή λύνονται με update της ρομ...με αποτέλεσμα στο τέλος να έχεις ένα ακόμα καλύτερο κινητό. Λίγη υπομονή θέλει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ: Ξέχασα το καφεδάκι...μόλις με το καλό γίνω καλά γιατί όχι ;)