Διαφήμιση

Xiaomi yeelight

• Γεια σας παιδιά, έχω μια απορία που ίσως είναι λίγο χαζή. Έστω ότι έχεις ανάψει τη λάμπα από το διακόπτη (του τοίχου) και σβήνεις την λάμπα από το κινητό, μετά για να ξανά ανοίξεις την λάμπα πρέπει να την ανοίξεις από το κινητό; Υπάρχει τρόπος να την ανοιξεις από τον διακόπτη; Δλδ με λίγα λόγια, κάποιος που δεν έχει την εφαρμογή θα μπορεί να την ανοιγοκλείνει;

Sent from my MI 5 using Tapatalk
    • Η Λάμπα ανάβει και από τον διακόπτη (κλείσιμο και ξανά άνοιγμα) αλλά το χρώμα θα έιναι λευκό.
      Αν έχεις την RGB, δεν μπορείς να αλλάξεις χρώματα αλλιώς, μόνο από την εφαρμογή.

ΑΛΛΑ

Μπορείς να την κάνεις "share" σαν συσκευή με κάποιο άλλο Mi account. Αν έχει και κάποιος άλλος Xioami κινητό στο σπίτι σου,
      μπορεί να βάλει την εφαρμογή και να του κάνεις share την λάμπα. Αν δεν έχει xiaomi κινητό, απλά άνοιξε ένα Mi account και και κατέβασε
      την εφαρμογή σε όποιο αντροίντ κινητό/τάμπλετ είναι διαθέσιμο. Την βρίσκεις εύκολα στο Play store.

Ορίστε το πώς γίνεται το share:

Πάτα τις 3 τελείες στην πάνω δεξιά στην οθόνη της εφαρμογής και μετά πάτα στο Settings:

Επέλεξε το "Share device"

Και στην επόμενη οθόνη επέλεξε "share with Mi account" - θα χρειαστεί να έχεις πρόχειρο το Mi account number.
      Θα έρθει ειδοποίηση στο άλλο κινητό μέσω της εφαρμογής για αποδοχή του share, δέχεσαι και όλα έτοιμα. :thumbsup:

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Διαφήμιση
    • Παρακαλώ φίλε μου, να είσαι καλά. Πες μου αν χρειαστείς κάτι άλλο για την λάμπα. :)

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Ο/H Alex_MLT έγραψε:

Παρακαλώ φίλε μου, να είσαι καλά. Πες μου αν χρειαστείς κάτι άλλο για την λάμπα. :)
      Ειμαι στη φάση που σκέφτομαι ποια απο τις δύο να πάρω... :)
    • H RGB είναι καλή, δεν νομίζεις ό τι χρειάζεσαι κάτι τέτοιο, ώσπου να πέσει στα χερια σου .. :thumbsup:
      και αν την βρείς γύρω στα 18 δολάρια, πάρε είναι καλή τιμή.
      Που και πού βγαίνει και σε flash sales, την έχω πετύχει και σε 14 δολάρια. Ψάχτο.

• Διαφήμιση
    • Από Μπανκγκουντ έχω πάρει και την yeelight RGB και το strip.
      Ο κινέζος έχει κάτι φτηνές, αυτες με το τηλεκοντρόλ.

• Δεν θυμάμαι καλά. Μου φάινεται πως ήταν έτσι.

• Ο/H paridos έγραψε:

Πολύ ωραία απάντηση! Ευχαριστώ πάρα πολύ :) :thumbup:

Sent from my MI 5 using Tapatalk
      να προσθέσω βέβαια στην απάντηση του φίλου Alex, ότι αν έχεις και το xiaomi multi function gateway οι επιλογές σου πολλαπλασιάζονται, καθώς μπορείς να πάρεις ένα ή περισσότερα aqara smartlight switch (μονό ή διπλό) ή για πιο φτηνά το xiaomi wireless switch και να τις ανοιγοκλείνεις , να αλλάζεις χρώματα και ένταση μόνο από κει. link δεν βάζω για τους προφανείς λόγους
    • Διαφήμιση
    • Καλά εσύ τώρα το ανέβασες σε επίπεδο champions league.. :P ..κάτι αντιστοιχο μπορείς και να το κάνεις μέσα από την εφαρμογή, δηλαδή να γκρουπάρεις λάμπες ανά δωμάτιο κτλ.
      Κάτσε να πάρει μια ο άνθρωπος με το καλό..
      Αλλά αν πάς για λύση smart φωτισμού όλου του σπιτιού, σε συνολικό κόστος η Yeelight είναι στον 1/4 της τιμής από τον αμέσως επόμενο..