Μολις το παραγγειλα και εγω σε γκρι.
Αντε να δουμε.
Αντε να δουμε.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤο λογικό είναι ότι θα είναι κλειδωμένο. Τώρα για το αν θα εγκρίνουν να στείλουν κωδικό για ξεκλείδωμα αυτό νομίζω δεν μπορούμε να το ξέρουμε ακόμα!!Ο/H scarface53 έγραψε:
Σίγουρα δεν ξέρουμε ακόμα για το pro γιατι ούτε για το note 3 γνωρίζουμεΟ/H lallasgr έγραψε:
Το λογικό είναι ότι θα είναι κλειδωμένο. Τώρα για το αν θα εγκρίνουν να στείλουν κωδικό για ξεκλείδωμα αυτό νομίζω δεν μπορούμε να το ξέρουμε ακόμα!!Ο/H scarface53 έγραψε:
Θα σου συνιστούσα να μείνεις με την original του κινητού καθώς υποστηρίζει αγγλικά και κινέζικα. Επίσης πιστεύω πως θα παίρνει και τα τελευταία update γρηγορότερα από άλλες rom.Ο/H scarface53 έγραψε:
Σίγουρα δεν ξέρουμε ακόμα για το pro γιατι ούτε για το note 3 γνωρίζουμεΟ/H lallasgr έγραψε:
Το λογικό είναι ότι θα είναι κλειδωμένο. Τώρα για το αν θα εγκρίνουν να στείλουν κωδικό για ξεκλείδωμα αυτό νομίζω δεν μπορούμε να το ξέρουμε ακόμα!!Ο/H scarface53 έγραψε:
![]()
Και μία ακόμη ερώτηση, εγώ στο κινητό χρειάζομε να χρησιμοποιώ μόνο αγγλικά, δεν έχω βάλει ποτέ ελληνικά σε κινητο,pc κτλπα, επίσης θέλω να είναι όσο το δυνατών ενημερωμένη η rom, ποια να χρησιμοποιώ? αυτή που θα έρθει η original, με ota updates? να φλασάρω άλλη stable απο το αγγλικό forum? developer i stable? ευχαριστώ
Θα έλεγα ότι αν τα κοιτάξεις προσεκτικά υπάρχουν αρκετές διαφορές! Εδώ είναι ένα συγκριτικό ανάμεσα στο Mi4 και το note 3 (όχι το Pro).Ο/H Xstos έγραψε:
Ρε παιδιά, συγνώμη για το off, αλλά θέλω να μοιραστώ κάτι που με τρώει έντονα τις τελευταίες μέρες:
Πάνω που είχα αποφασίσει να αγοράσω το εν λόγω Pro και πετούσα καρτερικά τάπες βαρελιών, όπως στο Τέννεσι, περιμένοντας να κόψουν τις βασιλόπιττές τους οι κινέζοι μας, νάσου πάλι ο βερζεβούλης...
Είδατε τιμή το Mi4; 190 αμερικάνικα.
Εμφανισιακά μου αρέσουν πολύ και τα δύο,
τεχνικά προφανώς είναι και τα δύο καλά (και σιγά μην καταλάβω τυχόν μικροδιαφορές)
+1 για το Pro οι δύο σιμ
+1 για το Mi4 η ξεκλείδωτη πόρτα.
Τελικά το ερώτημα είναι ποιο είναι "more phone for your money", που λένε και στο χωριό μου.
Τι ψωνίζει κανείς;;!