Ευχαριστώ για την απάντηση.Μετά όμως ποια διαδικασία ακολουθώ για την εγκατάσταση της Stable Rom?
Ρωτάω γιατί δεν μπορώ να εγκαταστήσω την Stable μέσω του updater επειδή έχω ήδη την ελληνική developer rom.
Το Redmi Note 2 έχω.Εχω μπερδευτεί λίγο και δεν ξέρω ποια διαδικασία να ακολουθήσω γιατί έχω ήδη TWRP και αναρωτιέμαι πχ αν πρέπει να κάνω όλη την διαδικασία σαν να πήρα το κινητό από κινεζομάγαζο ή αν μπορώ πχ να κάνω αρχικά factory reset και μέσω του Recovery να περάσω την ελληνική Stable Rom. (?) Δεν ξέρω κιόλας μπορεί να λεω και βλακείες γι'αυτό ρωτάω..
Εφόσον έχεις το TWRP περασμένο τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Κατεβάζεις την stable rom και την περνάς χύμα στη συσκευή σου.
Αμέσως μετά κλείνεις τη συσκευή σου και μπαίνεις στο twrp recovery, κάνεις factory reset απο εκεί και μετά ΑΜΕΣΩΣ install την stable rom.
Προφανώς θα σβηστούν τα πάντα οπότε κάνε ένα backup ότι και αν χρειάζεσαι!
Παντως αν ανοιξεις το κινητό στο recovery και κάνεις factory reset θα χαθεί και το αρχείο της stable rom που έχεις περάσει.Οποτε τελικά τι βήματα ακολουθούμε;
Παντως αν ανοιξεις το κινητό στο recovery και κάνεις factory reset θα χαθεί και το αρχείο της stable rom που έχεις περάσει.Οποτε τελικά τι βήματα ακολουθούμε;
Ειχα την dev 6.5.5 και μιας και δεν ειμαι για πολλα εγω ειπα να βαλω την stable 7.2.3.0 και να μην ασχολιθω αλλο με την συσκευη για τετοια θεματα... κανω reboot σε recovery ανοιγει στο twrp factory reset επιλογη του zip που εχω ειδη βαλει στην sd card ξεκιναει το μασαλι τελειωνει ολα καλα ανοιγει το κιν βλεπει το wifi αλλα μεχρι εκει....η μαλλον συνδεετε κανονικα αλλα τπτ απο εκει και μετα....δεν ανοιγει τπτ καμια σελιδα καμια συνδεση πουθενα....οι αλλες συσκευες εχουν κανονικα μιας και γραφω τωρα...οποτε δεν ειναι θεμα γραμμης....καπου διαβασα εδω μεσα ενα παρομοιο προβλημα και το λαθος του φιλου ηταν οτι εβαλε stable πανω απο dev και αναρωτιεμαι αν εκανα την ιδια μπουρδα!!!! τωρα το ξαναπερασα ελπιζοντας εστρωσε.
και κατι ακομα που παμε ακριβος για δωσουμε static Ip στο κιν?
Δυστυχώς την έκανες @karatsos.... Τωρα αναγκαστικά πρέπει να κάνεις Factory Reset και φλασαρισμα πάλι της ίδιας rom για να επανέλθει το κινητό σου. Αλλα με το FR θα χασεις επαφές, εφαρμογές, ρυθμίσεις κλπ κλπ