αδερφε έχω την ίδια έκδοση και πέρα από το θέμα στα μηνύματα δεν έχει κανένα άλλο πρόβλημα αντίθετος πάει παρά πολύ καλά,δεν έχει κινεζιες κανένα reboot κανένα σφάλμα σε εφαρμογή ή λειτουργίαΟ/H mikele13 έγραψε:
καλησπερα και απο εμενα.
εχω την stable 77.0.11.0 που εχει εργοστασιακα,
και επειδη εχει παραγινει το θεμα με τα bugs οπως κομμενη
γραμμη στα μνματα,εκει που μιλαω με καποιον,ξαφνικα κανει reboot,
και διαφορα αλλα,θελω να ρωτησω το εξης.
μπορω να βαλω την stable 7.1.6 που υπαρχει κ οδηγος,η την 7.2 rom αν ναι με ποιον τροπο?
η καποια αλλη stable που να μην εχει θεματα.
να επισημανω οτι ειμαι τελειως noob σε αυτα τα θεματα και
δεν το κρυβω οτι το φοβαμαι να προχωρησω μην τουβλιασει...
Ευχαριστω.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 MTK - Hennessy
- RedMi Note 3
-
-
εσυ μπορει να μην εχεις θεματα,σε μενα ομως εχει καποια παραπανω
που προανεφερα(reboot στα καλα καθουμενα,ο proximity sensor δεν φτιαχνει
με τιποτα(εχω δοκιμασει τα παντα) κλπ.
Οποιος γνωριζει στην ερωτηση που ποσταρα πριν θα του ημουν ευγνωμων.
Ευχαριστω. -
-
Υπάρχουν τα "ψηφίσματα του ΟΗΕ" κάπου στο φόρουμ
-
Προσπαθω να βρω την διευθυνση του ΟΗΕ αλλα εχει χαλασει το GPS μου. Μπορεις να δωσεις λιγη βοηθεια?
-
Ειμαι από κινητό αλλιώς θα σε βοηθούσα. Ψάξε το λίγο
-
Ο/H Tseligas2000 έγραψε:
Προσπαθω να βρω την διευθυνση του ΟΗΕ αλλα εχει χαλασει το GPS μου. Μπορεις να δωσεις λιγη βοηθεια?
Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
Ευχαριστω πολυ. Βλεπω οτι η stable 7.1.0.0 εχει μεγαλη αποδοχη αλλα παρολα αυτα δεν την βρησκω για να την κατεβασω για δοκιμη. Που μπορω να την βρω?
-
Ο/H Tseligas2000 έγραψε:
Ευχαριστω πολυ. Βλεπω οτι η stable 7.1.0.0 εχει μεγαλη αποδοχη αλλα παρολα αυτα δεν την βρησκω για να την κατεβασω για δοκιμη. Που μπορω να την βρω?
Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
ΟΚ. Αυτο το εβλεπα .Τωρα καταλαβα. Τα στατιστικα ειναι απο ρομ για ολες τις συσκευες , οχι μονο για την δικη μου , γιαυτο δεν εβλεπα την 7,1,0,0.
-
Καλησπερα,ειμαι νεος κατοχος του note3,οπως και χρηστης android.
Λογω ασχετοσυνης,εχω καποιες αποριες που ηθελα να λυσουμε.Ξεκιναω λοιπον..
1) Το κινητο,ενω εχει ελληνικα,μου βγαζει καποια εικονιδια στα αγγλικα(π.χ τα μηνυματα μου τα λεει messaging,τα εργαλεια τα λεει tools και αλλα διαφορα),και σε καποιες εφαρμογες μεσα κινεζικα.Εφοσον εχει ελληνικα(μαλλον Multilanguage rom),δε θα επρεπε να ειναι ολα στα ελληνικα?Μαλλον πρεπει να εγκαταστησω την ελληνικη ρομ...
2) Μου εμφανιζει το R επανω στο δεικτη του σηματος(λογικα ειναι το roaming),αλλα δε ξερω πως το απενεργοποιω...
3) Στα sms,καμια φορα οταν μου απαντανε,μου ερχεται σε νεο μηνυμα η συζητηση και μου εμφανιζει μονο τον αριθμο του αποστολεα,και οχι το ονομα του(ενω τον εχω κανονικα αποθηκευμενο).Τι παιζει?Απ'οτι διαβασα πιο πισω,με την ελληνικη ρομ,κατεβαζω το number fixer και στρωνει?
4)Οταν θελω να κανω το κινητο wifi hotspot,μου το εμφανιζει στο pc,αλλα ζηταει κωδικο,τον οποιο δεν εχω ιδεα που μπορω να βρω..
5)Πως μπορω να ενεργοποιησω τα δεδομενα,σε περιπτωση που δεν εχω wifi?Παταω στο εικονιδιο(mobile data),αλλα τιποτα..
6)Το viber μου φαινεται οτι να ναι στην android εκδοχη του..
7)Θα ηθελα καποια εφαρμογη με πολλες επιλογες ringtone,τυπου unlimtones σε ios συσκευες.Εχω κατεβασει το zedge,αλλα ειναι τερμα μουφα...
9)Το κινητο για να φορτισει πληρως,χρειαζεται 8 ωρες,ειναι λογικο?
10)Εχετε καποιο καλο και 100% συμβατο tempered glass να μου προτεινετε?
11)Ποσο ευκολο ειναι να προσβληθει απο ιους το κινητο,και πως μπορω να το 'καθαρισω' απο αυτους?
12)Εχω και εγω αυτο το 'θεμα' με την οθονη κλειδωματος εν ωρα κλησης.Τι κανουμε?
13)Τελικα τι γινεται με τους χαρακτηρες των sms?Aν υπερβω τους 70,χρεωνεται και δευτερο sms?
Nα αναφερω πως ειμαι τερμα ασχετος,οποτε θα ηθελα ιδιαιτερη βοηθεια απο καποιον που διαθετει λιγη παραπανω υπομονη,καθως θα πρεπει να μου τα εξηγησει οσο πιο αναλυτικα γινεται...
Εχω την 77.0.19.0(LHNCNCJ),και εκδοση android 5.0.2LRX22G
Οσοι πιστοι και γνώστες βοηθησετε.Ευχαριστω πολυ,και συγνωμη για το τεραστιο post. -
τα περισότερα θέματα που έχεις είναι θέμα ROM οπότε με μια αλλαγή θα είσαι εντάξει.εγώ πχ έχω έκδοση 77.0.11.0 και δεν έχω κανένα θέμα παρόλο που είναι κινεζομαγαζου.
Οι ώρες φόρτισης λογικές κατα την γνωμη μουγια πλήρη φορτιση.
Στα SMS ναι χρεώνει δεύτερο μήνυμα.
Για ήχους μην σπας το κεφάλι σου με εφαρμογές,μπορείς εύκολα και online να βρεις και να κόψεις οποίο τραγούδι θες από YouTube.
Για ιούς δεν έχεις θέμα κανένα,οπότε και τα antivirus που υπάρχουν είναι περιτα να τα βάλεις,τζάμπα μπαταρία και Ραμ θα σου τρώνε.
Τώρα Γιάνα γυρίσω λίγο πισο στο θέμα τις Ρομ μπορείς να βάλεις την ελληνική κάνοντας όλη την διαδικασία ακολουθώντας τους οδηγούς των παιδιών εδώ αλλά αν δεν έχεις και καλή σχέση με το θέμα θέλει προσοχή γιατί μπορεί να το στείλεις αδιαβαστο το τηλέφωνο σου.
Για το roaming πήγαινε ρυθμίσεις>διαχείρηση sim> roaming και το κλεινεις.
Για το tools είναι απλά το όνομα του φακέλου αν το ανοίξει και πατήσεις πάνω στο όνομα θα δεις ότι μπορείς να του κανείς μετονομασία
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0