Έχει εδω και δυο αναβαθμίσεις η καμερα στο messenger εχει σκοτεινιασει, μπαταρια χαλια, και κολλάει που και που στις κλήσεις οταν παω να τις τερματισω, εχω κανει wipes και την ρομ την περασα μεfactory resetΟ/H George Kaggelaris έγραψε:
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 MTK - Hennessy
- RedMi Note 3
-
-
-
Ναι την τελευταία
-
Περίεργο διότι είχα κι εγώ το Hennessy και τέτοιο πρόβλημα δεν είχα. Ειδικά με την τελευταία Stable είχα 6-7h sot
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Περίεργο διότι είχα κι εγώ το Hennessy και τέτοιο πρόβλημα δεν είχα. Ειδικά με την τελευταία Stable είχα 6-7h sot
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ που πήγα από lollipop σε Nougat (mi4c) δεν έχω δει διαφορά Κ-Α-Μ-Ι-Α
Αντιθέτως διαφορά μέσα στο κινητό βλέπεις όταν αλλάζει το MIUI μας
Την ίδια μπαταρία έχω, τα ίδια ελεύθερα Ραμ (μην πω και πιο λίγα 1.7, 1.6 και πριν πήγαινα 1.8, 1.9) και μέσα στο λειτουργικό αλλαγές σχεδόν μηδέν.
Κατά φαντασία αναβάθμιση ένα πράμα.
Εγώ μακάρι να αναβαθμίζομαι σε MIUI και δεν με ενοχλεί αν μείνω για πάντα nougat ή Lollipop -
Γενικά καλές είναι οι αναβαθμίσεις. Χρειάζονται, και αν δεν τις βλέπεις απευθείας, κάπου θα υπάρχει μια διαφορά. Δεν τις βγάζουν έτσι. Απλά αυτό που είπε και ενας φίλος πιο πάνω, δεν γίνεται να έχει μεινει τοσο καιρό πισω το Android στα mediatek. Το έχω αγορασμένο 1 χρονο το κινητο, και ο πιο σημαντικός λόγος που αυτή τη στιγμή χρειάζομαι την αναβάθμιση, είναι γιατι δεν μπορώ να κάνω την δουλειά μου!! (Αndroid Developer). Δεν γίνεται να αλλάζω καθε 1 χρόνο κινητό, γι αυτό τον λόγο. Κοντεύουμε να πάμε στο Αndroid 8, και εμείς παλεύουμε με την 5.0.2 και τους emulators!
-
καλησπερα στην παρέα σας.Θα ήθελα να ρωτησω ποια είναι η ελληνική Ρομ για το συγκεκριμένο μοντελο?xiaomi red note3 mediatek.
Φοράει custom rom απο aliexpress και κατάφερα να κάνω unlock το bootloader.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!!!! -
Αν έχεις το hennessy -note 3 mtk είναι αυτές.
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…mi-RedMi-Note-3-Hennessy/ -
καλησπερα αδερφια...μια ερωτηση...για καλυτερη διαχειρηση μπαταριας miui7 η miui 8?
εχω το τηλ πανω απο χρονο κ μετο το 8 με κανονικη χεηση μια μερα κ κατι διαρκεια κ σημερα εβαλα την 7 να το τεσταρω...μηπως τα εχει παιξει κιολας κ πρεπει αν την αντικαταστησω? -
-
καλημερα...μηπως παιζει ρολο π δουλευω 2 sim?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0