Φίλε @gordito πια έκδοση TWRP έχεις??? Κλασική περίπτωση βλάβης TWRP αντικατέστησε το αν έχεις το 3.0.0.2r με το 3.0.0 όπως δείχνει το βίντεο.
Αργότερα θα προσπαθήσω να κάνω ένα καλύτερο βίντεο οδηγώ.
Φίλε @gordito πια έκδοση TWRP έχεις??? Κλασική περίπτωση βλάβης TWRP αντικατέστησε το αν έχεις το 3.0.0.2r με το 3.0.0 όπως δείχνει το βίντεο.
Το video σου ειναι private.
Εχω το TWRP απο τον οδηγο.
Tωρα τα εβαλα όλα απο την αρχη, τι να κανουμε.
Εν ολοιγοις, δεν προτεινεται το official twrp?
Το βίντεο διορθώθηκε.
Τώρα θα σας πω τη κάνω.
Βάζω στο τηλέφωνο το twrp από τον οδηγό του MIUI_ART εδώ Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3
Μπαίνω σε recovery και φλασαρω αυτό που κατέβασα και έβαλα στο τηλέφωνο.
Μετά ξαναμπαίνω στο recovery να δω αν όλα πήγαν καλά και κάνω και ένα back up γιατί με το άλλο twrp δεν μπορούσα.
Χαιρετω την ομαδα.Παρηγγειλα τηλ.απο το Everbuying και στην περιγραφη λεει οτι ειναι unlocked.Αυτο σημαινει οτι περναω κατευθειαν την ελληνικη Ρομ ή οχι;Πως θα το τσεκαρω και αν δεν ειναι;Εχω κανει αιτημα ξεκλειδωματος.
Χαιρετω την ομαδα.Παρηγγειλα τηλ.απο το Everbuying και στην περιγραφη λεει οτι ειναι unlocked.Αυτο σημαινει οτι περναω κατευθειαν την ελληνικη Ρομ ή οχι;Πως θα το τσεκαρω και αν δεν ειναι;Εχω κανει αιτημα ξεκλειδωματος.
Unlocked θα εννοεί σχετικά με τα δίκτυα, όχι τον bootloader.
Γεια χαρα και απο μενα,καινουριος στο φορουμ και τα xiaomi,παλιος με τα κινεζικα.
Εχω το redmi 3 καμια δεκαρια μερες,εχω την εντυπωση οτι τα notifications δε δουλευουν στο Push αλλα οποτε θυμουνται.
Υπαρχει κατι που μπορω να δω/αλλαξω στο μενου?
Εννοειται οτι εχω ενεργποιησει τα autostart/notifications/permissions κτλ.
Μυριζομαι οτι κατι παιζει με τα google services,θα εκτιμουσα καποια πιθανη βοηθεια.
Να συμπληρωσω οτι ειμαι με official 7.2 stable...
Γεια χαρα και απο μενα,καινουριος στο φορουμ και τα xiaomi,παλιος με τα κινεζικα.
Εχω το redmi 3 καμια δεκαρια μερες,εχω την εντυπωση οτι τα notifications δε δουλευουν στο Push αλλα οποτε θυμουνται.
Υπαρχει κατι που μπορω να δω/αλλαξω στο μενου?
Εννοειται οτι εχω ενεργποιησει τα autostart/notifications/permissions κτλ.
Μυριζομαι οτι κατι παιζει με τα google services,θα εκτιμουσα καποια πιθανη βοηθεια.
Να συμπληρωσω οτι ειμαι με official 7.2 stable...
Είναι ίσως λογικό αυτό που σας συμβαίνει με τα google play services καθώς οι official roms δεν τα έχουν εγκατεστημένα. Και αυτό το πρόβλημα θα υπάρχει μέχρι να βγεί η official global stable για να βάλετε.
Αυτά μέσω της official οδού, καθώς με unlock και πέρασμα της ελληνικής λύνεται το πρόβλημα.
Σε λίγες μέρες θα έχω και προσωπική εμπειρία καθώς θα κάνω διαδικασίες για unlock και πέρασμα της ελληνικής για ένα φίλο.