Ρομ που δεν είναι της εταιρίας ακριβώς.
Στην ουσία είναι μία ρομ πειραγμένη από τα κινεζομάγαζα για να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών τους.
Συνήθως το αποτέλεσμα δεν είναι καλό και έχει αρκετά προβλήματα.
Καλησπέρα παίδες.Θέλω την βοήθεια σας σαν αρχάριος.Μόλις έφτασε στα χέρια μου το Redmi Note 3 Pro το οποίο φοράει αν δεν κάνω λάθος την MIUI Global 7.3.Το θέμα μου ειναι οτι ξεκινώντας το αρχικό σετάρισμα σου δίνει στην αρχική οθόνη επιλογή για Ελληνικά αλλά στην επόμενη που διαλέγεις την χώρα δεν εχει την Ελλάδα σαν επιλογή.Τι κάνω για να συνεχίσω το αρχικό σετάρισμα ?? Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια .
Προσεχε διότι είσαι σε θέμα του redmi 3 pro ενώ εσύ έχεις το redmi note 3 pro. Δεν έχει να κάνει με αυτό που ρωτάς αλλά αν αρχίζεις να διαβάζεις οδηγους/θέματα να ξέρεις ότι είσαι σε λάθος φόρουμ..
Υπάρχει κάποιος να μου στρώσει το κινητό Redmi 3 Pro, μέσω TeamViewer ??
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον @geoanto555 που με βοήθησε όσο δεν πάει για να στρώσω το κινητό.... το κινητό μου αρέσει πολύ , το μονο που με χαλασε ειναι ότι με την θήκη MOFI New design Protective Case που πήρα... όταν βγάζω φώτο με φλας, είναι σαν να χτυπά στην θήκη και δεν βγαίνει καθόλου καλά... κατά τα άλλα όλα καλά....
Γιώργο και πάλι σ ευχαριστώ...αλλά και σε όλα τα παιδιά του φόρουμ για την βοήθεια τους
καλησπερα παιδια μια ερωτηση να κανω η αδερφη μου εχει το redmi 3 pro σημερα το πρωι που πηγε να ανοιξει τη συσκευη δεν ανοιγει καν δειχνει μια μαυρη οθονη δεν ανταποκρινεται ουτε το fingerprint(απλως κανει δονηση) μονο το volume ακουγεται και αυτο οποτε θελει δεν περασαμε καποια ρομ τιποτα απολυτως εχει την multi language rom επισης το συνδεω στο pc ναι μεν το διαβαζει αλλα οταν παω να ανοιξω για να δω τα αρχεια μου λεει οτι ειναι κενος ο φακελος γνωριζει κανεις τι μπορει να ειναι?ποιος την ακουει τωρα γιατι εγω την επεισα να παρει απο κινα κινητο
Την έπεισες να πάρει από Κίνα (και καλά έκανες) αλλά δεν την είπες να το πάρει με μία official rom..
Για αρχή κράτα κουμπί power να σβήσει ...
Γενικά ανοιγόκλεισε το λίγο ίσως στρώσει..
Αν δεν δυστυχώς πρέπει να πας στον δύσκολο δρόμο του miflash..
Πλάκα κάνω .. δεν είναι τόσο δύσκολος αρκεί να κάνεις τα βήματα σωστά...
Αν χρειαστείς βοήθεια.. απογευματάκι θα γυρίσω..
Εχω μια δουλειά.
το πηρα με multi γιατι δεν ημουν σιγουρος οτι θα μπορεσω να περασω μετα την ελληνικη και λεω παρτο ετσι να εισαι σιγουρος το δικο μου το πηρα κανονικα με official
οκ θα το κανω σε ευχαριστω πολυ και αργοτερα εαν ειναι θα ξανα στειλω
δυστυχως οτι και να εκανα δεν εγινε τιποτα δεν μπαινει ουτε σε fastboot με Volume- και Power οποτε δεν μπορω να κανω αυτα που λεει ο οδηγος που μου εστειλε ο geoanto555 τι μπορει να σημαινει αυτο hardbrick?και αν ναι πως στα καλα καθουμενα χωρις να το κανουμε τιποτα..
Πάτα βρε volume + (πανω) και power και θα μπει σε ένα menu με κινέζικα..
Μετά πάτα το download και σύνέχισε με τον οδηγό...
Κάνε βέβαια τα βήματα με τους drivers......