Ναι, τίποτα, 9/10 λέει ο dervenis δεν πιάνει το XiaoMiTool!
Και το "πολυβόλο" δοκίμασα αλλά τπτ!!
Πριν κανα μηνα φλάσαρα 15 συσκευές την μέρα με το xiaomitool .
Πίστεψέ με είχα αποτυχία μόνο σε santoni και μία φορά σε mido.
Το 9 στα 10 πραγματικά δεν ξέρω πως βγαίνει,
Εχω ολοκληρώσει την διαδικασία σε πάνω απο 100 συσκευές, mido,lithium,prada,markw,nikel,gemini ... κλπ κλπ.
Το κινητό πήγε σε τεχνικό σήμερα το πρωί.
Ευχαριστώ και πάλι όλη την κοινότητα για την βοήθεια και τις γνώσεις που μου παρήχαν.
Μια απορία μόνο μου έμεινε:
τί παραπάνω έχουν τα 64μπιτα από τα 32μπιτα και μόνο σε αυτά δουλεύει το φλασάρισμα σε edl mode?
"Διαβάζουν" καλύτερα τους drivers?
"Διαβάζουν" καλύτερα τα ανάλογα προγράμματα?
Εισχωρούν στα πρωτόνια και τα νετρόνια των καλωδίων και του hardware???!!
τί παραπάνω έχουν τα 64μπιτα από τα 32μπιτα και μόνο σε αυτά δουλεύει το φλασάρισμα σε edl mode?
Η καίρια διαφορά τους είναι η διαχείριση της διαθέσιμης ram που υπάρχει στο pc. Στην κυριολεξία στα χ64 ο rom φορτώνεται ολοκληρη στην διαθέσιμη μνήμη, ενω στα χ32 γίνεται paging (το οποίο κατά την διάρκεια του φλασαρίσματος είναι καταστροφικό)
Ήμουν σε V8 GTV-6.10.13 και μεταπήδησα σε V9 XTRV_7.11.9.
Πήρα backup τις εφαρμογές και δεδομένα που ήθελα με Titanium Backup.
Προσπαθώ να επαναφέρω από το backup εφαρμογές μη-εγκατεστημένες στο νέο ROM και το Titanium Backup κλείνει σχεδόν αμέσως. Νομίζω ότι crashάρει κατά το restore.
Αυτό δεν το έκανε στο παρελθόν όταν είχα περάσει στην GTV-6.10.13.
Το άλλο κακό είναι ότι αποφασίζω να γυρίσω στην προηγούμενη rom. Αλλά τα restart to fastboot/recovery δεν δουλεύουν. Απλά κάνει επανεκκίνηση στο κανονικό λειτουργικό. Ευτυχώς δοκίμασα το Power button + Vol Down + Vol Up και μπήκε έτσι στο TWRP.
Τώρα περνάω πάλι την παλιά ROM και ελπίζω να δουλεύει το restore.
Ήμουν σε V8 GTV-6.10.13 και μεταπήδησα σε V9 XTRV_7.11.9.
Πήρα backup τις εφαρμογές και δεδομένα που ήθελα με Titanium Backup.
Προσπαθώ να επαναφέρω από το backup εφαρμογές μη-εγκατεστημένες στο νέο ROM και το Titanium Backup κλείνει σχεδόν αμέσως. Νομίζω ότι crashάρει κατά το restore.
Αυτό δεν το έκανε στο παρελθόν όταν είχα περάσει στην GTV-6.10.13.
Το άλλο κακό είναι ότι αποφασίζω να γυρίσω στην προηγούμενη rom. Αλλά τα restart to fastboot/recovery δεν δουλεύουν. Απλά κάνει επανεκκίνηση στο κανονικό λειτουργικό. Ευτυχώς δοκίμασα το Power button + Vol Down + Vol Up και μπήκε έτσι στο TWRP.
Τώρα περνάω πάλι την παλιά ROM και ελπίζω να δουλεύει το restore.
Δοκιμάζεις και τβ και το μαμα backup, επίσης όχι όλες τις εφαρμογές με την μια αλλά μερικές για να βρεις που κολλάει
Μια-μια τις πήγαινα τις εφαρμογές. Έκανε τα ίδια σε 5-6 που δοκίμασα.
Τι εννοείς "μαμά backup"; Αυτό του Mi; Έχω βγάλει το Mi account και ούτε που θυμάμαι ποιο είναι. Επίσης αποφεύγω τις cloud λύσεις. Τα δεδομένα μου, μένουν σε μένα.
Λέτε να υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ v8 και v9;
Κρίμα γιατί λίγο που την δούλεψα τη νέα ρομ, ήταν αισθητά πιο responsive το UI.
άλλο το cloud κι άλλο το backup απλά
δεν είπα να πάρεις backup στο cloud , παίρνει και τοπικά backup (προφανώς και backup στο cloud δεν το θεωρώ καν σαν λύση , μόνο ίσως της google)
επίσης δοκίμασε επαναφορά στην αρχή μόνο των εφαρμογών χωρίς τα δεδομένα να δεις πως πάει