@MIUI_ART εχω την GTV 6.1.7. Δεν μπορω να καταλαβω τι λαθος εκανα ακολουθωντας τον οδηγο .περασα την πενταρα rom μετα την εξαρα 2 επανακινησεις ( απο την πρωτη στιγμη που ανοιξε το κινητο εβγαζε τα μηνυματα του τυπου δεν ανταποκρινεται) εκανα 2-3 επανακινησεις και τιποτα ..μετα απο αυτα εκανα wipe cache και ξαναπερασα την εξαρα .. τι λαθος εχω κανει?
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
- Οδηγός
- Ενημερώθηκε
- Mi-3 & Mi-4
-
-
Ο/H zero777 έγραψε:
να προσπαθήσω να κάνω όλη την διαδικασία απο την αρχή ή δεν έχει καμία σημασία?
Ούτε τελεία ή παύλα δε θα χάσεις... -
σου απάντησα πίο πάνω γιατρέ μου απλά χάθηκε στα πολλά μηνύματα:P
ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις καταρχάς
είχα την 6.1,7. μετά πέρασα στην 5.12.17_v7-4.4.zip
μέτα έκανα flas thn ΜΜ
έκανα κάτι λάθός?
μόλις ανοίγει το κινητό μου λέει η διεργασία system δεν ανταποκρίνεταιgarfield for president -
MIUI_ART εγώ με τον φακο-φλας τι να κάνω; Βοήθησε σε παρακαλώ.
-
Ο/H dphier έγραψε:
Δεν μπορω να καταλαβω τι λαθος εκανα ακολουθωντας τον οδηγο
Δεν μπορώ να ξέρω τι λάθος έκανες αλλά κάτι δεν έκανες σωστά.
Και ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!
Θα κάνει ώρα η διαδικασία, και θα μοιάζει σα να κόλλησε η συσκευή σας μέχρι να τελειώσει το Flash - Reboot .
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΚΟΨΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ αν δεν περάσουν τουλάχιστον 30 λεπτά (ναι σε μερικές περιπτώσεις τόσο κράτησε μέχρι να κάνει Reboot).
ΔΗΛΑΔΗ τα πάντα κατά γράμμα στον οδηγό... -
@MIUI_ART ναι μεσω της εφαρμογης αναβαθμιση το εκανα ....αλλα η ολη διαδιακασια εγινε πολυ γρηγορα. δεν μου εβγαλε ποτε σημαδια οτι κολλησε .
να ξαναπερασω την πενταρα εκδοση που εχει στον οδηγο μεσω recovery?
επισης καθως περναγα την εξαρα ....μεσω της εφαρμογης αναβαθμιση παντα, με πεταξε σε ενα περιβαλλον σε στυλ recovery που ειχε το ποσοστο φορτωσης .. δεν το βρηκα περιεργο και το αφησα να τρεχει -
Πηγα έκανα και wipe cache μέσα από twrp αλλά πάλι τπτ με τον φακό/φλας. Δεν μπορεί όλα να τρέχουν κανονικά και μόνο εκεί να έχω πρόβλημα.. Πείτε μου τι να κάνω σας παρακαλώ.. Factory reset να κάνω γιαυτό;
-
για να δώσω άλλο ένα στοιχείο μήπως και βοηθήσω αυτούς που μας βοηθάνε
το κινητό όταν το βάζω στον υπολογιστή μου δεν βρίσκει κανένα αρχείο και μου λέει πως ο δίσκος η έχει αποσυνδεθεί ή είναι κατεστραμμένος.
όταν πάω να περάσω την πεντάρα μέσω recovery ενω την περνάει, μόλις κάνω reboot κολλάει στο σήμα MI και κάτω γραφεί το κλασσικό android και δείχνει ότι φορτώνει..όχι μπάρα αλλά σαν να πάει να ανοίξει το κινητό και απλά κολλάειgarfield for president -
Ο/H zero777 έγραψε:
για να δώσω άλλο ένα στοιχείο μήπως και βοηθήσω αυτούς που μας βοηθάνε
το κινητό όταν το βάζω στον υπολογιστή μου δεν βρίσκει κανένα αρχείο και μου λέει πως ο δίσκος η έχει αποσυνδεθεί ή είναι κατεστραμμένος.
όταν πάω να περάσω την πεντάρα μέσω recovery ενω την περνάει, μόλις κάνω reboot κολλάει στο σήμα MI και κάτω γραφεί το κλασσικό android και δείχνει ότι φορτώνει..όχι μπάρα αλλά σαν να πάει να ανοίξει το κινητό και απλά κολλάει
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
γιατρέ μου τις ρομ τις έχω στο κινητό μου. με recovery πχ η MM περνάει κανονικά αλλά δεν ανοιγει καμία εφαρμογη
για αυτο και προσπαθώ να ξαναπεράσω την 5αρα και απο εκει πάλι την ΜΜ.
όταν πάω να περάσω την 5αρα (φανταζομαι ότι κάνω downgrade) το κινητο γίνεται brickgarfield for president -
Καλημέρα @zero777,
γνώμη μου είναι ότι πρέπει μάλλον να πας σε fastboot εγκατάσταση (να έρθει στα ίσια του το Mi-3) και μετα να κάνεις την διαδικασία του οδηγού για το Upgrade.
@dnomikos η τελευταία Global Dev στο en.miui.com είναι 5.12.10. Λογικά θα του φτιάξει τα partition για να μπορέσει μετά να ακολουθήσει τον οδηγό.. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες