εβαλα το πρωι μαρσμαλοου ολα καλα ΑΛΛΑ γτ με βγαζει αυτο συνεχεια και με σπαει τα νευρα;;;; ποια εφαρμογη ειναι ;;; να την κανω εκκαθάριση δεδομενων !!!!!!!! με εχει αγανακτιση καθε τρεις και λιγο ευχαριστω !!!!!!!! πλιζζζζζζ καποιος!!!!!
[GTV-6.1.21] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 23/1 1:50)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H stelios1987 έγραψε:
εβαλα το πρωι μαρσμαλοου ολα καλα ΑΛΛΑ γτ με βγαζει αυτο συνεχεια και με σπαει τα νευρα;;;; ποια εφαρμογη ειναι ;;; να την κανω εκκαθάριση δεδομενων !!!!!!!! με εχει αγανακτιση καθε τρεις και λιγο ευχαριστω !!!!!!!! πλιζζζζζζ καποιος!!!!!
Στην επόμενη Version ελπίζω να την έχουν φτιάξει. -
Συγνωμη για τα κεφαλαια δεν φωναζω.ναι τα εκανα κ τα 2 ρεβοοτ οπωσ ελεγε απλα μηπωσ ειναι θεμα των εφαπμογων κ πρεπει να τισ απεγκαταστησω κ να τισ περασω παλι ?
-
ευχαριστω για το ππροβλημα μου εφταιγε η εφαρμογη του messenger.τωρα ολα καλα σασ ευχαριστω παντωσ για την καλη δουλεια που κανετε
-
-
Ο/H dimixanovios έγραψε:
You may think you can fly - but you better not try -
-
Ο/H alfaromeomito2010 έγραψε:
-
οκ παιδιά! Δικό μου λάθος! Δεν είμαι ειδικός άλλωστε!
Δεν λέω ότι το διάβασα κάπου στο φόρουμ. -
@alfaromeomito2010 αν χρειάζεται να επιβεβαιώσεις το αν έχεις root στο λειτουργικό σου καλύτερα να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή Root Checker. To SuperSu μπορει να κάνει ζημιά στην εγκατάσταση της Miui που έχεις.
Ποια rom έχεις τώρα στο Mi-4c σου?? -
Ευχαριστώ για την προειδοποίηση!
-
Καλησπέρα μόλις την έβαλα και είναι τζιτζι!
Τώρα βάζω και superuser ...
Το μόνο μείον είναι ότι δεν μου δουλεύει το shiftkey αλλά πιστεύω για λίγο καιρό
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα