[GTV-6.1.21] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 23/1 1:50)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
-
-
mi messenger,mi voice σας δουλεύουν?You may think you can fly - but you better not try
-
Ο/H mass22 έγραψε:
μετα από πολύ καιρό στηνcm13 και android 6 είπα νά δοκίμασε τήν νέα Ρομ καθώς ήcm έχει πολλά προβλήματα ακόμα.. Έμεινα υπέρ ευχαριστημένος μέ τήν ελληνική είναι πολύ γρήγορη. Το μόνο κακό ότι δεν λειτουργεί τόswiftkey όλα τά άλλα ρολόι καί τό Ρουτ. Μαρεσει το νέο recovery επίσης. Μία ερώτηση τήν επόμενη Ρομ την περναω από ρεκοβερι ή από τό updater?
Εφόσον έχεις βάλει τη ROM μέσα σε κάποιο αποθηκευτικό χώρο (κάρτα ή εσωτερικό).
Για το swiftkey θα πρέπει να το βάλεις να ανοίγει στην εκκινηση της συσκευής.
έλα στο cChat θέλω να βάλω την cm σε ένα zte skate θέλω να μου πεις εντυπώσεις.. αλλα μην γράψουμε εδώ γιατί θα είμαστε offtopicRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H m@devill έγραψε:
Ο/H mpakakos έγραψε:
Ευτηχως που βρήκα λύση με το YouTube. Η νέα rom τα ίδια με το Mi Note pro όπως και ή προηγούμενη...
Μας βλέπω για Marshmallow απευθείας...!
YouTube – Netflix [FIX] – GTV 6.1.7 -
-
-
Εβαλα την Ρομ. Πετάει! Αλλά, έχω την εντύπωση ότι τρώει πολύ μπαταρία και έχω ένα μικρό θεματακι. Όταν βγαίνω στο home aka desktop, φορτώνει μερικά δευτερόλεπτα πριν εμφανιστεί. Μετά την αλλαγή έχασα επίσης τα ringtone που είχα ρυθμίσει και αντί για τα default δεν είχε τίποτα. Ευτυχώς το πήρα εγκερα χαμπαρι
, αυτό λογικά το έπαθε με την αλλαγή των partition
-
-
Καταγράφω τις πρώτες εμπειρίες μετά από 2 ημέρες χρήσης στο mi 4.
Σε γενικές γραμμές ταχύτατη και με μικρές ανανεωτικές πινελιές. Από άποψη σταθερότητας άψογη μέχρι στιγμής.
Όπως έχει αναφερθεί δεν δουλεύει το here αλλά θεωρώ πως είναι θέμα χρόνου.
Επίσης έχω θέμα με τα υπολογιστικά φύλλα του Google Drive. Δεν ανοίγει κανένα αρχείο και τα δουλεύω πολύ.
Πέραν αυτών δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.
Για την κατανάλωση ακόμα δεν μπορώ να εκφράσω άποψη αλλά σίγουρα δεν είναι χειρότερη από την stable 7.1.3 που είχα πριν.
Πρώτο συμπέρασμά σαφώς θετικό. Συγχαρητήρια στην ομάδα. -
Ο/H annonnaki έγραψε:
Δεν ανοίγει η εφαρμογή;
Δεν βρίσκει στίγμα;
Παγώνει η οθόνη;Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H annonnaki έγραψε:
Δεν βρίσκει στίγμα;
Παγώνει η οθόνη;
-
Ο/H Thracia έγραψε:
mi messenger,mi voice σας δουλεύουν?
Το Mi voice σταμάτησε πριν καμία εβδομάδα, το Mi messenger νομίζω είναι το τελευταίο 24ωρο που δεν μου δουλεύει.
Δοκιμασμένο και σε παλαιότερη rom
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα