επειδη λεει οτι μπορεις να τραβηξεις αμα θες απο atm ελεγα μπας και μπορουσες να βαλεις κιολας.
δεν μου περασε καν απο το μυαλο αυτο δεν ξέρεω αν γίνεταιδεν νομιζω παντως χωρις να ειμαι σιγουρος
μπορείς να βάλεις λεφτά στην κάρτα σου της εθνικής μέσω ατμ π.χ. της eurobank ; φυσικά και όχι
αρα , φυσικά και όχι δεν μπορείς να το κάνεις στην κάρτα της revolut , μιας κάρτας που δεν έχεις καν δικό σου αριθμό λογαριασμού
δεν εβγαλα ακρη , ευτυχως που εβαλα μικρο ποσο για δοκιμη και χαθηκαν τα λεφτα, ασε που πηγα στο support για να παρω την απαντηση οτι ειναι busy και να τους ξαναστειλω σε e-mail το προβλημα κτλ
δεν πειραζει εχασα 10ευρω αλλα δεν εχω σκοπο να ξανασχοληθω μαζι τους
Δεν παίζει με τίποτα να χάθηκαν τα 10€. Εγώ πιστεύω ότι έβαλες λάθος ή ανεπαρκή στοιχεία και το 10ευρο επέστρεψε στο λογαριασμό σου.
Τί σου απάντησαν στο μέιλ σου?
Οχι τιποτα δεν γυρισε πισω στη πειραιως, οσο για τη Revolut δεν ξερω αν βαριουνται η οχι αλλα μετα απο αυτο σιγα μη τους εμπιστευτω μεγαλα ποσα
δεν εβγαλα ακρη , ευτυχως που εβαλα μικρο ποσο για δοκιμη και χαθηκαν τα λεφτα, ασε που πηγα στο support για να παρω την απαντηση οτι ειναι busy και να τους ξαναστειλω σε e-mail το προβλημα κτλ
δεν πειραζει εχασα 10ευρω αλλα δεν εχω σκοπο να ξανασχοληθω μαζι τους
Δεν παίζει με τίποτα να χάθηκαν τα 10€. Εγώ πιστεύω ότι έβαλες λάθος ή ανεπαρκή στοιχεία και το 10ευρο επέστρεψε στο λογαριασμό σου.Τί σου απάντησαν στο μέιλ σου?
Οχι τιποτα δεν γυρισε πισω στη πειραιως, οσο για τη Revolut δεν ξερω αν βαριουνται η οχι αλλα μετα απο αυτο σιγα μη τους εμπιστευτω μεγαλα ποσα
Α οπότε την χρησιμοποιώ αυτή στα virtual. Δεν κάνω έκδοση νέας. Και απλά πέταω την φυσική. Για αγορές εντός Ελλάδας που θέλω έχω από τράπεζα. Απλά νόμιζα ότι θα μπορώ να κάνω κατάθεση με αυτη.