Διαφήμιση

Συλλογή MODs για Redmi Note 2

• Δεω έχω δοκιμάσει λεπτομερώς την κάμερα αν και οι διαφορές αν ισχύουν αυτά που λέει φαίνονται κυρίως στο βίντεο και όχι στις φωτο.

Χθες ξέχασα να φορτίσω το κινητό το βράδυ και είδα το πρωί τα παρακάτω στατιστικά και είπα να πάρω δύο screenshots. Η χρήση είναι ομιλία, λίγα sms, viber, whatsapp, διάφορες εφαρμογές ενημέρωσης, καιρού, διάφορα χρηστικά κλπ, πολλά mails (2 λογαριασμοί push και 2 fetch ανά 4 ώρες) και πολύ browsing... Παιχνίδια δεν παίζω. Wifi/data συνεχώς ανοιχτά, αυτόματη φωτεινότητα και κάτι ρυθμίσεις που έχει μέσα η miui για εξοικονόμηση μπαταρίας είναι όλες απενεργοποιημένες, δηλαδή είναι όλα default. Απλά έχω παίξει λίγο και δοκιμάζω underclock, touchboost, governor settings...

• Καλημέρα να ρωτήσω κάτι?? Εάν κατεβάσω το Redmi note2 tool μπορώ από εκεί να φτιάξω την αυτοδιναμια της μπαταρίας?? Η χρειάζεται και κάτι άλλο??

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mpakakos έγραψε:

Εισαι δύναμη!
      Δεν φτιαχνεις και τίποτα για το mi note pro;
      Χλωμό! :)
      Δεν έχω συσκευή και στα "τυφλά" δε μ' αρέσει να κάνω κάτι...
      Βέβαια και συσκευή να είχα, πάλι χλωμό θα ήταν! :P
      Γενικά δεν παίζει και πολύ ελεύθερος χρόνος...

Ο/H bilis1234 έγραψε:

Καλημέρα να ρωτήσω κάτι?? Εάν κατεβάσω το Redmi note2 tool μπορώ από εκεί να φτιάξω την αυτοδιναμια της μπαταρίας?? Η χρειάζεται και κάτι άλλο??

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η απάντηση δεν είναι απλή. Ναι χρειάζονται πολλά περισσότερα να κάνεις. Κυρίως με το σετάρισμα της συσκευής σου, τις εφαρμογές που τρέχεις και τον τρόπο που τις έχεις ρυθμίσει να τρέχουν και ίσως ακόμα και με την αφαίρεση αχρείαστων για σένα system apps. Δυστυχώς εδώ δεν είναι το κατάλληλο θέμα να σου απαντήσω αναλυτικά και σίγουρα εγώ δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος :)

Ανάλογα με τη χρήση που κάνεις και το σετάρισμα της συσκευής σου, ενδεχομένως να σε βοηθήσει και το redmi note 2 tool. Κάνει ακριβώς τα ίδια που κάνω κι εγώ με τα init.d scripts. Απλά εγώ πάντα προτιμώ τα init.d, γιατί είναι πιο "καθαρός" τρόπος και δε χρειάζεται να κατεβάσεις άλλη μια εφαρμογή η οποία ενδεχομένως να τρέχει και άλλα background services από πίσω. Επειδή όμως αυτός ο τρόπος που κάνω εγώ ίσως δεν είναι και ο πιο ενδεδειγμένος για τους λίγο πιο αρχάριους, μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή και να τη δοκιμάσεις άφοβα! Δεν έχεις να χάσεις κάτι :)
    • Ο/H mpakakos έγραψε:

Εβαλα Dolby Atmos στο Mi Note pro.
      Άψογο.
      Τα dolby atmos, htc camera, xreality, walkman και z5 image enhancement είναι γενικά Ports εφαρμογών οπότε λειτουργούν λογικά αν όχι σε όλες στις περισσότερες συσκευές.

Τα υπόλοιπα είναι για mediatek. Λογικά στο redmi note 3 που έχει το ίδιο soc θα πρέπει να λειτουργούν όλα. Αλλά βέβαια αυτοί με redmi note 3 δε μπορούν να τα βάλουν γιατί πολύ απλά έχουν κλειδωμένο bootloader.

Βέβαια αν κάνουν 40 μετάνειες, πρωί βράδυ, μάθουν την αλφαβήτα στα κινέζικα, γράψουν πρώτα καμιά 500ριά ποστ στο en.miui, πάρουν μέρος στο εορταστικό πρόγραμμα για την κινέζικη πρωτοχρονιά και πάνε και στο αεροδρόμιο να παραλάβουν την γκόμενα του θείου του κουμπάρου του μπατζανάκη ενός στελέχους της Xiaomi, και την πάνε και μετά στα μπουζούκια ν' ακούσει Πάολα και λίγο Παντελίδη... και της κάνουν και το τραπέζι εκεί στου καράμπαμπα στον Άγιο Δονύση, ξέρεις εσύ... ;)

ίσως, ίσως λέμε, μην παίρνετε και πολύ θάρρος.... ίσως... του ξεκλειδώσουν και τον bootloader... :topicclosed:
    • Διαφήμιση
    • Παιδια σας παρακαλώ πείτε μου μια καλή ρυθμηση βήμα.βήμα.επειδή δε το έχω από αυτά για τις καλύτερες ρυθμίσεις στο redmi tool για να μου κρατάει πολύ ή μπαταρία αλλά να μη σερνετε και το κινητο

Και σας παρακαλώ να μου πείτε και ένα τρόπο πως να γυρίσω μετά σε default

Παιδια please βοήθηστε κάποιος γιατί έκανα βλακεία έχω βάλει να λειτουργεί 2πυρινο και στο cpuz μου βγάζει ότι να ναι, πως να το κάνω δυπηρινο απ το redmi tool και πως μπορώ να τα επαναφερω πάλι ας με.βοηθήσει κάποιος αν μπορει
    • @giorgosmc όπως είναι τώρα Wipe Cache & Wipe Dalvik => φλασάρισμα της ίδιας rom που έχεις τώρα => Wipe Cache & Wipe Dalvik => Reboot to system.
      Περιμένεις την μπάρα απο κάτω να τελειώσει..
    • οκ απο οτι καταλαβα αυτο μονο για να γυρισω σε default, βασικα εκανα και modify touchboost αλλα στο τελος αφησα ξεκλικαρισμενη τη συγκεκριμενη ρυθμηση και κλικαρα το slowramp, τωρα αν τα αφησω ετσι θα ειναι οκ θα μετρανε οι ρυθμησεις που εχω δηλαδη δε χρειαζετε καποιο wipe αλλα μονο στη περιπτωση που θελω να γυρισω σε τελιως default θα χρειαστω παλι update της rom & wipe σωστα?
    • Ο/H giorgosmc έγραψε:

οκ απο οτι καταλαβα αυτο μονο για να γυρισω σε default, βασικα εκανα και modify touchboost αλλα στο τελος αφησα ξεκλικαρισμενη τη συγκεκριμενη ρυθμηση και κλικαρα το slowramp, τωρα αν τα αφησω ετσι θα ειναι οκ θα μετρανε οι ρυθμησεις που εχω δηλαδη δε χρειαζετε καποιο wipe αλλα μονο στη περιπτωση που θελω να γυρισω σε τελιως default θα χρειαστω παλι update της rom & wipe σωστα?
      Δεν είμαι σίγουρος, αλλά αν κατάλαβα καλά αναφέρεσαι στο redmi note 2 tool;
      Αν έχεις βάλει μόνο αυτό για να γυρίσεις default πρέπει να κάνεις απλά απεγκατάσταση την εφαρμογή και να κάνεις reboot. Αν έχεις βάλει και κάτι από το .zip και θέλεις να τα αφαιρέσεις όλα, τότε κάνε αυτά που σου είπε ο @Bodai

Στο ερώτημα πείτε μου τι να βάλω. Aπό μένα ούτε εσύ, ούτε κάποιος άλλος πρόκειται να πάρει απάντηση :)
      Το έχω ξαναπει. Ο καθένας πρέπει να βρει τι του ταιριάζει σύμφωνα με τη χρήση που κάνει και τις ανάγκες του. Μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν. Αν υπήρχαν θα τις είχαν βάλει πρώτοι οι Κινέζοι μέσα στις ρομ που δίνουν... Από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να κάνει "fine tuning" σύμφωνα με τα γούστα του.

Πίστεψέ η δικιά μου συσκευή που έχω αφαιρέσει δεν ξέρω κι εγώ πόσα system apps και την έχω σετάρει σύμφωνα με τις δικές μου ανάγκες, συμπεριφέρεται πολύ διαφορετικά σε σχέση με τη δικιά σου συσκευή σε όλους τους τομείς. Κάνει διαφορετικό scaling, έχει διαφορετικές απαιτήσεις στη μνήμη, το load είναι διαφορετικό και o governor οδηγεί σε διαφορετικές συχνότητες, το scheduling είναι διαφορετικό τα απαιτούμενα threads από τις εφαρμογές είναι διαφορετικά και οι πυρήνες ανοιγοκλείνουν με άλλο τρόπο, και πολλά πολλά άλλα.....
      Πρέπει να το "παλέψεις" μόνος σου για να βρεις τις καλύτερες δυνατές ρυθμίσεις. Εγώ, και οποισδήποτε άλλος, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σου δώσω τα εργαλεία για να το παλέψεις. Ετοιματζίδικες καλύτερες λύσεις για όλους, απλά ΔΕΝ υπάρχουν. Αν κάποιος σας υπόσχεται να σας δώσει τις "τέλειες" ρυθμίσεις για όλες τις περιπτώσεις, πολύ απλά σας είτε σας δουλεύει, είτε δεν ξέρει τι του γίνεται :D
      Τώρα αν απλά δεν την παλεύεις να το ψάξεις για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, είτε δεν έχεις χρόνο, είτε δε θέλεις, είτε δε μπορείς, είτε έχεις καλύτερα πράγματα να κάνεις... τότε το καλύτερο που μπορώ να σου συστήσω είναι να μείνεις στοκ!

Τώρα το ξέρω ότι δε σε βοήθησα και σε μπέρδεψα περισσότερο, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια... :)
    • Διαφήμιση
    • Δεν εχω περασει κανενα zip, το μονο σχετικο προγραμμα που εχω που να κανει ρυθμιζει συχνοτητες κτλπ ειναι το redmi note 2 tool απ το playstore και απο οτι καταλαβα για να γυρισω σε τελιως default το μονο που εχω να κανω ειναι απεγκατασταση του προγραμματος και reboot, επειδη δε το εζχω καθολου με αυτα θα σου πωβ ως εξης, οι μονες φαρμογες που εχω ειναι messenger, fb και κανα 2-3 ελαφρυες εφαρμογουλες αντε και 2-3 παιχνιδια, απλα αυτα, και τη συσκευη τη λιωνω ελαφρως, πιστευεις βαση αυτων που σου ειπα πως εχω καλα το max frequency 1781 και το εχω slowramp? (το modify touchboost το εχω ξεκλικαρισμενο)

Και κατι αλλο πως ειναι δυνατον να εχω τερμα χαμηλωμενη σχεδον την οθονη και να μου τρωει 40% με 50% χρηση μπαταριας ρε παιδια?