εννοεις φλε μου χωρις revolut και οποιαδηποτε αλλη ετσιρια;;;;;;και πως γινετε αυτο;;;Ο/H maddoctor έγραψε:
Ξαναλέω, υπάρχει και η πιο απλή διαδικασία, με κόστος μόνο 1 €, όπου στέλνετε έμβασμα στον λογαριασμό σας στο Paypal, τα λεφτά τα έχετε διαθέσιμα σε 3-4 ημέρες και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε. Βέβαια δεν είναι κάρτα, αλλά κάνεις τις αγορές σου άνετα.
CAPITAL CONTROL !!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαααα
- Tips&Tricks
- Review
-
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ξαναλέω, υπάρχει και η πιο απλή διαδικασία, με κόστος μόνο 1 €, όπου στέλνετε έμβασμα στον λογαριασμό σας στο Paypal, τα λεφτά τα έχετε διαθέσιμα σε 3-4 ημέρες και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε. Βέβαια δεν είναι κάρτα, αλλά κάνεις τις αγορές σου άνετα.
Καλή λύση για αγορές όπου η πληρωμή μπορεί να γίνει με PayPal. Και εγω αυτη τη λύση χρησιμοποιώ εδώ και καιρό, αλλά η επιβάρυνση απο την ισοτιμία που χρησιμοποιει το paypal για αγορες μεγάλων ποσών σε άλλο νόμισμα ειναι σημαντική. Επίσης, υπαρχουν και περιπτωσεις οπου δεν μπορεί να γίνει η πληρωμή μέσω paypal, πχ aliexpress, Amazon, εκεί χρειάζεται κάρτα.
Sent from my Onda V975m using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
[/headline]ξαναλέω, υπάρχει και η πιο απλή διαδικασία, με κόστος μόνο 1 €, όπου στέλνετε έμβασμα στον λογαριασμό σας στο Paypal, τα λεφτά τα έχετε διαθέσιμα σε 3-4 ημέρες και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε. Βέβαια δεν είναι κάρτα, αλλά κάνεις τις αγορές σου άνετα.
πως γίνεται αυτό παιδιά; και δεν χρειάζεται να έχεις κάρτα συνδεδεμένη στο Paypal;
-
Ο/H blackm76 έγραψε:
πως γίνεται αυτό παιδιά; και δεν χρειάζεται να έχεις κάρτα συνδεδεμένη στο Paypal;
Όχι, απλώς να έχεις λογαριασμό στο Paypal. Κοιτάς το Νο5 -> Νέα για κινητά από την Ελλάδα και το εξωτερικό: Πως κάνει κάποιος αγορές από το εξωτερικό υπό Capital ControlΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Με revolut πάντως έκανα κανονικά αγορές μέσω paypal πριν από 3 μέρες χωρίς κανένα πρόβλημα (11/03).
-
Πριν περίπου 4 μέρες συνδεσα και εγώ την Revolut με την paypal και εκανα αγορά από GEARBEST. Βέβαια φροντισα να υπάρχει ακριβώς το ίδιο ονοματεπώνυμο και στην Revolut και στην paypal με το όνομα μου στην τράπεζα Πειραιώς. Ήταν διαφορετικό στην paypal και τους πήρα τηλ και το άλλαξαν. Επίσης τους είπα να προσθέσουν και τον λογαριασμό μου τον λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς. Αυτά έκανα και όλα οκ.
-
γεια σας παιδια.εγω ακομα φοβαμαι λιγο να κανω λογαριασμο στην skrill η στην revolut.ειχα κανει στην skrill και τον εσβησα.
σημερα το ειχα παρει αποφαση να κανω τελικα λογαριασμο στην revolut και να ζητησω να μου στειλουν και την καρτα.
ειτε συνδεετε ειτε οχι στο paypal μπορω να αφοραζω απο την ιδια.
αλλα τελικα παλι δεν εκανα γιατι εμαθα απο εναν γνωστο οτι αγορασε κανονικα με paypal οπως παλια ενα redmi note 3 kai apo το ebay 3 ρολογια.πως γινετε αυτο;;;με δουλευει;;;;
εγω μεταφερω τωρα λεφτα απο εναν αλλο λογαριασμο σε εναν αλλο που εχω συνδεδεμενο στο paypal gia να δοκιμασω να δω αν μπορω να αγορασω οπως παλια.εσεις γνωριζεται τιποτα η με δουλευει ο γειτονας μου;;; -
Κανονικά μέσο paypal ψωνιζεις αν έχεις χρήματα στο balance του paypal ή με κάρτα εξωτερικού (Revolut ή άλλες) που έχεις συνδέσει στο paypal. Κανονικά από Ελληνική κάρτα στο paypal, λόγο καπιταλ κοντρολς δεν σε αφήνει. ΌΜΩΣ έχει τύχει σε κάποιους να γίνει η συναλλαγή με Ελληνική κάρτα. Δεν είναι στάνταρ ότι μπορούν να ξανά αγοράσουν, είναι καθαρά θέμα τύχης.
Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
εμενα μου ειπε οτι το εκανε αρκετες φορες τωρα τελευταια
δεν ξερω παλι τι να πω.... -
μπορείς να δοκιμάσεις, στην πράξη θα δεις αν μπορείς, εγώ για σιγουριά έχω βάλει και μία revolut πάντως.
-
@blackm76 απο τα 15 περίπου προϊόντα που είχα στο καλάθι μου στο eBay, κατάφερα και πλήρωσα μόνο τα 3 με την ελληνική κάρτα που είχα συνδέσει στο PayPal... Μετά έβγαλα revolut και ξεμπέρδεψα!
Υπάρχει τρόπος πάντως να κανεις αγορά κ χωρίς κάρτα εξωτερικού. Με δεύτερο email κ δεύτερο λογαριασμό PayPal απο τον οποίο θα μεταφέρεις χρήματα στον λογαριασμό PayPal που ήδη εχεις -
Ο/H koko έγραψε:
@blackm76 απο τα 15 περίπου προϊόντα που είχα στο καλάθι μου στο eBay, κατάφερα και πλήρωσα μόνο τα 3 με την ελληνική κάρτα που είχα συνδέσει στο PayPal... Μετά έβγαλα revolut και ξεμπέρδεψα!
Υπάρχει τρόπος πάντως να κανεις αγορά κ χωρίς κάρτα εξωτερικού. Με δεύτερο email κ δεύτερο λογαριασμό PayPal απο τον οποίο θα μεταφέρεις χρήματα στον λογαριασμό PayPal που ήδη εχεις
Πάντως έχεις δίκιο! Βγάζεις Revolut και ξεμπερδεύεις!
Ο άλλος τρόπος, με το διπλό λογαριασμό δουλεύει μια χαρά (στην αρχή των CC, όλοι αυτό κάναμε), αλλά τελικά είναι εξαιρετικά ασύμφορος τρόπος, αφου το PayPal κρατάει υψηλή προμήθεια στο λογαριασμό που "δέχεται" τα χρήματα. Το καλό είναι ότι τα χρήματα πάνε στο Balance του 2ου λογαριασμού και απο εκεί δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στα ψώνια.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες