Βεβαιως και σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου.Στα του προβληματος μου τωρα:το κινητο ειναι κλειστο και αφου πατησω την ενταση μειον και συνδεσω το usb.Αν εννοεις τους drivers του προγραμματος,ναι παταω εγκατασταση αγνοωντας το μηνυμα.πηγαινω στον φακελο και τρεχω το αρχειο flash tool.exe.επιλεγω αυτα που λες και ξετικαρω εννοειται το preloader.Η rom του κινητου ειναι η:MIUI 7.0 Stable 7.0.22.0(LHNCNCJ) και μου ζηταει να περασω την 7.1.8.0.LHNCNCK.Ευχαριστω πολυ και παλι.
Flash την 7.1.6.0 stable multi xiaomi.eu (με ελληνικά και root) μέχρι το ξεκλείδωμα του bootloader
-
-
υπαρχει κανενας που την εχει περασει να μας πει πως παει?αξιζει να την [περασουμε?
-
Τελος καλο ολα καλα!!!Περαστηκε με επιτυχια!Τελικα ηθελε να εχω περασμενο και το miuisuite...Ευχαριστω και παλι για το ενδιαφερον και τις απαντησεις ολων στο φορουμ.Παρεπιπτοντως η rom ειναι πολυ καλη!!!Ακομη δεν την εχω λειτουργησει πολυ(τωρα την εβαλα...)αλλα απο σημα wi-fi,φωτογραφικη και γενικα η λειτουργια του κινητου ειναι ομαλη.αν παρατηρησω κατι θα το αναφερω.
-
Ωραίος, μπράβο γιατί το κινητό σου με την κινέζικη rom χάνει πολύ.
Και σε εμένα η πρώτη εικόνα ήταν πολύ θετική. Μάλιστα και οι δυο νέοι κάτοχοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι.
Αν μπορείς σε παρακαλώ γράψε ένα σχόλιο μετά από 2-3 ημέρες χρήσης ώστε να ξέρουν όλοι οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι αν αξίζει. Μέχρι να ξεπεραστεί αυτή η πληγή με το κλειδωμένο bootloader. -
εννοειται θα επανελθω για να περιγραψω εντυπωσεις.ενα μονο πραγμα που ανακαλυψα:στο viber ακουω τον συνομιλητη μου αλλα αυτος δεν με ακουει...το ψαχνω βεβαια στο google...ειδομεν!!!
-
Παιδια πολυ καλη ρομ, πολυ σταθερη και καλη διαρκεια μπαταριας.
-
παιδες δεν δουλευει το δακτυλικο αποτυπωμα με αυτη την ρομ se 32αρι
-
Ο/H gakopoulosgeo έγραψε:
παιδες δεν δουλευει το δακτυλικο αποτυπωμα με αυτη την ρομ se 32αρι
Όταν λες δεν δουλεύει εννοείς το ενεργοποιείς και δεν διαβάζει το δαχτ. αποτ.; Δεν ενεργοποιείται καθόλου; Ποιο είναι το σύμπτωμα;
Λόγω έλλειψης εμπειρίας στο συγκεκριμένο θέμα (fingerprint reader) δεν μπορώ να σου προτείνω λύσεις αλλά θα ξεκινούσα από τα βασικά (wipe cache + davlik).
Ενημέρωσέ μας όταν εντοπίσεις τι έφταιγε. -
αρχικα δεν το διάβαζε. Μετά έκανα ξανά πέρασμα την Ρομ μέσο φλας και διαβάζει το αποτύπωμα αλλά όταν πάω στις ρυθμίσεις του μόλις πάω να το αλλάξω απλά κολλάει το πρόγραμμα...
-
κατα τα αλλά δουλεύουν όλα απροβληματιστα για μια κανονική χρήση ημέρας. Μ αφήνει 1.5 Ραμ χωρίς ανοιχτές εφαρμογές. Είναι φυσιολογικό?
-
Ο/H gakopoulosgeo έγραψε:
Μ αφήνει 1.5 Ραμ χωρίς ανοιχτές εφαρμογές. Είναι φυσιολογικό?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0