[GTV-6.1.28/29/2.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/2 19:58)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H axl21 έγραψε:
ποτε τα κανεις δλδ;για πες;γιατι εγω δεν το εκανα.απο την ρομ που φορουσε οταν ηρθε πηγα κατευθειαν στην ελληνικη.6.1.28.επρεπε;
Βάση αυτού και με τη λογική μου και μόνο, πιστεύω πως μετά το install μιας Ρομ ΠΡΕΠΕΙ (προσωπική μου άποψη το πρέπει) να κάνουμε wipe cache και wipe dalvik cache.
Μάλιστα αυτά τα 2 βοηθούν και την μπαταρία να δείξει τις σωστές τις δυνατότητες.
-
Απο το twrp να μπεις και να κανείς τα 2 wipe που σου έχω πει
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Μέχρι το απόγευμα - βράδυ θα λάβετε τις νέες Marshmallow GTV-6.2.4 ROM για τις Mi-3 / Mi-4 & Mi Note συσκευές...
Επειδή υπάρχει πρόβλημα με το Recompile των framework-res.apk, αν αναγκαστείτε να κάνετε Factory Reset στην συσκευή σας, ή καταλάθος γυρίσετε την γλώσσα στα Αγγλικά, δεν θα μπορέσετε να επιστρέψετε στα Ελληνικά, καθώς λογο των παραπάνω προβλημάτων δεν θα την βρείτε στις επιλογές της γλώσσας.
Για αυτό το λόγο, προσθέσαμε στις extra εφαρμογές, το more locale 2, το οποίο θα σας δώσει την δυνατότητα να επαναφέρετε την γλώσσα στα Ελληνικά.
Η ROM για το Mi Note είναι επείσης πλέον με TWRP Recovery + super user (ROOT).
Να σας υπενθυμίσω πως για να δουλέψει το more locale 2, θα πρέπει να κάνετε Flash το supersu.zip που θα βρείτε στην εσωτερική μνήμη της συσκευής σας.
Για όλα αυτά φυσικά, θα ενημερωθούν οι αντίστοιχοι οδηγοί των συσκευών σας.
Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !
Για τους VIP λογαριασμούς, να σας ενημερώσω ότι θα λάβετε mail με Link για το Download των ROM, αμέσως μόλις αυτές γίνουν διαθέσιμες. -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Απο το twrp να μπεις και να κανείς τα 2 wipe που σου έχω πει
-
Μετα την Ελληνική μιλάω εγώ
-
-
Ο/H ronin13 έγραψε:
Ή πεφτουμε πανω στην πρωτοχρονια τους?
Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
-
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Στο LEO ξέρεις εάν λύθηκε το πρόβλημα με το WiFi;;;
Υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα με το WiFi που προκαλεί μέχρι και HardBrick τις συσκευές αν σας δώσουμε ROM.
Θα κάνετε υπομονή μέχρι να λύσουμε τα προβλήματα, όπως θα κάνουν υπομονή και οι κάτοχοι των RedMi 3 & Mi Pad 2 μέχρι να σας δώσουμε ROM χωρίς προβλήματα. -
Τελικά έφτιαξα κι ένα ρομ για το HM2014811 καθώς μου ζητήθηκε από ένα παιδί στο xda ...
Τα ρομς για HM2014811 και HM2014813 THUNDER θα τα βρείτε εδώ ... [ROM][Custom Rom για το Redmi2TD και Redmi2][HM2014813_Redmi2TD_THUNDER_MiUi7-6.1.28] [HM2014811_Redmi2_THUNDER_MiUi7-6.1.28]
Θα ήταν ενδιαφέρον να εχω και κάποιο feedback από χρήστες του φόρουμ..
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα