Ωραια ευχαριστω αλλα θα μπορεσω να κανω clean cache/dalvik cache μεσω mi recovery? Και οχι twrp γιατι δεν το εχω περασει
[GTV-6.1.28/29/2.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/2 19:58)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H tarnanas έγραψε:
Και οχι twrp γιατι δεν το εχω περασει
Δεν ξέρω, υποθέτω πως ναι.
Το δικό μου ήρθε με twrp -και αν δεν ερχόταν θα το πέρναγα χωρίς δεύτερη σκέψη- και δεν έχω δει το mi recovery.Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
Ο/H Opanos έγραψε:
Ο/H tarnanas έγραψε:
Το δικό μου ήρθε με twrp -και αν δεν ερχόταν θα το πέρναγα χωρίς δεύτερη σκέψη- και δεν έχω δει το mi recovery.
-
Ο/H tarnanas έγραψε:
Ο/H Opanos έγραψε:
Ο/H tarnanas έγραψε:
Το δικό μου ήρθε με twrp -και αν δεν ερχόταν θα το πέρναγα χωρίς δεύτερη σκέψη- και δεν έχω δει το mi recovery.
" Γεωπόνος”
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
Ο/H tarnanas έγραψε:
Ο/H Opanos έγραψε:
Ο/H tarnanas έγραψε:
Δεν ξέρω, υποθέτω πως ναι.Το δικό μου ήρθε με twrp -και αν δεν ερχόταν θα το πέρναγα χωρίς δεύτερη σκέψη- και δεν έχω δει το mi recovery.
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Μετα από ένα τριήμερο δοκιμών με τον συνεργάτη Mixaliscy , έχουμε πλέον την τιμή να παρουσιάσουμε ένα νέο Ρομ για τους κατόχους του Mi4c Libra.
Το Ρομ θα το βρείτε στα Downloads για το Mi4c .... xiaomi-miui.gr/community/wsif/…MiUi7-6-1-28/#description
Ότι απορίες μπορεί να έχετε , ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να σας τις λύσουμε.
ENJOY the rom to your Mi4c !!!!
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Ο/H liakos23 έγραψε:
Σ ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου φίλε μου.Προσπαθώ αλλά δεν τα έχω καταφέρει.Το αρχείο παραμένει στα 10kb. Με mobile uncle πάλι δε δούλεψε kaι η τελευταία rom που του είχα βάλει ήταν η 5.12.31
Το άρχειο είναι οκ , το πρόβλημα είναι με τα mtk και το gps , αν έκανες ένα google search , θα είδες ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με το gps στα mtk.
Μπορείς να δοκιμασεις να βάλεις μέσα στο Ρομ που φλασαρες ( 6.1.28 ) το αρχείο GPS_CHIP.cfg και να το ξανά φλασαρεις το Ρομ πάνω από το αλλο.
Δηλαδή , άνοιξε το zip ( με 7zip ) ,απο το Ρομ που φλασαρες τελευταία , αν έχει φάκελο "data" , μέσα στο ζιπ τότε φτιαξε ένα φάκελο "misc" , βάλε μέσα το αρχείο GPS_CHIP.cfg , και ρίξτο μέσα στο φάκελο "data" του Ρομ , μετά ξαναφλασαρε το ρομ.
Αν πάλι δε δουλεύει πρέπει να δούμε τ'αρχεια gps από κάποιο Ρομ που δούλευε το gps και να τα συγκρίνουμε με αυτα απο το τελευταίο Ρομ , μήπως βρούμε ποιο κάνει τη ζημιά.
Το περίεργο είναι ότι το gps σου δουλεύει μόνο με google maps και το ίντερνετ ή δεδομένα ανοιχτά , με καμμία άλλη εφαρμογή gps.
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εκανα αποσυμπιεση βρηκα το φακελο data/misc αλλα δεν εβρισκα το αρχειο GPS_ CHIP.cfg γιατι εβαλα με twrp τη rom και δεν ξανακατεβασα το root explorer.Δεν εχω καλο ιντερνετ ολη μερα οποτε θα κοιταξω παλι αυριο.Αν καποιος χρησιμοποιει το redmi note 3g και χρησιμοποει αλλο αρχειο απο χαρτες να μας πει λιγο αποψεις..
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας TapatalkXiaomi Redmi Note 3g -
Sorry ρε παίδες , αλλά έχω ένα πρόβλημα με ένα μ@λακα στο miui.en , ότι Ρομ ανεβαζω θα έναι μόνο για την κοινότητα τη δικιά μας και ίσως στο xda , αν διαβάζετε εδώ ... [Rom-Kernel] Miui7 6.1.28 Custom rom for Mi4c Libra - Page3 - Xiaomi Mi 4c - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile ... θα καταλαβετε για τι μ@λακα μιλάμε , διαβάστε από την αρχή και θα δείτε .... Άντε να πάνε να γ@μηθουνε όλοι στο miui en.
-
Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με την 6.1.29. Κάθε φορά που κάνω wipe dalvik cache/cache μου ξαναπερνάει τη ρομ από την αρχή. Τι έχω κάνει λάθος;
-
Ο/H arist1976 έγραψε:
Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με την 6.1.29. Κάθε φορά που κάνω wipe dalvik cache/cache μου ξαναπερνάει τη ρομ από την αρχή. Τι έχω κάνει λάθος;
Αν ναι σωστά σου ξαναπερνάει την ROM μετά τα wipesRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H arist1976 έγραψε:
-
Ο/H arist1976 έγραψε:
Δηλαδή φλασάρω την επόμενη κανονικά και δεν θα έχω πρόβλημα.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα