Δηλαδη δουλευει μονο με το default theme? Εαν εχουμε αλλο θεμα δεν...?Ο/H gkalen έγραψε:
Ναι μάλλον δουλεύει σε όλες τις Ρομ.
DOWNLOAD
Notifications στην lockscreen
Sendspace.com Mobile File
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Βαλτε στο φάκελο , system/media/theme/default/ , το αρχείο lockscreen που θα κατεβάσετε , δώστε permissions όπως βλέπετε στο SS παρακάτω.
Μετα κάντε reboot και κάντε apply στο default theme ή αν έχετε επιλογή κάντε apply στη default lockscreen από την εφαρμογή Θέματα και είστε ΟΚ.
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
[GTV-6.1.28/29/2.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/2 19:58)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Σ'εμενα δε δουλεύει τελικά ..
Θα το ξαναδώ , μάλλον θα το φτιαξω σε mtz για να είναι ανεξαρτητο.
Τώρα όπως είναι , πάει στο default θεμα.
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gkalen έγραψε:
Σ'εμενα δε δουλεύει τελικά ..
Θα το ξαναδώ , μάλλον θα το φτιαξω σε mtz για να είναι ανεξαρτητο.
Τώρα όπως είναι , πάει στο default θεμα.
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν το καταφερεις και ως ανεξαρτητο αρχειο που θα δουλευει και με αλλα themes θα ειναι ενα πολυ χρησιμο εργαλειο. -
Αν θέλετε ναβλέπετε τέτοιες ειδοποιήσεις, βάλτε αυτό το θέμα->
Zeny Imitasi-小米主题商店
Τώρα δεν έχω ν'ανεβάσω printscreen, αλλά κάνει αυτό που δείχνει στην φωτό πριν.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Αν θέλετε ναβλέπετε τέτοιες ειδοποιήσεις, βάλτε αυτό το θέμα->
Zeny Imitasi-小米主题商店
Τώρα δεν έχω ν'ανεβάσω printscreen, αλλά κάνει αυτό που δείχνει στην φωτό πριν.
Το θέμα όμως είναι να μας αρέσει και το θεμα :p Είναι και λίγο το αισθητικό κομμάτι της υποθεσης για τον καθένα ξεχωριστά.
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Το θέμα είναι να δυναμώσει η Ρομ μας
Να έχει 3-4 στοιχεία που να ξεχωρίζει από τις άλλες και στο μάτι
Επειδή στο κρεβάτι ... σκίζει -
Καλημέρα. Η τελευταία developer rom είναι η 6.1.28?? Κάθε βδομάδα δεν έβγαινε καινούρια? Άλλαξε κάτι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
<p>αντε να βγει καμια ρομ, γιατι αυτή δεν παλεύεται. Εγω παντος έχω παρατηρήσει μετα τις ρομ που βγηκανε αφου οι κινεζοι κλειδωσανε τα κινητά για το ρυζακι που ειναι παλιο κινητο πεφτουν βαριές. Εχω κανει και προσφατα φορματ στο κινητο που επρεπε κανονικα να πεταει και σε πολλα παιχνιδια σέρνεται </p>
-
εδ
Ο/H aggelosk23 έγραψε:
Καλημέρα. Η τελευταία developer rom είναι η 6.1.28?? Κάθε βδομάδα δεν έβγαινε καινούρια? Άλλαξε κάτι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Λεβεντες βοηθεια. Εδω και δυο μερες δε μπορω με τιποτα να συνδεθω στο γουιφι. Καμμια ιδεα για βοηθεια κανεις;; Ολοι οι αλλοι συνδεονται κανονικα
-
Αν μας έλεγες τι rom έχεις, πως και αν την πέρασες εσύ, αν το παρατήρησες τώρα ή είναι πρόβλημα από παλιά,
θα μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε.
Έτσι ξερά που το λες, θα σου έλεγα και εγώ ξερά: Άλλαξε κανάλι στο router σου.
Κοίτα αν είναι ΟΝ το ipv6 και απενεργοποίησέ το
Άλλαξε προστασίαΔεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
Ναι λαθος μου. Εχω την τελευταια developer 6,1,29. Κανω καθε εβδομαδα αναβαθμιση εδω και ενα μηνα οπως τις δινετε στη σελιδα,
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα