Λογικά θεωρώ οτι θα γίνεται μέσα απο το SuperSu με την επιλογη Full unroot ..αλλά αν δεν το επιβεβαιώσει και κανείς πιο ειδικός μην προχωρήσεις σε καμία κίνηση !!!!Ο/H johnzairis έγραψε:
Ελληνική dev rom και ρουτ
-
-
Δεν έχω κάνει το τηλ root μέσα από το super su. Είναι με το root access που δίνει η developer.
Στο security--> permissions --> allow root access δεν υπάρχει καμία εφαρμογή.
Εκτός αν μια λύση είναι να το κάνω root από supersu μέσω twrp και μετά full unroot.
αλλά όντως, δεν το τολμάω πριν το επιβεβαιώσει κάποιος πιο ειδικός! -
Α εγω αυτο ειχα κανει περασα απο το recovery (TWRP) το supersu γιατι και σ εμεαν δεν εδινε access σε καμια εφαρμογη δεν μου εμφανιζει καμια εκει ...Ο/H johnzairis έγραψε:
Δεν έχω κάνει το τηλ root μέσα από το super su. Είναι με το root access που δίνει η developer.
Εκτός αν μια λύση είναι να το κάνω root από supersu μέσω twrp και μετά full unroot.
αλλά όντως, δεν το τολμάω πριν το επιβεβαιώσει κάποιος πιο ειδικός!
-
Δεν γίνετε να κανείς unroot την developer rom ,αν δεν θέλεις root θα περάσεις υποχρεωτικά stable rom.Ο/H johnzairis έγραψε:
-
Φιλε μια ερωτηση επειδη οπως διαβασες και εγω το θεμα με το root access (λεγοντας θεμα οτι δεν εμφανιζει εφαρμογες για να ανοιξω να εχουν προσβαση root) πρεπει να ενεργοποιησω κατι απο καπου αν ειναι prerooted η απλα χρειαζεται να περασω απο το TWRP το SuperSu οπως ειχα κανει ?Ο/H michael έγραψε:
Δεν γίνετε να κανείς unroot την developer rom ,αν δεν θέλεις root θα περάσεις υποχρεωτικά stable rom.Ο/H johnzairis έγραψε:
-
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Αν έχεις developer δεν πρεπει να περασεις su .Αν δεν σου εμφανίζει της εφαρμογές με προνόμια ροοτ στα δικαιώματα τότε η Ρομ δεν έχει περάσει σωστά και πρέπει να κανείς factory reset και install παλι την ρομ .Για να εμφανίσει της εφαρμογές που έχουν πρόσβαση ροοτ πρώτα τρέχεις την εφαρμογή και μετά πας στα δικαιώματα ροοτ και κανονικά θα την βρεις εκεί και ενεργοποίης το ροοτ.Το ΤWRP κάνει root check από μόνο του κατα την εξοδο απο το recovery αν δεν βρει ότι έχεις ροοτ σου πρωτεινει να σου κάνει ροοτ .Οπότε είσαι σίγουρος αν είσαι ροοτ ή όχι.Ο/H Giannis Pylarinos έγραψε:
-
GTV 6.1.29 DeveloperΟ/H pechr έγραψε:
Δυστυχως παρολο που την εχω περασει 2 φορες απο TWRP εκει δεν εμφανιζεται καμια εφαρμογη παρολο που τις τρεχω πρωτα και ολες λενε οτι δεν ειμαι root ... Τι μπορει να εχει γινει λαθος καθως περασα βαση των οδηγων τα παντα χωρις να αλλαξω κατι και μαλιστα σημερα το πρωι εκανα Wipe και το ξαναπερασα μηπως εφταιγε κατι .... Μπορεις να μου πεις καμια ιδεα ?Ο/H michael έγραψε:
Αν έχεις developer δεν πρεπει να περασεις su .Αν δεν σου εμφανίζει της εφαρμογές με προνόμια ροοτ στα δικαιώματα τότε η Ρομ δεν έχει περάσει σωστά και πρέπει να κανείς install παλι την ρομ.Για να εμφανίσει της εφαρμογές που έχουν πρόσβαση ροοτ πρώτα τρέχεις την εφαρμογή και μετά πας στα δικαιώματα ροοτ και κανονικά θα την βρεις εκεί και ενεργοποίης το ροοτ.Το ΤWRP κάνει root check από μόνο του κατα την εξοδο απο το recovery αν δεν βρει ότι έχεις ροοτ σου πρωτεινει να σου κάνει ροοτ .Οπότε είσαι σίγουρος αν είσαι ροοτ ή όχι.Ο/H Giannis Pylarinos έγραψε:
-
πηγαινε και χτυπα πολλες φορές την εκδοση MIUI μεχρι να γραψει ότι εισαι προγραμματιστης και μετά ξαναδες αν σε δειχνει rootRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Με παλιότερες ρομ είχες το ίδιο πρόβλημα;
-
Αυτα τα εχω κανει ηδη και το USB Debug και το unknow sources και ολα ...Ο/H pechr έγραψε:
πηγαινε και χτυπα πολλες φορές την εκδοση MIUI μεχρι να γραψει ότι εισαι προγραμματιστης και μετά ξαναδες αν σε δειχνει root
Δεν το γνωριζω αυτο καθως ειμαι νεος χρηστης και προχτες ξεκλειδωσα το κιν και περασα την τελευταια ρομ ...Ο/H michael έγραψε:
Με παλιότερες ρομ είχες το ίδιο πρόβλημα;
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα