Λογικά θεωρώ οτι θα γίνεται μέσα απο το SuperSu με την επιλογη Full unroot ..αλλά αν δεν το επιβεβαιώσει και κανείς πιο ειδικός μην προχωρήσεις σε καμία κίνηση !!!!Ο/H johnzairis έγραψε:
Ελληνική dev rom και ρουτ
-
-
Δεν έχω κάνει το τηλ root μέσα από το super su. Είναι με το root access που δίνει η developer.
Στο security--> permissions --> allow root access δεν υπάρχει καμία εφαρμογή.
Εκτός αν μια λύση είναι να το κάνω root από supersu μέσω twrp και μετά full unroot.
αλλά όντως, δεν το τολμάω πριν το επιβεβαιώσει κάποιος πιο ειδικός! -
Ο/H johnzairis έγραψε:
Δεν έχω κάνει το τηλ root μέσα από το super su. Είναι με το root access που δίνει η developer.
Εκτός αν μια λύση είναι να το κάνω root από supersu μέσω twrp και μετά full unroot.
αλλά όντως, δεν το τολμάω πριν το επιβεβαιώσει κάποιος πιο ειδικός!
-
Ο/H johnzairis έγραψε:
-
Ο/H michael έγραψε:
Ο/H johnzairis έγραψε:
-
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H Giannis Pylarinos έγραψε:
-
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H michael έγραψε:
Ο/H Giannis Pylarinos έγραψε:
-
πηγαινε και χτυπα πολλες φορές την εκδοση MIUI μεχρι να γραψει ότι εισαι προγραμματιστης και μετά ξαναδες αν σε δειχνει rootRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Με παλιότερες ρομ είχες το ίδιο πρόβλημα;
-
Ο/H pechr έγραψε:
πηγαινε και χτυπα πολλες φορές την εκδοση MIUI μεχρι να γραψει ότι εισαι προγραμματιστης και μετά ξαναδες αν σε δειχνει root
Ο/H michael έγραψε:
Με παλιότερες ρομ είχες το ίδιο πρόβλημα;
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα