Χαχα Ανδρέα και αραχνια
Ό,τι να 'ναι (Off Topic)
-
-
ένας ωραίος ytuber
-
Εγώ πάλι έχω να πω ότι από την μεταπολίτευση και μετά όπου το υπόδειγμα για τους πολίτες, ο πολιτικός μας δίδαξε τον τρόπο γραφής.
Αυτός κρατάει και το καρπούζι και το μαχαίρι.
Πρώτον μας έμαθε τον τρόπο και μας δίδαξε το ήθος να κλέβεις και να κρατάς το κεφάλι ψηλά ,βλέπε Τσοχατζόπουλο που καθώς τον μετέφεραν στα κρατητήρια ήταν σαν να πήγαινε να επιθεωρήσει καμία φρεγάτα ως υπουργός.
Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι ο Έλληνας είναι από την φύση του κλέφτης και λοποδύτης , αλλά δεν υπάρχει το νομικό πλαίσιο μιας ευνομούμενης και ανεξάρτητης δικαιοσύνης. Το πελατειακό σύστημα πολιτικού και πολίτη ,έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης και σε αυτό.
Τέλος πάντων σε αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.
Φτάνει όμως γιατί βγαίνουμε off topik. -
Μπράβο έτσι καλά παιδιά αυτό είναι το σωστό..Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
@makis1024 Θα διαφωνήσω σε όλα Καρντάση δυστυχώς τέτοιος λαός είμαστε και κλέφτες και λοποδύτες για ρώτησε τον @makisfz που που ασχολείται με τα αγροτικά να σου πει για τα τριπλό ζύγισματα, πες μας εσύ για τις ελιές κάτω στην Κρήτη να σου εγώ για της μίζες στα εξοπλιστικά, να πουν από την πολεοδομία για της μίζες και τα φακελάκια ο υδραυλικός που δεν έκοβε ποτέ απόδειξη και έχει 3 σπίτια και δηλώνει 3.000 euro το χρόνο, το ίδιο και ο Δικηγόρος, ο αγρότης που έκανε ασφάλεια για τον ΟΓΑ 3 χρόνια πριν να βγει στην σύνταξη, μην απορούμε γιατί οι ξένοι μας χαρακτηρίζουν έτσι, για αυτό φτάσαμε στα Μνημόνια κ.λ.π. κλπ. Τέτοια φυλή είμαστε δεν φταίει ο Τσοχατζοπουλος και κάθε Τσοχατζοπουλος άσε το είδαμε και το πλεονέκτημα των σημερινών κυβερνώντων βουτηγμένη στα @@@@@ σαν τους προηγούμενους που κατηγορουσανε. Μάθαμε να λέμε πάντα το ψάρι βρομάει από πάνω μήπως ο καθένας ατομικά αυτά που κάναμε όλοι μας μα όλοι μας μήπως λέω μήπως είμαστε το κεφάλι ? Θα πει κάποιος εγώ έκλεψα την ουρά ρε φίλε και ο άλλος έφαγε το βόδι, αν το βάλουμε ποσοτικά ναι έκλεψες λίγο αλλά εδώ δικάζεται κάποιος για την πράξη και όχι για το πόσο. Ας κάνουμε ο καθένας την αλλαγή στο διεφθαρμένο σύστημα που όλοι το καταδικαζουμε αλλά το ψηφίζουμε, κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι ας αναθρεψουνε τα παιδιά μας με σωστές αρχές και μακριά από τα κόμματα αυτοί θέλουν πρόβατα και ας μην τους κάνουμε την χάρη, ας μάθουμε τα παιδιά μας να κάνουν παρέα με αετούς και να πετάνε ψηλά, και όχι με τους λύκους που ουρλιάζουν. Είμαστε off topic θα ήθελα οι admin να μην σβήσουν τα άρθρα μας γιατί κάποιος κάτι θα διαβάσει και θα κρατήσει το θετικό της συζήτησης.
-
Το ίδιο πράγμα λέμε αλλά δεν το καταλαβαίνεις , οι αποτρεπτικοί μηχανισμοί της νομοθετικής εξουσίας έχουν αποτύχει παταγωδώς και απορρέουν αποκλειστικά από την εξουσία και τους αιρετούς αντιπροσώπους του έθνους.
Ούτε εσύ ,ούτε εγώ θα έκλεβα , εάν υπήρχαν και εφαρμοζόταν σωστά μια νομοθεσία αυστηρή και η δικαιοσύνη δρούσε ανεξάρτητα. -
Τωρα που η κουβέντα τελείωσε με τους κλέφτες λέτε να το επιστρέψει
-
Μανώλη εγώ απλώς άπλωσα την βεντάλια για όλους γιατί όλοι δείχνουν τον διπλανό τους και κάνεις τον εαυτό του, Μανώλη αν διαβάσεις τα Απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη τα λέει από τότε όλα αυτά τι λαός είμαστε.
-
Πότε δεν υπήρχε Δικαιοσύνη, αυτό είναι όραμα για τον φτωχό, για ποια Δικαιοσύνη μόλις πρόσφατα κιόλας σε ποσοστό 99,7% αποφάσισαν να μην υποβάλλουν Πόθεν Εσχες, γιατί άραγε έχουν να κρύψουν κάτι ? Αλλά κατά τα άλλα δικάζουν τους άλλους που δεν την υποβάλλουν.
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Το ίδιο πράγμα λέμε αλλά δεν το καταλαβαίνεις , οι αποτρεπτικοί μηχανισμοί της νομοθετικής εξουσίας έχουν αποτύχει παταγωδώς και απορρέουν αποκλειστικά από την εξουσία και τους αιρετούς αντιπροσώπους του έθνους.
Ούτε εσύ ,ούτε εγώ θα έκλεβα , εάν υπήρχαν και εφαρμοζόταν σωστά μια νομοθεσία αυστηρή και η δικαιοσύνη δρούσε ανεξάρτητα.
Αναφέρω χαρακτηριστικό παράδειγμα γνωστού μου. Όταν ήταν φοιτητής στην Αγγλία κάποια στιγμή ξεχάστηκε και πέταξε την γόπα από το τσιγάρο στο δρόμο. Στη στιγμή συνηδητοποίησε τί έκανε και έτρεξε πίσω να την μαζέψει.
Και φυσικά δε "ξαναξεχάστηκε" ποτέ όσο ζούσε στην Αγγλία.
Τώρα που έχει επιστρέψει στο Elladistan φυσικά και συνεχίζει να πετάει την γόπα του όπου βρεθεί, όπως κάνουν άλλωστε οι περισσότεροι, αν όχι όλοι. Ο ίδιος άνθρωπος στην Αγγλια και στο Elladistan!!!
Γιατί άραγε;;;Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
άργησες άργησες, αλλά πετάχτηκες και συ...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εγώ μάλλον θα ζητούσα να μου στείλουν και ένα τρίτο (σε άλλο χρώμα) και μετά να διαλλέξω ποιο να κρατήσω!!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα