Διαφήμιση

Ό,τι να 'ναι (Off Topic)

• @makis1024 στο μονο που διαφωνω ειναι στο χρονο ,η κλεψια κτλ δεν ειναι απο την μεταπολιτευση και μετα, αλλα απο το 1832 (ιδρυση ελληνικου κρατους) οθωνας,κωλλετης ,μαυροκορδατος ιερατειο
      απο κει μπηκαν στραβα οι βασεις, και ακομα στραβα αρμενιζομαι και τα απομνημονευματα του μακρυγιαννη δειχνουν οτι δεν αλλαξε τιποτα οπως και το ποιημα του σουρρη γραμμενο το 1902 οπου το μελοποιησε ο ζουγανελης δεν λεω αλλα γιατι για αυτο το θεμα μπορω να γραψω παρα πολλα ,αλλα το forυm ειναι για αλλα
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• Διαφήμιση
    • Ο/H makisfz έγραψε:

@makis1024 στο μονο που διαφωνω ειναι στο χρονο ,η κλεψια κτλ δεν ειναι απο την μεταπολιτευση και μετα, αλλα απο το 1832 (ιδρυση ελληνικου κρατους) οθωνας,κωλλετης ,μαυροκορδατος ιερατειο
      απο κει μπηκαν στραβα οι βασεις, και ακομα στραβα αρμενιζομαι και τα απομνημονευματα του μακρυγιαννη δειχνουν οτι δεν αλλαξε τιποτα οπως και το ποιημα του σουρρη γραμμενο το 1902 οπου το μελοποιησε ο ζουγανελης δεν λεω αλλα γιατι για αυτο το θεμα μπορω να γραψω παρα πολλα ,αλλα το forυm ειναι για αλλα

Μακριά από εμένα η σφραγίδα του χουντικού και του αντιδημοκράτη ειδικά σήμερα 17 Νοεμβρίου, διότι η ελευθερία έκφρασης και φρονημάτων αποτελεί ύψιστο δικαίωμα του καθενός , αλλά την περίοδο 1967-1974 οι άνθρωποι κοιμόντουσαν με ανοικτές μπαλκονόπορτες ,τι άλλαξε δηλαδή αυτή την περίοδο ; Για τους ίδιους Έλληνες δεν μιλάμε; Ο χουλιγκανισμός εάν δεν κάνω λάθος στην Αγγλία δεν γεννήθηκε; Για δες τώρα τα Αγγλικά γήπεδα και δες και τα Ελληνικά.
      Τα πάντα μπορούν να ρυθμιστούν με μια κατάλληλη νομοθεσία και τους κατάλληλους ανασταλτικούς μηχανισμούς , αλλά δεν ρυθμίζεται διότι με τον τρόπο που λειτουργεί το σύστημα τώρα βολεύονται κάποιοι....
    • RE: Ό,τι να 'ναι (Off Topic)

Ο/H spideman3 έγραψε:

Τελικά η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα?

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Γιατί λέμε η κότα και δεν λέμε το φίδι;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
    • Ό,τι να 'ναι (Off Topic)

@makis1024 εγώ μιλησα για την νοοτροπία που γαλουχήθηκαν οι πολίτες, και δεν άλλαξε και πολύ από τότε, μόνο για αυτό

Redmi note 3 pro
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• Ποιά καταστολή ρε παιδιά;;; Ποιός είναι ικανός να επιβάλει καταστολή;;;;Πρώτα πρώτα οι νόμοι ψηφίζονται και εφαρμόζονται(που λέει ο λόγος) από ολιγαρχικες ομάδες!!!
      Η φωνή του λαού δεν έχει καμμία σημασία και αξία.Όσο καιι να προσπαθούν κάποιοι να τα ισιώσουν όλα,ένας απελπισμένος που θα κάνει παρανομία δεν είναι με τίποτα το ίδιο με τον άλλο που πλουτίζει εκμεταλλευόμενος κυβερνήσεις-νομικό σύστημα-κλπ κλπ. όσο γιά υδραυλικούς που έχουν 3 σπίτια ξέρω και εγώ το άλλο με τον Τοτό!!!!!
      Αυτά γιά την ώρα.
      Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
    • Διαφήμιση
    • Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
    • Είστε τυχεροί που δεν έχω γνώσεις κ εμπειρίες επί του θέματος, αλλιώς ....
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Η Ελλάδα αγαπητοί είναι ένας τόπος στον οποίο κάποτε ζούσαν Ελληνες. Αυτοί οι άνθρωποι, όχι όλοι αλλά κάποιοι ανακάλυψαν την λογική την καλλιεργησαν μεγαλουργησαν με αυτήν και την μετεδωσαν στον υπόλοιπο κόσμο. Οι μετέπειτα κάτοικοι αυτού του τόπου επειδή υπήρξαν σοβινιστες και υπεροπτες δεν ήθελαν να εχουν κοινά πράγματα με τούς αλλούς λαούς αυτου του κόσμου και αποφασισαν να παρουν διαζυγιο απο την λογικη και υιοθετησαν καθε τι παράλογο, ετσι απο σοβινισμο.
      Πήραν λοιπόν αυτον τον τοπο τον μπαχτσε που ειχε απ όλα τα καλά τα ξηλωσαν ολα και αρχισαν να καλλιεργουν αγκάθια. Τα αγκάθια ως ευγενη φυτά αφού βρηκαν καλούς ανθρώπους να τα περιποιηουνται και να τα φροντίζουν πολλαπλασιαστηκαν και φουντωσαν με αποτέλεσμα κανένα άλλο φυτο να μην μπορεί να ευδοκιμησει.
      Αυτή είναι η Σημερινή Ελλάδα και πι Σημερινοί Ελληνες.Ουγκαντσταν αν και νομίζω οτι και αυτή η ουγκαντα μας έχει ξεπεράσει οπως μας ξεπερασε η Τουρκία και θα μας ξεπεράσει η Βουλγαρία και η Αλβανία και τα Σκόπια. Μην έχετε καμία αυταπατη επ αυτού.
      ΟΥΓΚ!
    • Διαφήμιση
    • Σε κάθε μας πράξη ο φόβος του νόμου είναι το αποτρεπτικό? Ή ο τρόπος που γαλουχηθηκαμε, η λογική μας, η παιδεία μας? Μην ακούω για αστυνομοκρατίες και καταστολή βγάζω σπυριά...

Την γοπα την πετας στο καλάθι...Μπράβο... Το καλάθι όμως που πετιέται?

Έτσι να σας βάλω μια άλλη παράμετρο.. Εν τέλει ποια εποχή είναι καλύτερη αυτή που με το ρόπαλο σου άνοιγε το κεφάλι ο άλλος ή αυτή που βλέπουμε ξάπλα στον δρόμο κάποιον και απλά γυρνάμε κεφάλι.. Βάλτε νόμους και γεμίστε τους δρόμους με αστυνομικούς και αν δείτε καλύτερη κοινωνία φτύστε με............... Πνευματικά άλματα δεν έγιναν ποτέ... παρα μόνο καπιταλιστικά.. Αν δίναμε σε όλους φαγητο στέγη και τροφή και παιδεία να βγάζει πανεπιστήμονες και αν η τεχνολογία δεν υπέκυπτε στο κέρδος τότε κάτι θα γινόταν..

Όσο για του ς πολίτες αυτού του τόπου δεν έχω να πω κάτι. ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο ......... μας