στο mi4c 2gb ram που εχω προς το παρων μια χαρα δουλευει...laggarei λιγο καμια φορα αλλα οκ...εχω βαλει απο τις επιλογες προγραματιστων τη βελτιστοποιηση μνημης στο υψηλο...μου το ειπε ενα μελος απο αλλο φορουμ να το κανω για να κρατει περισσοτερες εφαρμογες ανοιχτες στο παρασκηνιο γιατι πριν ειχα θεμα..ανοιγα fb messenger chrome και παντα εκλεινε τις εφαρμογες ενω εδειχνε οτι υπηρχε διαθεσιμη ραμ...τωρα καπως καλυτερα τα πραγματα....ααα δεν ξερω αν ειναι σχετικο μου κρασαρε μερικες φορες το swiftkey...αυτα..
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Και κρατάει όντως περισσότερες; Γιατί είναι λάθος αυτο, στο χαμηλό εννοούσε.. (του το επεσήμανα σε pm)Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
-
Υπάρχει ήδη ρομ!!! Για το mi 5 ή οποία είσαι τουμπανακι!!! Στο αρχικό ποστ μπορείς να την βρεις!!! Ή στα download της συσκευής...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
@geo13z
Ο/H gkalen έγραψε:
UPDATE σε MiUi8 6.7.21 για το Mi5 Gemini ...
CHANGELOG
Αλλαγές στα script και theme icons ...
Αλλαγές και στα Clean zip ...
DOWNLOAD
Mi5 Gemini MiUi8-6.7.21
Mi5_Gemini_MiUi8-6.7.21.zip | by gkalen for Mi5
CLEAN ZIP
Gemini Clean zip
Gemini-Clean.zip | by gkalen for Mi5
INSTALLATION
Ή γνωστή διαδικασία ...
@LeonTsi
Θα το δω και θα σας ενημερωσω.
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
-
Ο/H geo13z έγραψε:
Λοιπον. Την έβαλα όλα δείχνουν σωστά μόνο μία ερώτηση, στο MIUI version μου βγάζει MIUI 8 by Xiaomi.eu. Έτσι πρέπει;
Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Λοιπόν, οι πρώτες ενδείξεις οι δικές μου είναι αρκετά ενθαρρυντικες, από μπαταρία και ram.
Παρόλο που έχω 19% σύστημα android..
Θα πρεπει να δω και αύριο από 100 ως το 0. Και την κατανάλωση σε αδράνεια, γιατί χθες το βράδυ έχασα 20% με τη gtv..Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
Βρήκα λίγο χρόνο και έκανα τελικά και εγώ clean install. Το κινητό καμία σχέση με πριν που δεν είχα κάνει, τώρα είναι πραγματικά γρήγορο και βλέπω ουσιαστική διαφορά από τις άλλες rom.
Ευχαριστώ πολύ για τον κόπο και την δουλειά σου Γιώργο.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
@Opanos
Για το χρόνο φόρτισης , έχει όντως μεγαλώσει στα τελευταία updates , αυτό ξεκινάει από την based rom , το παρατήρησα και στις δύο μου συσκευες , οπότε για να το λέτε κι άλλοι , ισχυει οτι όντως έχει μεγαλώσει ο χρόνος φόρτισης.
[Προσωπικά και στις δύο μου συσκευες είμαι ευχαριστημένος από τη μπαταρία.
Στο redmi3pro όμως ή μπαταρία είναι απίστευτα καλή , είναι ή πρώτη μου φορά σε συσκευή που έχω , να μου κρατάει δύο μέρες με τη χρήση που του κάνω , έχω μείνει χαζος με το redmi3pro σ'αυτο το θεμα , το ίδιο ισχύει και για το redmi3 βέβαια γιατί έχω κι απ'αυτο κοντά μου.
Επίσης πολύ καλά λογια μου είπε για τη μπαταρία ο φίλος @lorencbilo για τη ρομ του Kenzo , μου είπε μάλιστα ότι σήμερα του εφτασε και 2gb ram ελεύθερη με την 6.7.21 ( είναι το Kenzo που σας είπα ότι το'χω δίπλα μου και μου το'δωσε το παιδί για να το τεσταρω και να φτιαχτεί ή μαύρη οθόνη )]
@PeterPanious
Γι'αυτο σας είπα ότι κάποιες ρομς θέλανε Clean install ...
Τώρα βλέπεις τη διαφορά , όπως σου είπα δεν θα'χει καμία σχέση με την 6.7.14
@flowin_through
Στην πρώτη δοκιμή , που είχε κάνει ο @birel-motosport για την ρομ του Aqua ( 6.5.26 )
Μου είχε πει ότι είχε φοβερό battery drain και επίσης όπως κι εσύ όπως λες 20-25% κατά τη διάρκεια της νύχτας .
Με τη ρομ δεν είχε κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός απ'αυτο που σου είπα , δεν είχαμε κι άλλα feedbacks όμως για να δούμε αν συνδυάζεται το πρόβλημα ( ήταν ο μοναδικός που φλασαρε τη ρομ ).
Αν τώρα γίνεται περισσότεροι θα έχουμε καλύτερη εικόνα.
@GR_Macedon
Εντω μεταξύ είδα ότι εβαλες την 6.7.14 , πως και δεν εβαλες την 6.7.21 ??
Ή μήπως κάτι δεν καταλαβα , γλυκουλη
Έχω δει κι εγώ στα redmi3pro και redmi2TD , ότι μετά από εγκατάσταση rom , update ή και ακόμα wipe cache and dalvik , από την 8 και μετά ο χρόνος του boot έχει μεγαλώσει αρκετά ..
Προς το τέλος νομιζεις ότι ή μπάρα δεν θα φορτώσει ποτέ και μετά το άνοιγμα θέλει λίγο χρόνο να στρώσει ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0