Διαφήμιση

[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM

• ROM
    • Ενημερώθηκε
    • Xiaomi
    • Ο/H mol έγραψε:

Θα περιμένω. Επισης σε ασχετες φασεις κλεινει τον dolphin, την ωρα που τον χρησιμοποιω!

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Δεν ξέρω τι , αλλά κάτι δε σου'κατσε καλά , θα το δούμε στο επόμενο ..
      Ίσως χρειαστείς πάλι clean install με wipe data ..
      Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει στο RN2 είναι αυτό με το playstore και τα "περισσότερα" , όλα τ'αλλα δεν υπάρχουν.

Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H gkalen έγραψε:

Ο/H Tony Therion έγραψε:

Ο/H gkalen έγραψε:

@Tony Therion
      Ναι το δοκιμασα κι εγώ , αλλάξανε μερικά πράγματακια μόνο , θα δω τι εχεις αλλάξει και θα σου πω τι φταίει , ίσως οι ονομασίες δεν ταιριάζουν ..

Πάντως οταν το περνάω απο το theme editor περνιεται κανονικά. Ασχετα που μετά εξαφανίζεται
      Έτσι πάει , εκεί περνάει αλλά δεν το κρατάει γι'αυτο πρέπει να το κάνουμε manually ...
      Λοιπόν , το μπλε κουτάκι στα μηνύματα είναι ΟΚ , μ'αρεσει και θα το βάλω στο ρομ μου αύριο μεθαύριο.
      Το framework-miui-res έχει μόνο ένα εικονίδιο που μάλλον αλλάζει επίσης.
      Τα contacts έχουν μόνο μία αλλαγή σε χρωματισμό που επίσης θα δουλεύει.
      Το πρόβλημα σου είναι στο systemui , λοιπόν .... Τα εικονίδια που έχεις βάλει πρέπει να τα βάλεις στο framework-ext-res.apk για να δουλέψουν.
      Δηλαδή , ανοίγεις την εφαρμογή framework-ext-res με 7zip και βάζεις τα εικονίδια που έχεις φτιάξει στο φάκελο drawable-xhdpi-v4 φάκελο , τα έχεις βάλει λάθος στον drawable-hdpi , αυτά θα πάνε όλα στον drawable-xhdpi-v4 .
      Μετά θα κλείσεις την εφαρμογή και θα την βάλεις στο system , θα της δώσεις permissions πρώτα ( rw-r--r-- ) , και μετά θα την μετακινήσεις στο φάκελο framework/framework-ext-res/ και θα την αλλαξεις ..
      Reboot και θα δουλέψει αυτή τη φορά .

κατσε να το προσπαθησω να δουμε!
    • [ROM- gkalen] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM

@Tony Therion
      Δεν είναι τίποτα , προσεκτικά ν'αλλαξεις τα εικονίδια που έχεις φτιάξει ...
      Βγάλε το φάκελο στο desktop για να τα βλέπεις καλύτερα ..
      Δες ποια είναι για αλλαγή και αυτή τη φορά θα δουλέψει ..
      Το contacts , mms και framework-miui-res τ'αφηνεις όπως είναι .
      Άλλαξε αυτά που έχεις στο systemui και βαλτα στο framework-ext-res.apk , θα τα δεις και μόνος σου ότι εκεί πάνε ..

• Διαφήμιση
    • Ο/H gkalen έγραψε:

Ο/H mol έγραψε:

Θα περιμένω. Επισης σε ασχετες φασεις κλεινει τον dolphin, την ωρα που τον χρησιμοποιω!

Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει στο RN2 είναι αυτό με το playstore και τα "περισσότερα" , όλα τ'αλλα δεν υπάρχουν.

Με κλιν θα τό κανω, κανενα προβλημα!
      Α, το κανει και σε αλλους αυτο με το πλαυστορε ε?
      Δοκιμασα παρα πολλες και σε ολες κανει force close

• Ο/H mol έγραψε:

Ο/H gkalen έγραψε:

Ο/H mol έγραψε:

Με κλιν θα τό κανω, κανενα προβλημα!
      Α, το κανει και σε αλλους αυτο με το πλαυστορε ε?
      Δοκιμασα παρα πολλες και σε ολες κανει force close

Βοηθά με λίγο , δοκιμασες πολλές και σε όλες κάνει FC ???
      Ποιες δηλαδή ???
      Για το playstore μιλάμε , έτσι ??

• Ναι για το πλαυστορε μιλαω.
      Ολες ολες. Οποια βλεπω...
      Με το που πατησω read more πεταει force close

• Ο/H gkalen έγραψε:

@Tony Therion
      Δεν είναι τίποτα , προσεκτικά ν'αλλαξεις τα εικονίδια που έχεις φτιάξει ...
      Βγάλε το φάκελο στο desktop για να τα βλέπεις καλύτερα ..
      Δες ποια είναι για αλλαγή και αυτή τη φορά θα δουλέψει ..
      Το contacts , mms και framework-miui-res τ'αφηνεις όπως είναι .
      Άλλαξε αυτά που έχεις στο systemui και βαλτα στο framework-ext-res.apk , θα τα δεις και μόνος σου ότι εκεί πάνε ..

δε μπορω να το πετυχω.Ασε που κολλησε τωρα ολο το κινητο και δεν εχει καν εικονιδια.Ποια ρομ ετοιμαζεις?Για το redmi note 3 ειναι?Δεν βαζεις και τα δικα μου να μη μπαινω σε κοπο? :grin:
    • Διαφήμιση
    • [ROM- gkalen] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM

• Ο/H gkalen έγραψε:

Οκ , θα στο φτιαξω μόλις πάω σπίτι και θα στο στείλω ...

τελικα καταφερα να φτιαξωτο Framework ext και τωρα δε μπορω να αντιγραψω τα υπολοιπα,μου γραφει operation failed.Παντως κατι καταφεραμε.Σημειωση:Oταν εκανα εφαρμογη το θεμα απο theme editor,τα εικονιδια ηταν μεγαλυτερα απο αυτα που εχω τωρα και μου αρεσαν περισσοτερο.Αυτα εχουν το default μεγεθος.αρα λογικα σε καποιο xml ισως ειναι οι ρυθμισεις για το μεγεθος.τωρα πρεπει να ασχοληθω να φτιαξω ολα τα εικονιδια
    • Ο/H Tony Therion έγραψε:

Ο/H gkalen έγραψε:

Οκ , θα στο φτιαξω μόλις πάω σπίτι και θα στο στείλω ...

τελικα καταφερα να φτιαξωτο Framework ext και τωρα δε μπορω να αντιγραψω τα υπολοιπα,μου γραφει operation failed.Παντως κατι καταφεραμε.Σημειωση:Oταν εκανα εφαρμογη το θεμα απο theme editor,τα εικονιδια ηταν μεγαλυτερα απο αυτα που εχω τωρα και μου αρεσαν περισσοτερο.Αυτα εχουν το default μεγεθος.αρα λογικα σε καποιο xml ισως ειναι οι ρυθμισεις για το μεγεθος.τωρα πρεπει να ασχοληθω να φτιαξω ολα τα εικονιδια

Μπράβο , το βρηκες , σου είπα ήταν εύκολο , λίγο ψάξιμο ήθελε ..
      Το μέγεθος το κανονιζεις εσύ , εμένα μου φαινόντουσαν μεγάλα πάντως ..
      Νομίζω καλύτερα να τα είχες στο default μέγεθος , θα ήταν πιο ωραία ..
      Εγώ τα μεγαλώνω η τα μικραινω με photoshop δε θέλει ψάξιμο αλλού , αν έχεις κάποιο παρόμοιο εργαλειο που μπορείς να τα αυξομειώσεις μ'αυτο θα το κάνεις , αλλιώς θα στα μεγαλώσω εγώ .
      Τα άλλα πως δεν περνάνε , κάνε ένα reboot και βαλτα ..
      Επίσης μπορούμε να το φτιάξουμε σαν ζιπ να φλασαρεις από twrp και άλλο ζιπ για επαναφορά στο κανονικό του ..
      Με κάθε αναβάθμιση θα χάνεται το θέμα , αν το'χεις σε ζιπ θα το φλασαρεις και καθάρισες.

@mol
      Το κάνει και σε άλλους όχι σε όλες τις εφαρμογές όμως , αυτό είναι το μόνο που έχουμε βρει και το'χετε όλοι , εσένα όμως στο κάνει σε όλες και έχεις και πρόβλημα με τα βίντεο , που αυτό δεν υπάρχει ..

• Τα ιδια εικονιδια απο apply απο το theme editor ηταν πολυ μεγαλυτερα.Αυτο ειναι το παραξενο.
      Παντως που βρηκαμε μια ακρη ειναι μια αρχη.Τωρα μενει να βρεις ποια ειναι η διαδρομη την θεματων που κατεβαζουμε απο το theme store προκειμενου να βρω ενα και να πατησω πανω σε αυτο.Πχ to chiru theme μου αρεσουν τα toggles αλλα εχει κατι γελοια backround με κατι λουλουδια,και τον aladin δ=στο πληκτρολογιο
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Tony Therion έγραψε:

Τα ιδια εικονιδια απο apply απο το theme editor ηταν πολυ μεγαλυτερα.Αυτο ειναι το παραξενο.
      Παντως που βρηκαμε μια ακρη ειναι μια αρχη.Τωρα μενει να βρεις ποια ειναι η διαδρομη την θεματων που κατεβαζουμε απο το theme store προκειμενου να βρω ενα και να πατησω πανω σε αυτο.Πχ to chiru theme μου αρεσουν τα toggles αλλα εχει κατι γελοια backround με κατι λουλουδια,και τον aladin δ=στο πληκτρολογιο

Άκρη θα βρίσκαμε , έχω κάνει μία περίοδο αρκετό theming , μου'χαν βγει τα μάτια στα εικονίδια και στο photoshop , αλλά από την miui 6 και μετά έχουν αλλάξει κάποια πράγματα και δεν είναι όλα όπως σε άλλες συσκευές , έχουν δυσκολέψει πολύ τα πράγματα βλέπω.
      Δεν τα διαβάζεις όλα , αυτά τα έλεγα το μεσημέρι στον spoulk ...
      Τα θέματα που κατεβάζουμε και εγκαθιστουμε η και μίξη θεμάτων που κάνουμε πάνε στο φάκελο , data/system/theme/ , ζιπαρουμε τον φάκελο theme και έχουμε το θέμα μας να το επεξεργαστουμε η να πάρουμε εικονίδια από μέσα η ότι θέλουμε τεςπα ..