Δεν με ενδιαφέρουν τα fonts των ρολογιών. Αυτά του συστήματος θέλω να αλλάξω. Είχα την εντύπωση ότι στην rom σου , έχεις αλλαγμενα τα default fonts, σε σχέση με αυτά που έχω δει σε άλλες stable miui που έχω δοκιμάσει. Το λέω γιατί είμαι σίγουρος ότι αυτά που είχα δει δεν μου άρεσαν ενώ αυτά που έχεις στην rom σου είναι πολύ κοντά σε αυτά που θέλω. Τέλος πάντων θα το ψαξω αλλάζοντας κάποια στο system/fonts/.
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
- Βρήκα αυτό MIUI FONT REPLACE without root - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum και αφού δουλεύει έτσι νομίζω δεν αξίζει να ασχοληθώ περαιτέρω....
- Edit: Βιάστικα.....με αυτό τον τρόπο τα bold δεν έχουν διαφορά από τα regular.
- Βρήκα αυτό MIUI FONT REPLACE without root - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum και αφού δουλεύει έτσι νομίζω δεν αξίζει να ασχοληθώ περαιτέρω....
-
Ο/H kandilak έγραψε:
Δεν με ενδιαφέρουν τα fonts των ρολογιών. Αυτά του συστήματος θέλω να αλλάξω. Είχα την εντύπωση ότι στην rom σου , έχεις αλλαγμενα τα default fonts, σε σχέση με αυτά που έχω δει σε άλλες stable miui που έχω δοκιμάσει. Το λέω γιατί είμαι σίγουρος ότι αυτά που είχα δει δεν μου άρεσαν ενώ αυτά που έχεις στην rom σου είναι πολύ κοντά σε αυτά που θέλω. Τέλος πάντων θα το ψαξω αλλάζοντας κάποια στο system/fonts/.
Τα έχω αλλαγμένα τα fonts στο Rom του RN2 , έχω αλλάξει όλο το φάκελο fonts στο ρομ .. πολύ καλά το καταλαβες ότι είναι διαφορετικά.
Αλλά τα system fonts είναι αυτά που σου είπα μάλλον με τα Roboto , δοκίμασε το.
UPDATE για το Mi4c Libra
CHANGELOG
Προστέθηκε gmail
Αλλαγή χρώματος στα κουτια του sms ( από πράσινο σε μπλε ).
Προστέθηκε Xposed modules by SolarWarez
Αλλαγή Supersu με τη Beta Version 2.71
DOWNLOAD
Mi4c Libra 6.4.14
mediafire.com/download/mim8s13sxugv4m1
INSTALLATION
Για clean install , διαβάστε το πρώτο ποστ.
Για update από την προηγούμενη version , wipe μόνο τα cache και dalvik cache.
ΝΟΤΕ
Για το Supersu και Xposed , thanks στο maikmaik που τα έχει δοκιμάσει και τα πρότεινε.
Προσοχή όμως , δεν ξέρω αν θα δουλέψουν , γι'αυτο θέλει πάλι δοκιμή το ρομ ..
Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί , είναι το γνωστό bootloop.
Αν και νομίζω ότι όλα θα πάνε ρολόι ..
ENJOY !!!!!!!
ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΡΟΜ ΓΙΑ ΤΟ HM2014811 ( wt88047 ).
Άλλαξε το λινκ γιατί έχω βάλει λάθος build.prop στο ρομ.
DOWNLOAD
wt88047 Redmi2 THUNDER MiUi7-6.4.14
mediafire.com/download/cwwemo191y1u3rr
ΓΙΑ ΤΟ ΜiNotePro Leo
Το ρομ θα το έχετε αύριο , δυστυχώς δε προλαβα σήμερα ..
Καλύτερα αύριο για να το προσεξω καλύτερα και να του βάλω κάποια extra που δεν του είχα βάλει στο προηγούμενο ρομ ( όπως το 3way reboot κ.λ.π. ).
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
@maikmaik
Χαχα , κάνετε αγώνες οι Μιχαληδες !!
Σήμερα τον πρόλαβες τον mixaliscy , ίσως πήγε για μπανακι και καλά έκανε !!
Πολύ ωραία , το βρήκαμε το κόλπο τώρα πια , κάθε βδομάδα θα έχουμε κανονικά updates και στο Mi4c πλέον , συν το Xposed ...
Τώρα θα την βάλω και στα Downloads κανονικά ..
Πως σου φαίνεται το μπλε κουτάκι στα μηνύματα αντί για το πράσινο ??
Αυτό το μπλε είναι by Tony Therion , μου άρεσε και του το τσιμπησα , τα'βαλα σε όλα τα ρομ ..
Ευχαριστώ και για τα SU και Xposed , ταίριαξαν μία χαρά τελικά .
ΓΙΑ ΤΟ MiNotePro Leo
Για το MiNotePro Leo , το'χω μισό έτοιμο , λίγες αλλαγές ακόμα μείνανε , το βράδυ θα πάω να φτιαξω και το 3way reboot και την ανεβαζω.
Το πρωί θα την έχετε έτοιμη για το πρώτο δοκιμαστικό ...
-
-
Ο/H maikmaik έγραψε:
Δεν το βλέπω. Ίσως επειδή χρησιμοποιώ το TSF shell Launcer, όπως βλέπεις στο στιγμιότυπο προηγουμένως
Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
Εγω λέω για τα sms , όταν τ'ανοιγεις , είναι μπλε το κουτάκι ( bublle ) και όχι πράσινο που ήταν ..
Πρέπει να στείλει κάνα sms βέβαια για να το δεις ..
Ο/H flowin_through έγραψε:
Αυτό θέλει decompile το app , δυστυχώς ακόμα δε μπορώ να πειραξω εφαρμογή από 5.0 και πάνω , μόνο μέχρι 4.4.4 μπορώ προς το παρόν , πρέπει να φτιαξω το pc μου για να μπορώ να κάνω αλλαγές σαν αυτές που λες ...
Όταν το ετοιμασω θα σ'ενημερωσω ..
Δοκίμασα την 6.4.14 για το Redmi note 2. Συνεχίζει το πρόβλημα με το "Περισσότερα" στο Playstore όπως στην 6.4.7. Γύρισα στην 6.3.31 στην οποία δεν υπάρχει το πρόβλημα. Μαζί με το πρόβλημα στα "Περισσότερα" στις 6.4.7 κα 6.4.14 υπάρχει και πρόβλημα με την εφαρμογή busybox του stericson η οποία κάνει FC μόλις πάς να την ανοίξεις.
Πιστεύω ότι το πρόβλημα έχει να κάνει με τις αλλαγές στα jar files που έχεις κάνει στα 2 τελευταία updates. -
Dropbox - Screenshot_2016-04-18-13-38-05_com.miui.securitycenter.png
Αυτο το media server καθως και αλλα παρομοια,μου τρωνε ολη την μπαταρια του κινητου.Στις αρχες το κινητο πριν ενα μηνα που το χω εβγαζε μεχρι και 6 ωρες οθονη.Τωρα βαρια 4ις ωρες και εχω απεγκαταστησει σχεδον τα παντα που χρησιμοποιουσα για να βελτιωσω την μπαταρια.Τιποτα δεν γινεται.
Τα προβληματα ξεκινησαν απο μια custom που περαστηκε me flash tool.Μου περασε και ενα διαφορετικο recovery απο αυτο που ειχα πριν.Ενα πορτολαλι,ενω πριν ειχα ενα μπλε.Τωρα θα μου πεις μπορει να ναι αλλο Theme,αλλα απο τοτε αρχισαν τα προβληματα.Οτι ρομ και αν περασω απο recovery,και με full wipes,και τα παντα ολα διαγραφη,εμφανιζονται στην μπαταρια,εικονιδια,σαν το Mediaserver και καποια αλλα που εχουν ιδιο εικονιδιο,τα οποια ξυπναν τον επεξεργαστη και μου γ...ει την μπαταρια.Δε νομιζω να φταινε οι ρομ,δεν εχω χposed Ουτε widgets να τρεχουν.Τη λυση υπαρχει για αυτο?
Tωρα μολις μου εμφανιστηκε και αλλο τραυμα του επεξεργαστη. kworker/u16:6 -
Απιστευτα καλή μπαταρία....!!!!! Σαν Ρομ δεν βρήκα λάθος. Το μοναδικό ψεγάδι (αν μπορεί κάποιος να το πει έτσι) είναι το μπλε χρώμα που μπήκε στα μηνύματα στη θέση του πράσινου.... Ήμουν ερωτευμένος με το πράσινο
-
@kandilak
Θα γίνουν κάποιες δοκιμές με τον @klag από αύριο ( με τον οποίο γνωρίστηκαμε και μιλήσαμε από κοντά χθες ) και θα σας ενημερωσω , θα φτιαχτούν όλα ...
Το ρομ όμως , μου είπε ότι τρέχει πολύ καλά ..
Aν μπορείς , θέλω να εγκαταστησεις το τελευταίο busybox του stericson και να μου στείλεις το αρχείο ( θα το βρεις στο system/xbin/...
@Tony Therion
Δεν ξέρω αν φταίει το φλασαρισμα που έκανες , ίσως αν δοκιμαζες να περναγες απ'την αρχή το fastboot rom ??
@mixaliscy
Εμένα μ'αρεσει το μπλε... :p
Όποιος δεν το θέλει σε μπλε και προτιμά το πράσινο , θα σβήνει από το ζιπ , στο system/media/theme/default/ .. το αρχείο com.android.mms .. Reboot και πράσινο ξανά ..
Ή θα το σβήνετε μεσα απο το zip πριν εγκαταστήσετε το Ρομ.
BTW , το ρομ μπήκε στα downloads του Mi4c ξανά , μετά από πολύ καιρό ..
ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ CUSTOM ROM ΓΙΑ ΤΟ MI NOTE PRO LEO
Αυτό είναι το πρώτο δοκιμαστικό για το MiNotePro Leo , μετά από request του @Octaviastikos
CHANGELOG
Kernel unsecured with init.d support
Rooted
Busybox
Zipaligned at boot ( system and data apps )
Sqlite optimizer
Build.prop και init.d tweaks
Ram management scripts
Battery tweaks
3way power menu ( reboot , recovery , bootloader )
Μερικές αλλαγές σε εικονίδια και bootanimation
Παραμένει το TWRP που έχετε.
Μπορεί να έχω ξεχάσει και κάτι ....
DOWNLOAD
MiNotePro Leo 6.4.14
mediafire.com/download/dcavt4dciwriig5
INSTALLATION ( clean )
Μπαινουμε TWRP
Reboot recovery ξανά
Wipe data , factory reset
Install zip
Wipe cache and dalvik cache
Reboot system
Περιμένουμε 5-6 λεπτά να bootαρει
ENJOY !!!!
NOTE
Μπορεί και να περαστεί κι από πάνω από το GTV , έτσι για δοκιμή ..
Προτείνω όμως clean install.
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0