Γειά σε όλους!!! Την έβαλα όλα μία χαρά ευχαριστούμε gkalen!!! Αλλά έχω χάσει το ροοτ!!! Έχει αλλάξει κάτι;;; δεν το βρίσκω πουθενά.
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
-
@freekafe
Όχι δεν έχασε το ροοτ , απλά θα κάνεις εγκατάσταση το Supersu από playstore και θα'σαι πάλι κομπλε.
Αυτό συνέβει και σ'εμενα , ροοτ υπάρχει αλλά θέλει ξανά εγκατάσταση το Supersu και θα είσαι οκ.
Ίσως επειδή αναβάθμισα το Supersu και το su binary χθες , με τη σημερινή ρομ μου'φυγε και μενα , προσεξα όμως ότι είχα ροοτ αλλά έλειπε ή εφαρμογή Supersu, την ξαναβαλα και όλα κομπλε ...
@agendelo
Ναι το έγραψα στο changelog, αλλαξα τα fonts...
Επίσης αλλαξα lockscreen , εικονίδια και wallpaper, αλλά αυτά φαίνονται μόνο σε καθαρή εγκατάσταση ή αν διαλέξεις το default theme
@spoulk
Πάλι πρώτος θα'σαι αλλά με παρέα ....
Από βδομάδα αυτά ... -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Θα κάνουν απλή εγκατάσταση της εφαρμογής από το playstore και όλα θα είναι ρολόι ...
Δεν έχει χαθεί το ροοτ , απλά έφυγε ή εφαρμογή και θέλει εγκατάσταση μέσω playstore, για κάποιο άγνωστο λόγο εξαφανίστηκε το apk ενώ το ροοτ δούλευε κανονικά ..
Στο Redmi2TD τουλάχιστον που το'χω δοκιμάσει στα πάντα , δεν θα υπάρξει ποτέ πρόβλημα με το Supersu ..
Θα μπορούσα να το ενσωμάτωσω στη ρομ το Supersu και όχι να γίνεται ή εγκατάσταση σαν ζιπ και να το αναβάθμιζω κιόλας , αλλά θέλει χρόνο κι ετσι το άφησα σαν ζιπ .. -
UPDATE σε MiUi8 6.7.7 για τα Redmi3/Pro Ido ...
CHANGELOG
Πολλές αλλαγές κι έρχονται κι άλλες , θέλω λίγο χρόνο με τη νέα μου συσκευή....
DOWNLOAD
Redmi3Pro Ido MiUi8-6.7.7
Redmi3Pro_Ido_MiUi8-6.7.7.zip | by gkalen for Redmi 3
DOWNLOAD Redmi3Pro Ido , CLEAN zip ..
Ido-Clean.zip | by gkalen for Redmi 3
INSTALLATION
Ή γνωστή διαδικασία....
Μετά από το φλασαρισμα της ρομ , προτείνω την κατευθείαν εγκατάσταση του Ido-Clean.zip ..
ENJOY!!!!
UPDATE σε MiUi8 6.7.7 για το Mi4c Libra ...
CHANGELOG
Διαβάστε το επίσημο changelog ...
DOWNLOAD
Mi4c Libra MiUi8-6.7.7
MI4c_Libra_MiUi8-6.7.7.zip | by gkalen for Mi 4c
INSTALLATION
Ή γνωστή διαδικασία....
ENJOY!!!!
EDIT
Όπως καταλαβατε , πήγαμε πίσω αυτή βδομάδα με τις custom rom λόγω της νέας μου συσκευής , έπρεπε ν'ασχοληθω λίγο μαζί της ...
Ελπίζω αύριο να ετοιμασω και τις υπόλοιπες ρομς ... -
Ο/H gkalen έγραψε:
Θα μπορούσα να το ενσωμάτωσω στη ρομ το Supersu και όχι να γίνεται ή εγκατάσταση σαν ζιπ και να το αναβάθμιζω κιόλας , αλλά θέλει χρόνο κι ετσι το άφησα σαν ζιπ ..
Με πάνω από 22 ROM κάθε εβδομάδα μέχρι τώρα είναι αδύνατον να ασχοληθεί με ιδιαίτερα tweaks ανά συσκευή.
Απλά καλό είναι να αποφεύγουν την αυτόματη αναβάθμιση του super user από το Google play. -
Για redmi note 3 το απλό στα 32gb 3gb ram LRX 22G (λογικά ο MTK Helio) έχουμε καμιά καλή ρομ;
Το χω κάνει δώρο και του πέρασα από το Official en.miui μια stable
Μπορώ χωρίς να περιμένω ξεκλείδωμα κλπ να βάλω καινούριο twrp και καμιά καλή δοκιμασμένη ρομ;
Αν ναι παρακαλώ δώστε μερικά λινκ και οδηγίες για εγκατάσταση twrp κλπ
Sent from my 2014813 using Tapatalk -
εαν δεν ξεκλειδώσει δεν μπορείς να βάλεις twrp...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
@agendelo
Έχω φτιάξει ρομ για το RN3 Hennessy ...
Όταν ξεκλειδώσεις bootloader και περάσεις twrp τότε μιλάμε ...
Και μάλλον πρέπει να του βάλεις developer rom για να ξεκλειδώσεις, δε νομιζω να δουλέψει με τη stable .. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0