[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Ο/H tasosmpai έγραψε:
κατι που παρατήρησα στην τελευταία για kenzo είναι πως με τα δεδομένα αν δεν πιάσω Η+ δεν φορτώνει τίποτα..είτε παιχνίδια είτε internet l,σ το messenger πρέπει να πιάσει Η+ για να φύγει το μήνυμα...καμιά ιδέα;
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Επιβεβαιώνω Και εγώ για το deep sleep σε kenzo...Όμως έχει κάποια μικρόκοληματακια που η προηγούμενη δεν τα ειχε..οχι κάτι τραγικό όμως...κατα τα άλλα είναι μια καλή ΡΟΜ..
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ακριβως οπως τα λεει ο φιλος και στο δικο μου κενζο!
Ανεπαισθητα λαγκς που δεν τα ειχα πριν...
Η μπαταρια οπως πριν!
Το mpdecision μεγαλη υποθεση τελικα
Σταλμένο από το Redmi Note 3 Pro (kenzo) μου. -
-
και εγώ vodafone έχω και μίλησα μαζί τους και ενεργοποιήθηκε το 4G ασχεττα που ποτέ δεν έπιασα....
-
@gkalen υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεις ξανα με stable σε redmi note 2; είχες βγαλει μια παλαιότερα κ ηταν η καλύτερη που εχω δοκιμάσει
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
συμφωνω και επαυξανω! 63 ωρες μεχρι την επομενη φορτισηLife is too short to remove usb safely
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@psilos
Αν δεις μερικά ποστ πιο πίσω θα δεις ότι είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα στην τελευταία ...
@Ilovexiaomi mi41
Δεν μπορείς να φλασαρεις τίποτα αν δεν ξεκλειδώσεις bootloader και βάλεις TWRP , πρόσεξε το αυτό ...
@rodosman
Είσαι έτοιμος ???
Για να δούμε , πάρε τα backup σου μέσω TWRP και δοκίμασε φλασαρισμα για αρχή πάνω από αυτή που φοράς , αν όλα πάνε καλά , τότε προχωράς σε καθαρή εγκατάσταση ..
ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΡΟΜ ΓΙΑ MiMaxPro Helium ...
CHANGELOG
Όπως σε όλες τις ρομς , διαβάστε το πρώτο ποστ ...
DOWNLOAD ROM
MiMaxPro Helium MiUi8-6.8.18
MiMaxPro_Helium_MiUi8-6.8.18.zip | by gkalen for Mi Max
DOWNLOAD Clean zip
Helium-Clean zip
Helium-Clean.zip | by gkalen for Mi Max
INSTALLATION
Διαβάστε το πρώτο ποστ...
ENJOY !!!
-
καλησπέρα,
@gkalen σε ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου για τη rom με την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Έχω μια ερώτηση να σου κάνω. Υπάρχει τρόπος να μην ανάβει καθόλου ή τουλάχιστον από το 5% και κάτω το κόκκινο led για την χαμηλή μπαταρία; στην Miui 8 dev ανάβει από το 20% (αν είναι δυνατόν!!!) ενώ αν δεν κάνω λάθος στην δικιά σου Miui 8 dev ανάβει από το 15% όπως και στην Miui 7. Το θεωρώ ηλίθιο να μην μπορείς να αλλάξεις στο πόσο % θα σε ειδοποιεί ή να μην μπορείς να το απενεργοποιήσεις εντελώς όπως θέλω να κάνω εγώ. Δεν φτάνει που τελειώνει η μπαταρία, ξεκινάει να ειδοποιεί από το 15-20% που θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς.
Έχω δοκιμάσει το light flow χρησιμοποιώντας έναν οδηγό από το forum της xiaomi αλλά δεν δούλεψε.
σε ευχαριστώ. -
@Panos Batsoulis
Αύριο θα έχετε την Stable Miui8 για το RN2 Hermes ....
Πριν λίγο την κατέβασα και σε λίγο θα την ετοιμασω ..
@spideman3
Σκέφτομαι κι εγώ κάποια πράγματα για τις ρομ που χρησιμοποιούν λίγοι , θα το συζητήσουμε λίγο και θα δούμε πως θα το κάνουμε ..
@rodosman
Βοηθά με λίγο , τι έκανες ακριβώς και που κόλλησε ??
Στο Mi logo ή στις τελιτσες ??
@livadaki
Κι εμένα από το 20 ξεκινάει , μάλλον όμως κάπου υπάρχει ρύθμιση γι'αυτο αλλά δε μπορώ να θυμηθω που είναι , θα το τσεκαρω αλλά καλό θα είναι αν ξέρει κάποιος να μας πει ..
ΓΙΑ ΤΑ KENZO ...
Στο update μεθαύριο θα φτιαχτούν όλα , μάλλον τα μικροπροβλήματα οφείλονται στο λάθος του updater.script , μαζί με το πρόβλημα που λέγαμε με τα sms ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0